Preco holky chcu byt "zbalene"?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
skypej
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Preco holky chcu byt "zbalene"?

Príspevok od používateľa skypej »

Ako ja neviem, ale podla mojich skusenosti ale aj podla rozpravania z kamaratmi ... mi vznika jedna otazka: preco vacsina holiek chce byt zbalene a preco sa oni tiez nesnazia zbalit chalana takou istou mierou?!

Mozno je ta otazka trochu subjektivna ale tak sa skuste k tomu vyjadrit :)
Dipset
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dipset »

podľa mňa to niektorá tak začala robiť mozno z namyslenia ,druhým sa to páčilo tak sa to možno rozšírilo do takej miery ako dnes.Lebo všetky také niesú
SRneC
Addict
Addict

Re: Preco holky chcu byt "zbalene"?

Príspevok od používateľa SRneC »

skypej napísal:Ako ja neviem, ale podla mojich skusenosti ale aj podla rozpravania z kamaratmi ... mi vznika jedna otazka: preco vacsina holiek chce byt zbalene a preco sa oni tiez nesnazia zbalit chalana takou istou mierou?!

Mozno je ta otazka trochu subjektivna ale tak sa skuste k tomu vyjadrit :)
baby z mojho okoloia hovoria ze to je ta vyhoda zeny ze ked musia rodit tak ze aspon toto si uziju ked za nimi chodia chalani ..ale jasne vsetky take niesu a prikladaju ruku k dielu ..nieje to len jednostranne usilie :)
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

možno je to trošku subjektívny názor, ale nie až tak, ako by bolo nám, chalanom milé. i keď za seba môžem povedať, že čo sa týka toho, či som ja zbalil alebo bol zbalený, tak je to tak jedna k jednej.
ale k veci. babám sa veľmi páči, ak sú stredobodom pozornosti a ak je ešte navrch predmetom pozornosti balenie, vtedy je tento jav extrémny. ono to nechávanie sa baliť plynie snáď možno z histórie, kedy sa to tak skrátka robilo.
našťastie dnes už to prestáva byť také staromódne. vďaka vyššej moci za modernú výchovu a odvážne baby :)
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Carver11 napísal:možno je to trošku subjektívny názor, ale nie až tak, ako by bolo nám, chalanom milé. i keď za seba môžem povedať, že čo sa týka toho, či som ja zbalil alebo bol zbalený, tak je to tak jedna k jednej.
ale k veci. babám sa veľmi páči, ak sú stredobodom pozornosti a ak je ešte navrch predmetom pozornosti balenie, vtedy je tento jav extrémny. ono to nechávanie sa baliť plynie snáď možno z histórie, kedy sa to tak skrátka robilo.
našťastie dnes už to prestáva byť také staromódne. vďaka vyššej moci za modernú výchovu a odvážne baby :)
mozno zachvilu budu balit oni nas co ves :D
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

to Flinstone: bol by som rád, ale to by som už veľmi šancu nemal :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

podla mna je to preto lebo ženy sú nadradený živočíšny druh a vládnu nám chlpom ale mi o tom nevieme a nechceme si to pripustiť..
proste každá holka dostane toho chlapa ktorého chce .... a chalan zbalí len tú babu ktorá mu to dovolí.. ved načo by sa mali snažiť ked mi to spraívme za nich? a dovolia to len tomu ktorého by chceli zbaliť a je to
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

triple napísal:proste každá holka dostane toho chlapa ktorého chce .... a chalan zbalí len tú babu ktorá mu to dovolí..
presne s tebou suhlasim v tomto!! :)
SRneC
Addict
Addict

ja nesuhlasim ..podla mna ma nema sancu zbalit nejake hociake dievca co za mnou pride alebo take ktore by som za normalnych okolnosti nechcel.. :?
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Skypej aky zmysel by to malo, ak by sa ti holka hodilo pod nohy. Bola by to lacna "trofej". V tom je to caro, ze ty mas dobijat zenske srdce. :wink:

