Holka vs skola

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Requin
Novice
Novice

Holka vs skola

Príspevok od používateľa Requin »

Takze mam taky maly problem..Chodim s mojou laskou uz skoro rok..je to moja spoluziacka no teraz uz byvala a ideme na vs...Problem je v tom ze sa lubime velmi a tak ale ja som sa dostal na skolu na ktoru chcem ist velmi proste je to moj sen a tak a ona do Ba..Deli nas asi 250 km ale ja si nie som isty ci to nas vytah vydrzi no myslim ze by mohol ale tak ja sa mozem rozhodnut pretoze mam skolu aj v BA sice neznasam to mesto ani nechcem ist na tu skolu ale je tam ona...A ja nevem co si mam vybrat ci moj sen a ist na skolu ktoru chcem a riskovat tu dialku alebo ist do BA a byt s nou ..?? vo by ste robili
Dipset
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Dipset »

by som siel na školu ktorú chces ty.Mozno jediná príležitosť dostať sa na nu za život.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Išiel by som na školu..Rok s dievčaťom nieje takmer nič.A keď budete od seba 250km tak aspoň zistíš či ťa má rada a vydrží nejak alebo si nájde druhého a zistíš že zmysel by to s ňou nemalo :)
Requin
Novice
Novice

No to nebude rok to bude 5 ...:DD ja chcem skoncit s diplomom len nechcem spravit chybu ze proste si to po roku rozmyslim...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Myslel to tak že si s ňou rok
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

je to vec priorít podla mna... si zober ked si spravíš tú školu ktorú chceš máš na to už na celý život.. je aj holka na celý život? zober si to tak.. každý vzťah sa raz končí .. to nevravím presne o tvojom možno to vydrží ak je dosť silný a pak budeš mať aj školu aj holku reps ženu.. ale určite by som pozeral viac do budúcnosti ako len na prítomnosť...
a dalšia vec spravila by to ona pre teba?
skús nad týmto porozmýšlať
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

RE:

Príspevok od používateľa Flinstone »

noo ja by som isiel na skolu.Aspon uvidíš či je tá holka stojii za to ked ano thak budete spolu aj ked vas bude delit 250KM.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Na tým ani nerozmýšľaj , choď na školu ...
Keď vravíš , že sa máte tak radi , vzťah vydrží

Naopak , predstav si situáciu , že sa vykašleš na svoju vysnenú školu , budete spolu , neskôr sa dozvieš , že Ťa podviedla a dá Ti na to ešte kopačky , čo Ti zostane ?
Takto budeš mať aspoň tú svoju školu :)

kúsok tvrdšie napísané , ale počítať musíš so všetkým
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Tiez som za skolu, to je istota, buducnost...Ak si o tej skole presvedceny a je to tvoj sen, tak je to jasne. Aspon uvidis, aky je vas vztah silny.
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Tazko sa rozhodovat v takejto situacii, ked ti rozum vravi jedno a srdce druhe.
Tiez sa priklonim k nazoru, ze by si mal studovat na tej vyske, ktoru si si vysnival. Ak je ta prava, tak vas vztah vydrzi. Ak nie tak aspon (ako napisal schw33k) budes na tej skole. Ale silne pochybujem ze vo veku 18-19 sa da hovorit o tej pravej.

Az cas, ukaze/odhali mnohe... (tajomstva)
A len tak pre povzbudenie. Vela vztahov ktore sa zacali na vyske, skoncili ako manzelstva. Takze tazku hlavu si nerob a nechaj sa prekvapit tym co ti nachystal zivot. :wink:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Holka vs skola

