Ale ked si všimnete tak tie "menej krajšie"(""preto lebo krasa je relativna a pre každeho to znamena niečo ine tak nech si to každý vysvetlí po svojom) častejšie beru inicitivu do vlastnych ruk ....
JV napísal:je to tak bohuzial dnes je pomaly kazda baba naymslena pi.ka čo chce aby ju kazdy miloval (aspon v mojom okoli)
no..ked si budes vsimat vymalovane..barbinky v minisukniach s velkym vystrihom a minimom oblecenia (ktore su mimochodom fakt sexi) ale co mas s toho ako povedala nasa pani profesorka "Čo s toho ked je misa pekná ale je prázdna"
neviem ci to tu uz bolo, ale myslim si, ze je to tak vyriesene podvedome, ze ked chlap zvladne zbalit zenu, zdvihne mu to u nej kredit a zena vidi, ze je niecoho schopny, teda ze to nie je nejake poleno. polena su vacsinou zbalene zenami, takze preto je drviva vacsina chlapov aspon raz v zivote zadana
ades napísal:neviem ci to tu uz bolo, ale myslim si, ze je to tak vyriesene podvedome, ze ked chlap zvladne zbalit zenu, zdvihne mu to u nej kredit a zena vidi, ze je niecoho schopny, teda ze to nie je nejake poleno. polena su vacsinou zbalene zenami, takze preto je drviva vacsina chlapov aspon raz v zivote zadana
a tym si naznacil, ze drviva vacsina chlapov su polena no to sme dopadli viem ze si to tak nemyslel
no chalani.. ked kazdy z vas bude vyzerat ako brad pitt, tak mozno sa karta obrati a budu baby tie akcnejsie (myslim tie sliepocky, co idu po horde svalov a "sexi" telach )
turtlak69 napísal:a tym si naznacil, ze drviva vacsina chlapov su polena no to sme dopadli viem ze si to tak nemyslel
no chalani.. ked kazdy z vas bude vyzerat ako brad pitt, tak mozno sa karta obrati a budu baby tie akcnejsie (myslim tie sliepocky, co idu po horde svalov a "sexi" telach )
podla toho co som pisal vyssie som asi najvacsie poleno na svete, rovno kmen stromu ked bude kazdy vyzerat ako brad pitt, tak to sme teda dopadli:"normalne" budu hladat "normalnych", ale nenajdu, a pipky pojdu po svalovcoch
ZHNiLa_KaCHNa napísal:proste to tak ma byt. je to stara skola kedy nezne tvory - zeny su obletovane chlapmi a pravdupovediac sa mi ani nepaci ked mi naznacuje dievca veci neveci. my chlapi sme lovci mame to v krvi v genoch tak lovime... rad dobijam dievcata, je to vecsia sranda nez pride dievca a zacne konverzaciu a o nieco sa pokusi.
proste to tak ma byt aj ked sa niekedy nastvem ze preco nie su dievcata take jednosmerne a nejdu na vec prve ale potom ma top prejde lebo ak ty zbalis dievca tak mas pocit uspechu a ak na teba zautoci dievca tak je to take hm neni je to ono...
O tomto som aj ja pocula a priklanam sa k tomuto nazoru. Vraj je to v muzoch zakodovane, ze chcu lovit, ziskavat a dobijat. Ani nevieme, kolko veci je v nas zakorenenych z historie , ale postupom casu sa to zacina uz menit.
bolek napísal:O tomto som aj ja pocula a priklanam sa k tomuto nazoru. Vraj je to v muzoch zakodovane, ze chcu lovit, ziskavat a dobijat.
No jo sakra pravdu mas Mne osobne to ani nevadi...je to ako sa vravi samozrejmost..ale tak zavse nezaskodi ked sa aj druha strana troska posnazi a uz som par krat zistil ze ono neje moc dobre ked sa mi chalani moc snazime..potom sa stava ze dievca zacne vymyslat a podobnosti..ale to je nadlhsie
midnight_man napísal:ano niektore fakt ked chcu tak si ta tym idu a neriesia blbosti (skoda ze ich je menej)
ale taky su i niektory chalani idu si za tym vela neriesia nekecaju ale radsej konaju ... asi je to i o tom sebavedomi a niektory sedime a studuje temy na hojku i ja som taky bol , ale musim vazne povedat ze v poslednom case som sa dost zmenil po tom vsetkom co som doripal alebo sa doripalo i samo som sa vela naucil vela zazil hlavu si uz z toho nerobim a skusam ked sa da .... no a k teme tak jasne baby chcu byt zbalene ale podla mna je fajn ak i baba prejavi niejaku tu aktivitu a napomoze chalanovi a takych dievcat je dnes uz kopa (myslim) ... len musia mat tiez zaujem inac je to zväcsa len marna snaha
podla mna su take ktore musite zbalit vy ale su aj take baby co budu balit aj chalanov(vlastna skusenost)a to je tazko vysvetlitelne preco chcu aby ich balili chalani ale tak ty mas aky pocit ked ta bali niaka pekna baba
Jednoducho to vyplyva z postarocia zauzivanej tradicie (nic viac, nic menej). Dnes uz vsak v tomto smere byvaju rozdiely medzi muzmi a stale viac emancipovanymi zenami naozaj minimalne, i ked samozrejme stale su. BTW. komu nelichoti byt dobyjany? ; )
ako tu uz povedalo par ludi, IMO to vyplyva z minulosti... ja som mal castejsie skusenost ze hoci dievca priamo nebalilo, naznacilo ze sa o to mozem pokusit ak chcem, proste nebola uplne pasivna..aj ked by bolo pekne aby obcas (primeranym sposobom) dobyjali aj ony nas... ten pocit by stal urcite za to