Preco holky chcu byt "zbalene"?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
JV
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa JV »

je to tak bohuzial dnes je pomaly kazda baba naymslena pi.ka čo chce aby ju kazdy miloval (aspon v mojom okoli)
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Ale ked si všimnete tak tie "menej krajšie"(""preto lebo krasa je relativna a pre každeho to znamena niečo ine tak nech si to každý vysvetlí po svojom) častejšie beru inicitivu do vlastnych ruk .... :wink:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

JV napísal:je to tak bohuzial dnes je pomaly kazda baba naymslena pi.ka čo chce aby ju kazdy miloval (aspon v mojom okoli)
no..ked si budes vsimat vymalovane..barbinky v minisukniach s velkym vystrihom a minimom oblecenia (ktore su mimochodom fakt sexi) ale co mas s toho ako povedala nasa pani profesorka :D "Čo s toho ked je misa pekná ale je prázdna"
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

tak to nie u nas je taka kazda aspon trochu krajšia holka
Smoke1212
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoke1212 »

Ja mam tiez taky nazor,ze baby chcu byt balene.Alebo lepsie povedane,neviem,ci chcu ale vacsina (aspon podla mna) nedava velmi ruku k dielu... :?
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

neviem ci to tu uz bolo, ale myslim si, ze je to tak vyriesene podvedome, ze ked chlap zvladne zbalit zenu, zdvihne mu to u nej kredit a zena vidi, ze je niecoho schopny, teda ze to nie je nejake poleno. polena su vacsinou zbalene zenami, takze preto je drviva vacsina chlapov aspon raz v zivote zadana :)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

ades napísal:neviem ci to tu uz bolo, ale myslim si, ze je to tak vyriesene podvedome, ze ked chlap zvladne zbalit zenu, zdvihne mu to u nej kredit a zena vidi, ze je niecoho schopny, teda ze to nie je nejake poleno. polena su vacsinou zbalene zenami, takze preto je drviva vacsina chlapov aspon raz v zivote zadana :)
a tym si naznacil, ze drviva vacsina chlapov su polena :D no to sme dopadli :D viem ze si to tak nemyslel ;)
no chalani.. ked kazdy z vas bude vyzerat ako brad pitt, tak mozno sa karta obrati a budu baby tie akcnejsie (myslim tie sliepocky, co idu po horde svalov a "sexi" telach :D ) ;)
ades
Guru
Guru

turtlak69 napísal:a tym si naznacil, ze drviva vacsina chlapov su polena :D no to sme dopadli :D viem ze si to tak nemyslel ;)
no chalani.. ked kazdy z vas bude vyzerat ako brad pitt, tak mozno sa karta obrati a budu baby tie akcnejsie (myslim tie sliepocky, co idu po horde svalov a "sexi" telach :D ) ;)
podla toho co som pisal vyssie som asi najvacsie poleno na svete, rovno kmen stromu :D ked bude kazdy vyzerat ako brad pitt, tak to sme teda dopadli:"normalne" budu hladat "normalnych", ale nenajdu, a pipky pojdu po svalovcoch
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

ZHNiLa_KaCHNa napísal:proste to tak ma byt. je to stara skola kedy nezne tvory - zeny su obletovane chlapmi a pravdupovediac sa mi ani nepaci ked mi naznacuje dievca veci neveci. my chlapi sme lovci mame to v krvi v genoch tak lovime... rad dobijam dievcata, je to vecsia sranda nez pride dievca a zacne konverzaciu a o nieco sa pokusi.
proste to tak ma byt :) aj ked sa niekedy nastvem ze preco nie su dievcata take jednosmerne a nejdu na vec prve ale potom ma top prejde lebo ak ty zbalis dievca tak mas pocit uspechu :) a ak na teba zautoci dievca tak je to take hm neni je to ono...
O tomto som aj ja pocula a priklanam sa k tomuto nazoru. Vraj je to v muzoch zakodovane, ze chcu lovit, ziskavat a dobijat. :) Ani nevieme, kolko veci je v nas zakorenenych z historie :wink:, ale postupom casu sa to zacina uz menit.
midnight_man
Guru
Guru

