Warhammer 40 000: Dark Crusade | Multiplayer | FAQ

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Otazka: Preco mi nejde spustit Multiplayer Game [LAN] s viacerymi stranami ako Tau a Necron?

Odpoved: Treba mat nainstalovane bud vsetky predosle verzie warhammera, alebo si treba zohnat patch, ktory spristupni aj ostatne strany v multiplayeri. Da sa velmi lahko vygooglit napr: "Dow Dark Crusade Multiplayer fix"

Mam takeho tusaka ze tato otazka by tu skor ci neskor padla ;). V nadpise som pouzil vsetky klucove slova. Verim ze mnohym fanusikom warhammera pomoze.

P.S.: TATO SPRAVA NiEJE WAREZ. TENTO iSTY PROBLEM NASTAVA PRI ORiGiNALNEJ VERZii HRY.

Ak budete mat podobne problemy s hrou piste sem ;)...aj co sa tyka hry atd.
Sgt.Moody
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Sgt.Moody »

Mam Warhammer: Mark of Chaos a ked ju spustim a idem hrat misiu, tak hned po uvodnom moviecku ma hodi do windowsu a nahlasi tuto chybu http://ukazto.com/img/gk-5gp1.jpg

PLS poradte ako to vyriesit :new04:
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

zly crack ak sa nemylim
inak uplink, super ze si to spisal, tiež som s tym mal chvilu problem, ale rozchodili sme to najnovším patchom (mam original) je to dosť kemprenica na multiplayeri, len co ma sere je to že ked mame natiahnuty len datač tak nejde v MP hrať za ine rasy než za Tau a Nekronov:/

inak dalšia vec Nekroni su podla mna dosť owerpowered, zvlášť keď sa vyberú spraávne artefakty pre hera :) potom to ide samo :D inak su slabší na začiatku ale aj tak najlepšie sa mi hra za Space marines:-) nejako mi najviac pasujú do warhammeru su super

Aku rasu preferujete vy? a prečo len ma to zaujima
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Storm Keeper napísal:zly crack ak sa nemylim
inak uplink, super ze si to spisal, tiež som s tym mal chvilu problem, ale rozchodili sme to najnovším patchom (mam original) je to dosť kemprenica na multiplayeri, len co ma sere je to že ked mame natiahnuty len datač tak nejde v MP hrať za ine rasy než za Tau a Nekronov:/

inak dalšia vec Nekroni su podla mna dosť owerpowered, zvlášť keď sa vyberú spraávne artefakty pre hera :) potom to ide samo :D inak su slabší na začiatku ale aj tak najlepšie sa mi hra za Space marines:-) nejako mi najviac pasujú do warhammeru su super

Aku rasu preferujete vy? a prečo len ma to zaujima
fuha snad nebudem pisat blbosti, od vtedy co som zalozil tuto temu som wh moc nehral, skola a praca :(. No so samotnym DD to ide hrat za ostatne strany aj MP ale len s tym patchom, ako som uz spomenul [prvy vysledok v googli].

Necroni su overpowered, to jednoznacne. S brachom sme hrali na mape pre 6 hracov a ledva sme ich dali na najtazsom dvaja. Stary DoW som hral ja sam proti 5tim na najtazsom : )...ale to uz je davna minulost.

Preferujem Space Marines, konkretne Blood Ravens :). Dovod je jednoduchy, pripominaju mi kriziakov, su totalne vugumovani, zfanatizovani a idu "za dobru vec". [nieco podobne ako kriziaci :D]. Hlasky typu: "Beware, the alien, the mutant...the heretic", ked umiera vodca jedntky, alebo v hre Gabriel Angelos tak zareve "My will is undone!" atd. proste to zerem :)
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

hej hej sfanatizovany ale aj kurna silny ... s 4 skupinkami zakladnej pechoty samozrejme vyzbrojene dodatocnymi zbranami ... velitel ktory ma pripraveny orbital strike dva tanky a na orbital relay pripravena rada robotov aby vpadli nepriatelovi priamo do pechoty a spravily masaker..... proste cool ... ale aj necroni su supa hlavne jejich hrdina ... s kamaratom sme si rozbili uplne maximalne armady len mne prezil hrdina a nemu .... tak som mu vravel ze pozri nabehol som z mojim hrdinom medzi znicenu armadu a dal som obnovit ... no sa skoro pos*al lebo v priebehu sekundy som mal 3/4 mojej armady s5 heh
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Enduro3333 napísal:hej hej sfanatizovany ale aj kurna silny ... s 4 skupinkami zakladnej pechoty samozrejme vyzbrojene dodatocnymi zbranami ... velitel ktory ma pripraveny orbital strike dva tanky a na orbital relay pripravena rada robotov aby vpadli nepriatelovi priamo do pechoty a spravily masaker..... proste cool ... ale aj necroni su supa hlavne jejich hrdina ... s kamaratom sme si rozbili uplne maximalne armady len mne prezil hrdina a nemu .... tak som mu vravel ze pozri nabehol som z mojim hrdinom medzi znicenu armadu a dal som obnovit ... no sa skoro pos*al lebo v priebehu sekundy som mal 3/4 mojej armady s5 heh
ako orbital strike a relay je dovidenia :). Strike rozmlati moralku aj tej najsilnejsiej armady a spravi dieru aj do najlepsej obrany v zakladni :)
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

