Intrak

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
will.i.am
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

hitman napísal:pls ako je to s normalnymi pocitacmi? :wink: kradnu sa aj tie? :D
to asi nie, ale sused spi tak tvrdo ze keby si chcel je*u by si pc mohol ukradnut, a on by si to vsimol az ked by sa zobudil :D
hitman
VIP
VIP

Príspevok od používateľa hitman »

will.i.am napísal:to asi nie, ale sused spi tak tvrdo ze keby si chcel je*u by si pc mohol ukradnut, a on by si to vsimol az ked by sa zobudil :D
takze s takymi pc je to potom v pohode?ked odhliadnes suseda
fuler13
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa fuler13 »

hitman napísal:chalani kde je asi tak najlepsi intrak v Ba myslim urovnou zariadenia...
Inak ako je na tom Druzba? :wink:
druzba je v pohode intrak...len je to od ruky od mlynskej a to je skoda, lebo tam je najvacsia zabava
a inaq v mlynskej je intrakov viac len zalezi ci dostanes zrekonstruovanu izbu alebo nie...vsade su aj take aj take...
hitman
VIP
VIP

fuler13 napísal:druzba je v pohode intrak...len je to od ruky od mlynskej a to je skoda, lebo tam je najvacsia zabava
a inaq v mlynskej je intrakov viac len zalezi ci dostanes zrekonstruovanu izbu alebo nie...vsade su aj take aj take...
hej viem ze v mlynskej je naj zabava ale co uz nejak to obetujem za lepsi intrak ako je napr Druzba...tolko sa uz prejdem do mlynskej
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

a nemate svaby alebo inu haved?
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

hitman napísal:takze s takymi pc je to potom v pohode?ked odhliadnes suseda
ja si myslim, ze to je nepravdepodobne aspon som o tom este nepocul... ale mozne je vsetko...
ZHNiLa_KaCHNa napísal:a nemate svaby alebo inu haved?
kamarat mi hovoril,. ze mali na izbe plostice ale dufam, ze my mat nebudeme :-?
hitman
VIP
VIP

will.i.am napísal:kamarat mi hovoril,. ze mali na izbe plostice ale dufam, ze my mat nebudeme :-?
tak co vymalujes a mas vycistis s niecom to tam vystriekas a mas cistu izbu
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

erytrocyt napísal:Čo ideš do PO študovať?
vyrobne technologie.....
ZAP napísal:nazdar na intraku v PO som bol na strednej (cize stredoskolsky), ale bol som kuknut aj na ten na vyske... tak neviem co chces normalny bordel jak na kazdom intaku, balkony, lajf...
zaujima ma ake su izby, soc. zariadenia, teba ani nevem ci je v izbach pripojka na net ci sa mi oplati kupovat notebook. PO kolko su delene izby, kuchynka a tak.... proste klasicke veci ktore ma zaujimaju o bucich mesiacoch :D :D
rockonhustla
Light Star
Light Star

rr

Príspevok od používateľa rockonhustla »

Ak ide niekto tento rok na intrak na VSE nech napise ja idem prvy rok.
devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa devo159 »

Intrak v Ziline (vyska) to isti :coffee: I ked teraz budem len prvak a ani neviem ci ho dostanem :-D
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

devo159 napísal:Intrak v Ziline (vyska) to isti :coffee: I ked teraz budem len prvak a ani neviem ci ho dostanem :-D
davaju prvakom intrak nad 50km, ziada sa on na zapise.
ale aj ked byvas blizsie, tak sa da dodatocne vybavit, kapacita je a zatial kazdy dostal. Inak viac som pisal o intraku v ZA v tejto teme: http://www.hojko.com/post612647.html?hi ... iel#612647
devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa devo159 »

Mek napísal:davaju prvakom intrak nad 50km, ziada sa on na zapise.
ale aj ked byvas blizsie, tak sa da dodatocne vybavit, kapacita je a zatial kazdy dostal. Inak viac som pisal o intraku v ZA v tejto teme: http://www.hojko.com/post612647.html?hi ... iel#612647
No o to sa nebojim lebo byvam cca 150 :-) A Inac Na aky odbor si chodil a aka je kvalita intraku a vobec celkovo skoly? Bol by som rad keby si mi dal dajake info :D
foboss
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa foboss »

včera mi došiel papier o prijatí na TUKE, SvF.