bolek napísal:O tomto som aj ja pocula a priklanam sa k tomuto nazoru. Vraj je to v muzoch zakodovane, ze chcu lovit, ziskavat a dobijat.
No jo sakra pravdu mas :D Mne osobne to ani nevadi...je to ako sa vravi samozrejmost..ale tak zavse nezaskodi ked sa aj druha strana troska posnazi ;) a uz som par krat zistil ze ono neje moc dobre ked sa mi chalani moc snazime..potom sa stava ze dievca zacne vymyslat a podobnosti..ale to je nadlhsie ;)
ades
Guru
Guru

midnight_man napísal:zavse nezaskodi ked sa aj druha strana troska posnazi ;)
ale mohla by sa trocha castejsie :lol:
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

niektore dievcata su dost aktivne, ani by ste neverili :lol:
midnight_man
Guru
Guru

jimino napísal:niektore dievcata su dost aktivne, ani by ste neverili :lol:
ano :) niektore fakt ked chcu tak si ta tym idu :) a neriesia blbosti (skoda ze ich je menej)
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

midnight_man napísal:ano :) niektore fakt ked chcu tak si ta tym idu :) a neriesia blbosti (skoda ze ich je menej)
ale taky su i niektory chalani idu si za tym vela neriesia nekecaju ale radsej konaju ... asi je to i o tom sebavedomi :D a niektory sedime a studuje temy na hojku :D i ja som taky bol , ale musim vazne povedat ze v poslednom case som sa dost zmenil po tom vsetkom co som doripal alebo sa doripalo i samo som sa vela naucil vela zazil hlavu si uz z toho nerobim a skusam ked sa da :D .... no a k teme tak jasne baby chcu byt zbalene ale podla mna je fajn ak i baba prejavi niejaku tu aktivitu a napomoze chalanovi a takych dievcat je dnes uz kopa (myslim) ... len musia mat tiez zaujem inac je to zväcsa len marna snaha :D
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

musim sa zastat neznejsieho pohlavia a uz som narazil aj na taku, co vyvijala vacsiu aktivitu ako ja :oops:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Petoo napísal:musim sa zastat neznejsieho pohlavia a uz som narazil aj na taku, co vivijala vacsiu aktivitu ako ja :oops:
Ja tiez. Tato aktivita je priamo umerna promile v krvi :D . Ale nie.. sucasna vlastne skoro vsetko spiskala..
puls
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa puls »

podla mna su take ktore musite zbalit vy ale su aj take baby co budu balit aj chalanov(vlastna skusenost)a to je tazko vysvetlitelne preco chcu aby ich balili chalani ale tak ty mas aky pocit ked ta bali niaka pekna baba
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Jednoducho to vyplyva z postarocia zauzivanej tradicie (nic viac, nic menej). Dnes uz vsak v tomto smere byvaju rozdiely medzi muzmi a stale viac emancipovanymi zenami naozaj minimalne, i ked samozrejme stale su. BTW. komu nelichoti byt dobyjany? ; )
nucli
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa nucli »

ako tu uz povedalo par ludi, IMO to vyplyva z minulosti... ja som mal castejsie skusenost ze hoci dievca priamo nebalilo, naznacilo ze sa o to mozem pokusit ak chcem, proste nebola uplne pasivna..aj ked by bolo pekne aby obcas (primeranym sposobom) dobyjali aj ony nas... ten pocit by stal urcite za to 8) :)
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

jimino napísal:niektore dievcata su dost aktivne, ani by ste neverili :lol:
asi tak ako muzi :)))
btw a preco by v tom mal byt rozdiel? sak to je len fajn ak sa aj oni snazia :wink:
Napísať odpoveď