Holka vs skola
Holka vs skola
Takze mam taky maly problem..Chodim s mojou laskou uz skoro rok..je to moja spoluziacka no teraz uz byvala a ideme na vs...Problem je v tom ze sa lubime velmi a tak ale ja som sa dostal na skolu na ktoru chcem ist velmi proste je to moj sen a tak a ona do Ba..Deli nas asi 250 km ale ja si nie som isty ci to nas vytah vydrzi no myslim ze by mohol ale tak ja sa mozem rozhodnut pretoze mam skolu aj v BA sice neznasam to mesto ani nechcem ist na tu skolu ale je tam ona...A ja nevem co si mam vybrat ci moj sen a ist na skolu ktoru chcem a riskovat tu dialku alebo ist do BA a byt s nou ..?? vo by ste robili
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
je to vec priorít podla mna... si zober ked si spravíš tú školu ktorú chceš máš na to už na celý život.. je aj holka na celý život? zober si to tak.. každý vzťah sa raz končí .. to nevravím presne o tvojom možno to vydrží ak je dosť silný a pak budeš mať aj školu aj holku reps ženu.. ale určite by som pozeral viac do budúcnosti ako len na prítomnosť...
a dalšia vec spravila by to ona pre teba?
skús nad týmto porozmýšlať
a dalšia vec spravila by to ona pre teba?
skús nad týmto porozmýšlať
Na tým ani nerozmýšľaj , choď na školu ...
Keď vravíš , že sa máte tak radi , vzťah vydrží
Naopak , predstav si situáciu , že sa vykašleš na svoju vysnenú školu , budete spolu , neskôr sa dozvieš , že Ťa podviedla a dá Ti na to ešte kopačky , čo Ti zostane ?
Takto budeš mať aspoň tú svoju školu
kúsok tvrdšie napísané , ale počítať musíš so všetkým
Keď vravíš , že sa máte tak radi , vzťah vydrží
Naopak , predstav si situáciu , že sa vykašleš na svoju vysnenú školu , budete spolu , neskôr sa dozvieš , že Ťa podviedla a dá Ti na to ešte kopačky , čo Ti zostane ?
Takto budeš mať aspoň tú svoju školu
kúsok tvrdšie napísané , ale počítať musíš so všetkým
Tazko sa rozhodovat v takejto situacii, ked ti rozum vravi jedno a srdce druhe.
Tiez sa priklonim k nazoru, ze by si mal studovat na tej vyske, ktoru si si vysnival. Ak je ta prava, tak vas vztah vydrzi. Ak nie tak aspon (ako napisal schw33k) budes na tej skole. Ale silne pochybujem ze vo veku 18-19 sa da hovorit o tej pravej.
Az cas, ukaze/odhali mnohe... (tajomstva)
A len tak pre povzbudenie. Vela vztahov ktore sa zacali na vyske, skoncili ako manzelstva. Takze tazku hlavu si nerob a nechaj sa prekvapit tym co ti nachystal zivot.
Tiez sa priklonim k nazoru, ze by si mal studovat na tej vyske, ktoru si si vysnival. Ak je ta prava, tak vas vztah vydrzi. Ak nie tak aspon (ako napisal schw33k) budes na tej skole. Ale silne pochybujem ze vo veku 18-19 sa da hovorit o tej pravej.
Az cas, ukaze/odhali mnohe... (tajomstva)
A len tak pre povzbudenie. Vela vztahov ktore sa zacali na vyske, skoncili ako manzelstva. Takze tazku hlavu si nerob a nechaj sa prekvapit tym co ti nachystal zivot.
-
erytrocyt
VIP
Re: Holka vs skola
Raz som sám cestoval vlakom z Košíc do Trenčína. V kupé som sedel sám a v Poprade si ku mne prisadla jedna veľmi sympatická slečna. Nestačili sme míňať Svit prihovoril som sa a už sme sa dali do reči. Rozprávali sme sa o hocičom a tak téma došla aj na moju priateľku, jej priateľa...Requin napísal:Takze mam taky maly problem..Chodim s mojou laskou uz skoro rok..je to moja spoluziacka no teraz uz byvala a ideme na vs...Problem je v tom ze sa lubime velmi a tak ale ja som sa dostal na skolu na ktoru chcem ist velmi proste je to moj sen a tak a ona do Ba..Deli nas asi 250 km ale ja si nie som isty ci to nas vytah vydrzi no myslim ze by mohol ale tak ja sa mozem rozhodnut pretoze mam skolu aj v BA sice neznasam to mesto ani nechcem ist na tu skolu ale je tam ona...A ja nevem co si mam vybrat ci moj sen a ist na skolu ktoru chcem a riskovat tu dialku alebo ist do BA a byt s nou ..?? vo by ste robili
A teraz dobre čítaj. Ona bola zo Starej Ľubovne, študovala v Bratislave. On bol z Banskej Bystrice a študoval v Košiciach. Zoznámili sa v Košiciach na jednej spoločenskej akcii, kde ich predstavila ich kamarátka. Fungovali takto už tri roky, celkovo boli spolu štyri roky.
Tam kde je vôľa, je aj cesta...
presne tak mas zivotnu sancu ist na fajn skolu a nepokaz si to citovymi vecami. riad sa hlavou.schw33k napísal: Naopak , predstav si situáciu , že sa vykašleš na svoju vysnenú školu , budete spolu , neskôr sa dozvieš , že Ťa podviedla a dá Ti na to ešte kopačky , čo Ti zostane ?
Takto budeš mať aspoň tú svoju školu![]()
ja viem ze sa mi to lahko povie lebo ja rozmyslam rozumom ale ty do toho zapajas aj srdce ale niekedy je lepsie pocuvnut hlas v hlave ako hlas srdca...
No diky no myslim ze asi fakt pocuvnem tentoraz rozum namiesto srdca a ci je to zena na cely zivot??...
) No ja to uz tak zacinam pomaly brat ze je to moja konecna zastavka...pozname sa uz velmi dlho, 4 roky sme boli v jednej triede a teraz sme rok spolu a je nam spolu velmi velmi dobre ...:)TAk sa nechame prakvapit no diky vsetkym za rady...A okrem ineho ta skola je Japoncina keby bol niekto zvedavy...Myslim ze k tejto teme viac netreba kedze asi vsetky nazory budu rovkane aspon priblizne...
-
Vesper
Professional
Jednoznačne daj prednosť škole. Lebo sa ti ľahko môže stať že pôjdeš na školu s ňou a po polroku sa rozídete a ty si to potom môžeš akurát vyčítať že si bol blbý. A keby sme v tom chceli hľadať aj nejaké pros tak potom si aspoň budete viac vážiť keď budete spolu a nehrozí že by ste sa navzájom omrzeli