The Wachovski Brothers
The Wachovski Brothers
Trilógia Matrix je pre mňa skutočným pojmom,jednotku som videl nespočetne veľa krát a k týmto dvom mužom mám skutočný rešpekt.
Navyše som prevčerom videl film V for Vendetta, ktorý ma tiež veľmi zaujal a po jeho dopozeraní som úrehlásil, že je to najlepší film aký som za posledný minimálne rok videl. a v titulkách čítam réžia: The Wachvski Brothers.
čo si o nich a ich filmoch myslíte? Režiséri a scenáristi ich formátu si IMHO zaslúžia vlastnú tému.
Viete mi odporučiť ešte nejaké ich filmy?
Navyše som prevčerom videl film V for Vendetta, ktorý ma tiež veľmi zaujal a po jeho dopozeraní som úrehlásil, že je to najlepší film aký som za posledný minimálne rok videl. a v titulkách čítam réžia: The Wachvski Brothers.
čo si o nich a ich filmoch myslíte? Režiséri a scenáristi ich formátu si IMHO zaslúžia vlastnú tému.
Viete mi odporučiť ešte nejaké ich filmy?
od nich som videl to co ty... trilogiu matrix a Vendettu...
prva cast matrixu bol naozaj prelom v kinematografii, ale dvojka a trojka boli pre mna uplne prepadaky.vobec ma nebavili... videl som ich iba raz, pricom jednotku aspon 10x...
a vendetta je naozaj super.da sa to pozerat aj viackrat... vidime tam totalitnu Britaniu, kde sa vsetko cenzuruje a ludstvo uz nei je to, co byvalo...velmi pekny film a suepr bojove scene, taktiez dialogy maju svojho ducha...
BTW hlavnu postavu tam hral herec, co hral v matrixe agenta smitha
prva cast matrixu bol naozaj prelom v kinematografii, ale dvojka a trojka boli pre mna uplne prepadaky.vobec ma nebavili... videl som ich iba raz, pricom jednotku aspon 10x...
a vendetta je naozaj super.da sa to pozerat aj viackrat... vidime tam totalitnu Britaniu, kde sa vsetko cenzuruje a ludstvo uz nei je to, co byvalo...velmi pekny film a suepr bojove scene, taktiez dialogy maju svojho ducha...
BTW hlavnu postavu tam hral herec, co hral v matrixe agenta smitha
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
lol tak to som nevedelpingus napísal:Este viem ze rezirovali Assassins s Banderasom a Stallonem. Ale to podla mna nebol az taky fajny film
btw som bol presne tam kde sa v Puerto Ricu v San Juan natacal
ked sa dokoncili MATRIXy (btw byvam v budove kde sa natacali sceny
no spet k bratom, vravievalo sa chvilu ze z tych vsetkych love co mali, ze jeden z bratov sa chcel dat preoperovat na zenu.... je to pravda? nevie niekto o tom viacej?
po prve-zo vsetkych tych love co nahrabali by sa mohli dat obaja preoperovat na zenu, s5 na chlapa, znova na zensku, znova na chlapa a tak dalej aspon 100krat. a IMHO je to poriadna kačica, prosto konina no.dair napísal:lol tak to som nevedela film to bol dost dobry (pre mna)
btw som bol presne tam kde sa v Puerto Ricu v San Juan natacal
ked sa dokoncili MATRIXy (btw byvam v budove kde sa natacali scenya pozeram z balkona na kanaly ktorymi Trinity liezla vonku alebo Neo phonoval na konci filmu
)
no spet k bratom, vravievalo sa chvilu ze z tych vsetkych love co mali, ze jeden z bratov sa chcel dat preoperovat na zenu.... je to pravda? nevie niekto o tom viacej?
-
Enduro3333
Medium Professional
-
RomanB
Medium Professional
Matrixy su vykradacky roznych J - animme , ale tak ci onak scenar a konecnu podobu zvladli fakt super.
V for Vendeta jeden z najlepsich filmov co som v poslednej dobe videl , hltal som dej od zaciatku az do konca nadhena herecka prepracovany scenar a konecna podobnost s komixom ktroy som cital este pred filmom su uzasne
V for Vendeta jeden z najlepsich filmov co som v poslednej dobe videl , hltal som dej od zaciatku az do konca nadhena herecka prepracovany scenar a konecna podobnost s komixom ktroy som cital este pred filmom su uzasne
-
MisguidedAngel
Star
-
pinacolada
Guru wannabe
matrix 1 bol brutalny ulet.dvojka bola super akcnak,trojka sa mi vobec nepacila.ale aj tak trilogiu hodnotim velmi kladne
a dnes som konecn ekukol aj V ako Vendetta a nakolko som od tohto filmu necakal vela,milo ma prekvapil.tiez milujem antiutopie
wachovski brothers su dobry,ale zase su aj lepsi.ovela lepsii
a dnes som konecn ekukol aj V ako Vendetta a nakolko som od tohto filmu necakal vela,milo ma prekvapil.tiez milujem antiutopie
wachovski brothers su dobry,ale zase su aj lepsi.ovela lepsii