Mozno je ta otazka trochu subjektivna ale tak sa skuste k tomu vyjadrit
Preco holky chcu byt "zbalene"?
-
skypej
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Preco holky chcu byt "zbalene"?
Ako ja neviem, ale podla mojich skusenosti ale aj podla rozpravania z kamaratmi ... mi vznika jedna otazka: preco vacsina holiek chce byt zbalene a preco sa oni tiez nesnazia zbalit chalana takou istou mierou?!
Re: Preco holky chcu byt "zbalene"?
baby z mojho okoloia hovoria ze to je ta vyhoda zeny ze ked musia rodit tak ze aspon toto si uziju ked za nimi chodia chalani ..ale jasne vsetky take niesu a prikladaju ruku k dielu ..nieje to len jednostranne usilieskypej napísal:Ako ja neviem, ale podla mojich skusenosti ale aj podla rozpravania z kamaratmi ... mi vznika jedna otazka: preco vacsina holiek chce byt zbalene a preco sa oni tiez nesnazia zbalit chalana takou istou mierou?!
-
Carver11
Light Star
možno je to trošku subjektívny názor, ale nie až tak, ako by bolo nám, chalanom milé. i keď za seba môžem povedať, že čo sa týka toho, či som ja zbalil alebo bol zbalený, tak je to tak jedna k jednej.
ale k veci. babám sa veľmi páči, ak sú stredobodom pozornosti a ak je ešte navrch predmetom pozornosti balenie, vtedy je tento jav extrémny. ono to nechávanie sa baliť plynie snáď možno z histórie, kedy sa to tak skrátka robilo.
našťastie dnes už to prestáva byť také staromódne. vďaka vyššej moci za modernú výchovu a odvážne baby
ale k veci. babám sa veľmi páči, ak sú stredobodom pozornosti a ak je ešte navrch predmetom pozornosti balenie, vtedy je tento jav extrémny. ono to nechávanie sa baliť plynie snáď možno z histórie, kedy sa to tak skrátka robilo.
našťastie dnes už to prestáva byť také staromódne. vďaka vyššej moci za modernú výchovu a odvážne baby
-
Flinstone
Light Professional
mozno zachvilu budu balit oni nas co vesCarver11 napísal:možno je to trošku subjektívny názor, ale nie až tak, ako by bolo nám, chalanom milé. i keď za seba môžem povedať, že čo sa týka toho, či som ja zbalil alebo bol zbalený, tak je to tak jedna k jednej.
-
triple
Guru wannabe
podla mna je to preto lebo ženy sú nadradený živočíšny druh a vládnu nám chlpom ale mi o tom nevieme a nechceme si to pripustiť..
proste každá holka dostane toho chlapa ktorého chce .... a chalan zbalí len tú babu ktorá mu to dovolí.. ved načo by sa mali snažiť ked mi to spraívme za nich? a dovolia to len tomu ktorého by chceli zbaliť a je to
proste každá holka dostane toho chlapa ktorého chce .... a chalan zbalí len tú babu ktorá mu to dovolí.. ved načo by sa mali snažiť ked mi to spraívme za nich? a dovolia to len tomu ktorého by chceli zbaliť a je to
proste to tak ma byt. je to stara skola kedy nezne tvory - zeny su obletovane chlapmi a pravdupovediac sa mi ani nepaci ked mi naznacuje dievca veci neveci. my chlapi sme lovci mame to v krvi v genoch tak lovime... rad dobijam dievcata, je to vecsia sranda nez pride dievca a zacne konverzaciu a o nieco sa pokusi.
proste to tak ma byt
aj ked sa niekedy nastvem ze preco nie su dievcata take jednosmerne a nejdu na vec prve ale potom ma top prejde lebo ak ty zbalis dievca tak mas pocit uspechu
a ak na teba zautoci dievca tak je to take hm neni je to ono...
proste to tak ma byt
-
Enduro3333
Medium Professional
-
Enduro3333
Medium Professional
-
triple
Guru wannabe
tak určite ale zober si ideš von s tým že si ideš nájsť nejakú holku.... no a povedz mi ked už fak t potrebuješ sedíš v bare dávaš si pifko a a kukáš okolo seba ktorá by bola ľahká korisť nie? no a za ktorou pôjdeš? samozrejme nie za strašidlom.. ale pôjdeš za tou ktorá sa na teba apon troch pozerá a ked sa aj ty na nu tak dlhšie a navzájom sa pozorujete prehodíte úsmev a už si pri nej nie? holka ktorá by sa na teba ani nekukla tak je viac než 90 % pravdepodobnosť, že by si za nou ani len nešiel.. takže tá čo sa na teba usmievala si ťa vybrala a dovolila ti aby si ju zbalil..SRneC napísal:ja nesuhlasim ..podla mna ma nema sancu zbalit nejake hociake dievca co za mnou pride alebo take ktore by som za normálnych okolnosti nechcel..
moja teória...
samozrejme sú aj výnimky
-
midnight_man
Guru
niesom si isty ci ma autor temy pravdu..ano poznam baby rozne..jedny chcu bat balene pre to aby si dokazali ake su "naj" potom dalsie ktore ani nechu byt balete preto ze chcu ale preto ze nevedia spravyt prvy krok a proste cakaju..a tym padom neumoznuju chalannovi nic ine iba aby on zacal balit
..a dalej poznam aj take ktore nemaju problem s tym ze by zbalili chalana..ci uz ho fakt maju radi..alebo len tak z nudy/co osobne nemusim/ je to inividualne...cim viac bab poznam tym viac tvrdim ze je to individualne lebo dakedy som si tiez myslel ze iba my chalani musime balit baby
ale zivot a jeho okolnosti ma presvedcili o opaku