to asi nie, ale sused spi tak tvrdo ze keby si chcel je*u by si pc mohol ukradnut, a on by si to vsimol az ked by sa zobudilhitman napísal:pls ako je to s normalnymi pocitacmi?kradnu sa aj tie?
Intrak
druzba je v pohode intrak...len je to od ruky od mlynskej a to je skoda, lebo tam je najvacsia zabavahitman napísal:chalani kde je asi tak najlepsi intrak v Ba myslim urovnou zariadenia...
Inak ako je na tom Druzba?
a inaq v mlynskej je intrakov viac len zalezi ci dostanes zrekonstruovanu izbu alebo nie...vsade su aj take aj take...
hej viem ze v mlynskej je naj zabava ale co uz nejak to obetujem za lepsi intrak ako je napr Druzba...tolko sa uz prejdem do mlynskejfuler13 napísal:druzba je v pohode intrak...len je to od ruky od mlynskej a to je skoda, lebo tam je najvacsia zabava
a inaq v mlynskej je intrakov viac len zalezi ci dostanes zrekonstruovanu izbu alebo nie...vsade su aj take aj take...
-
klm16
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
vyrobne technologie.....erytrocyt napísal:Čo ideš do PO študovať?
zaujima ma ake su izby, soc. zariadenia, teba ani nevem ci je v izbach pripojka na net ci sa mi oplati kupovat notebook. PO kolko su delene izby, kuchynka a tak.... proste klasicke veci ktore ma zaujimaju o bucich mesiacochZAP napísal:nazdar na intraku v PO som bol na strednej (cize stredoskolsky), ale bol som kuknut aj na ten na vyske... tak neviem co chces normalny bordel jak na kazdom intaku, balkony, lajf...
-
rockonhustla
Light Star
rr
Ak ide niekto tento rok na intrak na VSE nech napise ja idem prvy rok.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
davaju prvakom intrak nad 50km, ziada sa on na zapise.devo159 napísal:Intrak v Ziline (vyska) to istiI ked teraz budem len prvak a ani neviem ci ho dostanem
ale aj ked byvas blizsie, tak sa da dodatocne vybavit, kapacita je a zatial kazdy dostal. Inak viac som pisal o intraku v ZA v tejto teme: http://www.hojko.com/post612647.html?hi ... iel#612647
No o to sa nebojim lebo byvam cca 150Mek napísal:davaju prvakom intrak nad 50km, ziada sa on na zapise.
ale aj ked byvas blizsie, tak sa da dodatocne vybavit, kapacita je a zatial kazdy dostal. Inak viac som pisal o intraku v ZA v tejto teme: http://www.hojko.com/post612647.html?hi ... iel#612647
včera mi došiel papier o prijatí na TUKE, SvF.
Je tam aj žiadosť o intrák... na tom papiery sa nachádza kolónka, že vzdialenosť bydliska od školy podľa zverejneného kilometrovníka. Kde nájdem zverejnený kilometrovník? som pozeral no ujo google vyhodil vzdialenosti od 69-76 Km => Rožňava - Košice.
Pozeral som tiež ubytovaných zo škol. roku 2006/2007. Prekvapilo ma keď som tam nenašiel nikoho z RV... to akože budem musieť každý deň dochádzať do KE 70 kilákov? Stratím takto denne 2 hod... a to nehovorím o cene! vychádza to na cca 4000,- mesačne.
Je tam aj žiadosť o intrák... na tom papiery sa nachádza kolónka, že vzdialenosť bydliska od školy podľa zverejneného kilometrovníka. Kde nájdem zverejnený kilometrovník? som pozeral no ujo google vyhodil vzdialenosti od 69-76 Km => Rožňava - Košice.
Pozeral som tiež ubytovaných zo škol. roku 2006/2007. Prekvapilo ma keď som tam nenašiel nikoho z RV... to akože budem musieť každý deň dochádzať do KE 70 kilákov? Stratím takto denne 2 hod... a to nehovorím o cene! vychádza to na cca 4000,- mesačne.
kilometrovnik nenajdes nikde, ale napis tu vzdialenost co si nasiel (oni to ajtak nejak velmi neoveruju), a daj tam to najvacsie cislo co si nasiel, cim vacsie, tym lepsie pre teba... a myslim ze ti daju ten intrak ked davaju aj chalanom zo spisskej co je cca rovnaka vzdialenostfoboss napísal:včera mi došiel papier o prijatí na TUKE, SvF.
a inac v tej cene si pocital so studentskou zlavou?
intrák dávajú od 79 km, RV je 73km a spiská je 79 kmViRuS napísal:kilometrovnik nenajdes nikde, ale napis tu vzdialenost co si nasiel (oni to ajtak nejak velmi neoveruju), a daj tam to najvacsie cislo co si nasiel, cim vacsie, tym lepsie pre teba... a myslim ze ti daju ten intrak ked davaju aj chalanom zo spisskej co je cca rovnaka vzdialenost
a inac v tej cene si pocital so studentskou zlavou?
tá cena je len taká, sesterka pred pár rokmi tiež študovala, tak od nej to mám.
hej, za predpokladu ze vas daju na rovnaky intrak... potom sa normalne chodte spolu prihlasit a v kancelarii (ked uz vam overia doklady tak vas tam poslu) povedzte ze chcete byvat spolu - ak bude volna izba tak nou problemfoboss napísal:a ešte by som sa spýtal, idem teraz do 1. ročníka, na SvF ideme dvaja (spolužiaci zo SŠ) je možné aby sme bývali spolu?
daj si odvolanie... ak by tu vzdialenost urcili podla vzdialenosti, ktoru prejdes busom/vlakom tak chod daky "vyhliadkovym vlastivednym" busom... mojej sestre to v NR pri odvolani vyslo,ale to uz bolo davno... alebo si najdi privat...foboss napísal:tak som intrák nedostal, vlastne nikto z RV a okolia...
joooj co by som dal za internatny life... aj ked som bol len na stredoskolskom,ale ta pleseniva diera (suteren, zamrezovane okna, potrubia na vselico na strope... taky bystricky Alcatraz) mala svoje caro