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Requin napísal:Takze mam taky maly problem..Chodim s mojou laskou uz skoro rok..je to moja spoluziacka no teraz uz byvala a ideme na vs...Problem je v tom ze sa lubime velmi a tak ale ja som sa dostal na skolu na ktoru chcem ist velmi proste je to moj sen a tak a ona do Ba..Deli nas asi 250 km ale ja si nie som isty ci to nas vytah vydrzi no myslim ze by mohol ale tak ja sa mozem rozhodnut pretoze mam skolu aj v BA sice neznasam to mesto ani nechcem ist na tu skolu ale je tam ona...A ja nevem co si mam vybrat ci moj sen a ist na skolu ktoru chcem a riskovat tu dialku alebo ist do BA a byt s nou ..?? vo by ste robili
Raz som sám cestoval vlakom z Košíc do Trenčína. V kupé som sedel sám a v Poprade si ku mne prisadla jedna veľmi sympatická slečna. Nestačili sme míňať Svit prihovoril som sa a už sme sa dali do reči. Rozprávali sme sa o hocičom a tak téma došla aj na moju priateľku, jej priateľa...
A teraz dobre čítaj. Ona bola zo Starej Ľubovne, študovala v Bratislave. On bol z Banskej Bystrice a študoval v Košiciach. Zoznámili sa v Košiciach na jednej spoločenskej akcii, kde ich predstavila ich kamarátka. Fungovali takto už tri roky, celkovo boli spolu štyri roky.
Tam kde je vôľa, je aj cesta... :)
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

schw33k napísal: Naopak , predstav si situáciu , že sa vykašleš na svoju vysnenú školu , budete spolu , neskôr sa dozvieš , že Ťa podviedla a dá Ti na to ešte kopačky , čo Ti zostane ?
Takto budeš mať aspoň tú svoju školu :)
presne tak mas zivotnu sancu ist na fajn skolu a nepokaz si to citovymi vecami. riad sa hlavou.
ja viem ze sa mi to lahko povie lebo ja rozmyslam rozumom ale ty do toho zapajas aj srdce ale niekedy je lepsie pocuvnut hlas v hlave ako hlas srdca...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Chod za svojim snom, ak jej za to stojis, vas vztah to vydrzi..
Requin
Novice
Novice

No diky no myslim ze asi fakt pocuvnem tentoraz rozum namiesto srdca a ci je to zena na cely zivot??...:)) No ja to uz tak zacinam pomaly brat ze je to moja konecna zastavka...pozname sa uz velmi dlho, 4 roky sme boli v jednej triede a teraz sme rok spolu a je nam spolu velmi velmi dobre ...:)TAk sa nechame prakvapit no diky vsetkym za rady...A okrem ineho ta skola je Japoncina keby bol niekto zvedavy...Myslim ze k tejto teme viac netreba kedze asi vsetky nazory budu rovkane aspon priblizne...
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Jednoznačne daj prednosť škole. Lebo sa ti ľahko môže stať že pôjdeš na školu s ňou a po polroku sa rozídete a ty si to potom môžeš akurát vyčítať že si bol blbý. A keby sme v tom chceli hľadať aj nejaké pros tak potom si aspoň budete viac vážiť keď budete spolu a nehrozí že by ste sa navzájom omrzeli :)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Requin napísal:.pozname sa uz velmi dlho, 4 roky sme boli v jednej triede a teraz sme rok spolu a je nam spolu velmi velmi dobre ...:)
heh , presne ako ja , spolužiačka zo Strednej , dali sa sme dokopy po maturite :)
No a už to ťaháme ( šťastne ) 3 roky po škole
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Jasne, ja by som isiel aj tak do skoly. Chapes, bud to vydrzi alebo nie. Ale na druhej strane... mozno jej budes chybat a nebude to mat pre nu vyznam a skonci to. Alebo ta velmi lubi a vydrzi aj 5 rokov. Ale pozor, aby si vydrzal ty... pretoze BA .... mesto hriechu :P
Requin
Novice
Novice

schw33k napísal:heh , presne ako ja , spolužiačka zo Strednej , dali sa sme dokopy po maturite :)
No a už to ťaháme ( šťastne ) 3 roky po škole
Tak to dufam ze pojdem v tvojjich slapajach...:)
A k tomu ze Ba mesto hriechu...ja idem do Olomouca ona ide do BA...:P
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

ešte lepšie...:D
Requin
Novice
Novice

erytrocyt napísal:ešte lepšie...:D
Tomu sa vravi povzbudenie...Ale cela tato myslienka vzisla z toho ze ona je teraz v Londyne a sme sa uz mesiac nevideli a mne to dost chyba...taze preto uvazujem no zeby som nespravil blbost...
Napísať odpoveď