Storm Keeper napísal:zly crack ak sa nemylim
inak uplink, super ze si to spisal, tiež som s tym mal chvilu problem, ale rozchodili sme to najnovším patchom (mam original) je to dosť kemprenica na multiplayeri, len co ma sere je to že ked mame natiahnuty len datač tak nejde v MP hrať za ine rasy než za Tau a Nekronov:/
inak dalšia vec Nekroni su podla mna dosť owerpowered, zvlášť keď sa vyberú spraávne artefakty pre hera

potom to ide samo

inak su slabší na začiatku ale aj tak najlepšie sa mi hra za Space marines:-) nejako mi najviac pasujú do warhammeru su super
Aku rasu preferujete vy? a prečo len ma to zaujima
fuha snad nebudem pisat blbosti, od vtedy co som zalozil tuto temu som wh moc nehral, skola a praca

. No so samotnym DD to ide hrat za ostatne strany aj MP ale len s tym patchom, ako som uz spomenul [prvy vysledok v googli].
Necroni su overpowered, to jednoznacne. S brachom sme hrali na mape pre 6 hracov a ledva sme ich dali na najtazsom dvaja. Stary DoW som hral ja sam proti 5tim na najtazsom : )...ale to uz je davna minulost.
Preferujem Space Marines, konkretne Blood Ravens

. Dovod je jednoduchy, pripominaju mi kriziakov, su totalne vugumovani, zfanatizovani a idu "za dobru vec". [nieco podobne ako kriziaci

]. Hlasky typu: "Beware, the alien, the mutant...the heretic", ked umiera vodca jedntky, alebo v hre Gabriel Angelos tak zareve "My will is undone!" atd. proste to zerem