EDIT:
Slovo trofej nechapte ako polovnicku korist. Dakujem za pochopenie. Lepsie slovo mi vtedy nenapadlo.
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

proste to tak ma byt. je to stara skola kedy nezne tvory - zeny su obletovane chlapmi a pravdupovediac sa mi ani nepaci ked mi naznacuje dievca veci neveci. my chlapi sme lovci mame to v krvi v genoch tak lovime... rad dobijam dievcata, je to vecsia sranda nez pride dievca a zacne konverzaciu a o nieco sa pokusi.
proste to tak ma byt :) aj ked sa niekedy nastvem ze preco nie su dievcata take jednosmerne a nejdu na vec prve ale potom ma top prejde lebo ak ty zbalis dievca tak mas pocit uspechu :) a ak na teba zautoci dievca tak je to take hm neni je to ono...
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

lenže máš pocit úspechu a čo ti to dá? nechcel by som zbalenú ženskú brať ako nejakú trofej. to potom celé stráca zmysel.
SRneC
Addict
Addict

mozes si aspon povedat niekedy uuu som ja ale stastny chlap ..ked sa ti nejaka sterbina hodi pod nohy nemas taky dobry pocit myslim :) mozno to nevydrzi dlho ale je to fajn :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

No keby balili baby kazdy povie ze su kur.. ehm-ehm. A ze su chlapi kur... ehm-ehm je vseobecne zname, nie?
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

mi-chau napísal:No keby balili baby kazdy povie ze su kur.. ehm-ehm. A ze su chlapi kur... ehm-ehm je vseobecne zname, nie?
no na to niečo bude ale osobne by ma potesilo keby konečne nejaka baba mna balila lebo už s toho staleho dobyvania som trochu duševne unaveny....
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

No ono je to vzdy najlepsie ked je to pol na pol. Dodnes sa hadame ze kto koho :)
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

mi-chau napísal:No ono je to vzdy najlepsie ked je to pol na pol. Dodnes sa hadame ze kto koho :)
ono to bude vždy vojna pohlaví .....
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

SRneC napísal:ja nesuhlasim ..podla mna ma nema sancu zbalit nejake hociake dievca co za mnou pride alebo take ktore by som za normálnych okolnosti nechcel.. :?
tak určite ale zober si ideš von s tým že si ideš nájsť nejakú holku.... no a povedz mi ked už fak t potrebuješ sedíš v bare dávaš si pifko a a kukáš okolo seba ktorá by bola ľahká korisť nie? no a za ktorou pôjdeš? samozrejme nie za strašidlom.. ale pôjdeš za tou ktorá sa na teba apon troch pozerá a ked sa aj ty na nu tak dlhšie a navzájom sa pozorujete prehodíte úsmev a už si pri nej nie? holka ktorá by sa na teba ani nekukla tak je viac než 90 % pravdepodobnosť, že by si za nou ani len nešiel.. takže tá čo sa na teba usmievala si ťa vybrala a dovolila ti aby si ju zbalil..
moja teória...
samozrejme sú aj výnimky
SRneC
Addict
Addict

no tak s tym suhlasim lenze kámo predomnou pisal ze keby ho isla balit ta na ktoru si sa ani nepozrel/neusmial tak sa necha kazdy chlap nou zbalit ()tou co si nazval strasidlo) to je podla mna blbost alebo totalna nadrzanost :lol:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

niesom si isty ci ma autor temy pravdu..ano poznam baby rozne..jedny chcu bat balene pre to aby si dokazali ake su "naj" potom dalsie ktore ani nechu byt balete preto ze chcu ale preto ze nevedia spravyt prvy krok a proste cakaju..a tym padom neumoznuju chalannovi nic ine iba aby on zacal balit :)..a dalej poznam aj take ktore nemaju problem s tym ze by zbalili chalana..ci uz ho fakt maju radi..alebo len tak z nudy/co osobne nemusim/ je to inividualne...cim viac bab poznam tym viac tvrdim ze je to individualne lebo dakedy som si tiez myslel ze iba my chalani musime balit baby :) ale zivot a jeho okolnosti ma presvedcili o opaku
Napísať odpoveď