Je tam aj žiadosť o intrák... na tom papiery sa nachádza kolónka, že vzdialenosť bydliska od školy podľa zverejneného kilometrovníka. Kde nájdem zverejnený kilometrovník? som pozeral no ujo google vyhodil vzdialenosti od 69-76 Km => Rožňava - Košice.
Pozeral som tiež ubytovaných zo škol. roku 2006/2007. Prekvapilo ma keď som tam nenašiel nikoho z RV... to akože budem musieť každý deň dochádzať do KE 70 kilákov? Stratím takto denne 2 hod... a to nehovorím o cene! vychádza to na cca 4000,- mesačne. :cry:
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

foboss napísal:včera mi došiel papier o prijatí na TUKE, SvF.

Je tam aj žiadosť o intrák... na tom papiery sa nachádza kolónka, že vzdialenosť bydliska od školy podľa zverejneného kilometrovníka. Kde nájdem zverejnený kilometrovník? som pozeral no ujo google vyhodil vzdialenosti od 69-76 Km => Rožňava - Košice.
Pozeral som tiež ubytovaných zo škol. roku 2006/2007. Prekvapilo ma keď som tam nenašiel nikoho z RV... to akože budem musieť každý deň dochádzať do KE 70 kilákov? Stratím takto denne 2 hod... a to nehovorím o cene! vychádza to na cca 4000,- mesačne. :cry:
kilometrovnik nenajdes nikde, ale napis tu vzdialenost co si nasiel (oni to ajtak nejak velmi neoveruju), a daj tam to najvacsie cislo co si nasiel, cim vacsie, tym lepsie pre teba... a myslim ze ti daju ten intrak ked davaju aj chalanom zo spisskej co je cca rovnaka vzdialenost
a inac v tej cene si pocital so studentskou zlavou?
foboss
Light Star
Light Star

ViRuS napísal:kilometrovnik nenajdes nikde, ale napis tu vzdialenost co si nasiel (oni to ajtak nejak velmi neoveruju), a daj tam to najvacsie cislo co si nasiel, cim vacsie, tym lepsie pre teba... a myslim ze ti daju ten intrak ked davaju aj chalanom zo spisskej co je cca rovnaka vzdialenost
a inac v tej cene si pocital so studentskou zlavou?
intrák dávajú od 79 km, RV je 73km a spiská je 79 km :(
tá cena je len taká, sesterka pred pár rokmi tiež študovala, tak od nej to mám.
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

foboss napísal:intrák dávajú od 79 km, RV je 73km a spiská je 79 km :(
tá cena je len taká, sesterka pred pár rokmi tiež študovala, tak od nej to mám.
hm no ak by ti nedali tak ti mozu dat aspon pristelok, a ak ani to nie, stale sa mozes proti rozhodnutiu odvolat... alebo pohladaj daky privat
foboss
Light Star
Light Star

ViRuS napísal:hm no ak by ti nedali tak ti mozu dat aspon pristelok, a ak ani to nie, stale sa mozes proti rozhodnutiu odvolat... alebo pohladaj daky privat
a ešte by som sa spýtal, idem teraz do 1. ročníka, na SvF ideme dvaja (spolužiaci zo SŠ) je možné aby sme bývali spolu?
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

foboss napísal:a ešte by som sa spýtal, idem teraz do 1. ročníka, na SvF ideme dvaja (spolužiaci zo SŠ) je možné aby sme bývali spolu?
hej, za predpokladu ze vas daju na rovnaky intrak... potom sa normalne chodte spolu prihlasit a v kancelarii (ked uz vam overia doklady tak vas tam poslu) povedzte ze chcete byvat spolu - ak bude volna izba tak nou problem
foboss
Light Star
Light Star

tak som intrák nedostal, vlastne nikto z RV a okolia... :cry:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

foboss napísal:tak som intrák nedostal, vlastne nikto z RV a okolia... :cry:
daj si odvolanie... ak by tu vzdialenost urcili podla vzdialenosti, ktoru prejdes busom/vlakom tak chod daky "vyhliadkovym vlastivednym" busom... mojej sestre to v NR pri odvolani vyslo,ale to uz bolo davno... alebo si najdi privat...

joooj co by som dal za internatny life... aj ked som bol len na stredoskolskom,ale ta pleseniva diera (suteren, zamrezovane okna, potrubia na vselico na strope... taky bystricky Alcatraz) mala svoje caro :D
Napísať odpoveď