The Wachovski Brothers

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Sepiroth
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

The Wachovski Brothers

Príspevok od používateľa Sepiroth »

Trilógia Matrix je pre mňa skutočným pojmom,jednotku som videl nespočetne veľa krát a k týmto dvom mužom mám skutočný rešpekt.
Navyše som prevčerom videl film V for Vendetta, ktorý ma tiež veľmi zaujal a po jeho dopozeraní som úrehlásil, že je to najlepší film aký som za posledný minimálne rok videl. a v titulkách čítam réžia: The Wachvski Brothers.
čo si o nich a ich filmoch myslíte? Režiséri a scenáristi ich formátu si IMHO zaslúžia vlastnú tému.
Viete mi odporučiť ešte nejaké ich filmy?
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

od nich som videl to co ty... trilogiu matrix a Vendettu...
prva cast matrixu bol naozaj prelom v kinematografii, ale dvojka a trojka boli pre mna uplne prepadaky.vobec ma nebavili... videl som ich iba raz, pricom jednotku aspon 10x...
a vendetta je naozaj super.da sa to pozerat aj viackrat... vidime tam totalitnu Britaniu, kde sa vsetko cenzuruje a ludstvo uz nei je to, co byvalo...velmi pekny film a suepr bojove scene, taktiez dialogy maju svojho ducha...
BTW hlavnu postavu tam hral herec, co hral v matrixe agenta smitha
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

masino napísal:BTW hlavnu postavu tam hral herec, co hral v matrixe agenta smitha
Hugo Weaving :wink:
pingus
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa pingus »

Este viem ze rezirovali Assassins s Banderasom a Stallonem. Ale to podla mna nebol az taky fajny film :)
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

pingus napísal:Este viem ze rezirovali Assassins s Banderasom a Stallonem. Ale to podla mna nebol az taky fajny film :)
lol tak to som nevedel :) a film to bol dost dobry (pre mna)
btw som bol presne tam kde sa v Puerto Ricu v San Juan natacal :)

ked sa dokoncili MATRIXy (btw byvam v budove kde sa natacali sceny ;) a pozeram z balkona na kanaly ktorymi Trinity liezla vonku alebo Neo phonoval na konci filmu :) )
no spet k bratom, vravievalo sa chvilu ze z tych vsetkych love co mali, ze jeden z bratov sa chcel dat preoperovat na zenu.... je to pravda? nevie niekto o tom viacej?
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

vsetky tri diely su super ale treti neni az taky dobry ale tiez super V for Vendeta som videl perfektny film mne sa to zdalo ako keby mi to niekto rozpraval ako pribeh ked som to pozeral a asasins som videl iba dva krat ale to bolo take tuctovejšie
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

dair napísal:lol tak to som nevedel :) a film to bol dost dobry (pre mna)
btw som bol presne tam kde sa v Puerto Ricu v San Juan natacal :)

ked sa dokoncili MATRIXy (btw byvam v budove kde sa natacali sceny ;) a pozeram z balkona na kanaly ktorymi Trinity liezla vonku alebo Neo phonoval na konci filmu :) )
no spet k bratom, vravievalo sa chvilu ze z tych vsetkych love co mali, ze jeden z bratov sa chcel dat preoperovat na zenu.... je to pravda? nevie niekto o tom viacej?
po prve-zo vsetkych tych love co nahrabali by sa mohli dat obaja preoperovat na zenu, s5 na chlapa, znova na zensku, znova na chlapa a tak dalej aspon 100krat. a IMHO je to poriadna kačica, prosto konina no.
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

v for vendetta spravili tito brachovia..musim kuknut bezpodmienecne inac matrix je neskutocna vec
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Matrix 1 bol proste cult a vzdy bude ... proste genialne idea ...... a perfekne spravene ....
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Matrixy su vykradacky roznych J - animme , ale tak ci onak scenar a konecnu podobu zvladli fakt super.
V for Vendeta jeden z najlepsich filmov co som v poslednej dobe videl , hltal som dej od zaciatku az do konca nadhena herecka prepracovany scenar a konecna podobnost s komixom ktroy som cital este pred filmom su uzasne :wink:
MisguidedAngel
Star
Star

Príspevok od používateľa MisguidedAngel »

nie som až taký fanúšik matrixu, no v for vendetta bol úžasný film, milujem antiutópie :oops:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

matrix 1 bol brutalny ulet.dvojka bola super akcnak,trojka sa mi vobec nepacila.ale aj tak trilogiu hodnotim velmi kladne
a dnes som konecn ekukol aj V ako Vendetta a nakolko som od tohto filmu necakal vela,milo ma prekvapil.tiez milujem antiutopie :D
wachovski brothers su dobry,ale zase su aj lepsi.ovela lepsii :P
Napísať odpoveď