dost sa mi páči aj Basilisk za Imperial guard (delostrelecka jednotka) ked mas vsetky 3 ta pekne v tyle ... tak to robi s nepriatelovou pechotou dobre tance .... hlavne dobre načasovaný earth shaker instant kill proti pechote ... alebo oblivion squad u demonov.....
Diablo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Diablo »

ja hram najviac za chaos podla mna su best ked maju bloodthirstera len nightbringer to zabije :) a nekroni su OP?podla mna su najslabsi z celej hry :D kampan za chaos na harde som ich ten underworld dal v celku bez problemov.chce to len vylepsenych Chaos Space marines. dve skupinky + orbitery squad ci ako sa volaju ti co maju tu hlavu v bruchu.s tymi sa to da vyhrat aj samo len niekoho treba aby ich kryli.a samozrejme bloodthirster :)
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Nekroni su dost silny saq jejich zakladna pechota je už heavy pechota ... a za druhe jejich zakladna skupina vojakov nič nestojí a su dost silny aj na blizku čize pechota čo bojuje na blizko nie je až taka dobra proti nim ........ a nie su zavislí na strategickych bodoch ktore by im pridavali zdroje ... stači im iba elektrika .... ale maju dost slabe vozidla .... vynimkou je ten tretí nekron (zlatý) ktory dokaže prevziat vladu nad iným vozidlom ....a ešte perfekny je možnost okamžiteho presunu pechoty medzi vzdialenymi budovami....

Ale vidim ze sa tu nikomu nepačia eldar .... ty maju silnu pechotu hlavne na boj z blizka ... a možnost zamaskovat celu zakladnu/ palebne pozicie .... a možnost rýchleho presunu pechoty teleportačnymi branami je tiež dobre ......
Diablo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Diablo »

tak ok daju sa :D este mam otazku seka to aj vam ked je preplnene bojisko?ci mam ja slabe CPU?myslim preplnene ked sa tam poriadne dusi a 3 armady proti sebe :?
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

fu neviem nevsimol osm si ešte ale teraz mam grafiku na maximum takze pri full scale assault to trosku chvilku začne jemne trchat ..no skor začne byt tak jemne pribrzdený ze z oneskorením reaguje ale to iba chviločku potom už v pohode ....
Ian_klr
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Ian_klr »

fuha... tak vidim ze nikomu sa nepaci napr. rasa Tau
myslim ze oni maju najsilnejsiu pechotu(niesom si isty) ale ked som bavil s kamaratom proti 2 pocitacom Necronom na hard tak sme ich dali (len tak tak :) ale vyhrali sme ) proste je to v pohode
ked ma niekto iny nazor na rasu Tau povedzte
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

neviete mi poradit vcera sa kumne dostala tato hra a ide mi to na max na zaciatku misie aj 60 fps(ked uz mam viac jednotiek tak samozrejme nemej fps) ale seka mi ked ked scrollujem a nechapem preco ked fps mam v pohode...inak to vobec neseka...a vsimol som si ze ked mam spustenu hru tak procak vytazeny na cca 60-70%...mam X2 3800+, 1950pro, 3GB ram..je na to nejaky opravny patch alebo nieco take? seka to este niekomu?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

c.a.r.n.e. napísal:neviete mi poradit vcera sa kumne dostala tato hra a ide mi to na max na zaciatku misie aj 60 fps(ked uz mam viac jednotiek tak samozrejme nemej fps) ale seka mi ked ked scrollujem a nechapem preco ked fps mam v pohode...inak to vobec neseka...a vsimol som si ze ked mam spustenu hru tak procak vytazeny na cca 60-70%...mam X2 3800+, 1950pro, 3GB ram..je na to nejaky opravny patch alebo nieco take? seka to este niekomu?
aky mas disk? otacky/minutu, cache, znacka, model, sata 1,2, ide 30/60/100/133? Aky mas OS? Mas original Windows XP? Mas SP 1,2,3 unofficial? Mas vsetky updaty natahane? Mas originalnu hru, alebo cracknutu? Aku mas verziu hry? Ak mas cracknutu, od akej grupy mas rls?
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

takze disk: Western Digital 250GB 7200 16MB SATAII WD2500YS
win: XP neorig. SP2, automatic updaty vypnute
release hry neviem, je to tahane z lamiek..nejsom doma tak ked budem tak pozrem aj verziu
Napísať odpoveď