Dievca v kostole , ako nanu ? poradte
-
midnight_man
Guru
all
uuuuuuuuff ludicky moji..a ja som si zacinal mysliet ze som divny a ze sa asi nudim..ked v mojom pribehu vsetko zamotavam...ale vidim ze som v norme
: D
A uz to pomaly vyzeralo ze toto tema je uzavreta
dlhsie tu nic nove nebolo ale kdeze dnes pridem zo skoly a co nevidim
... jaj boze ja to vidim tak ze toto sa bude riesit do nekonecna alebo az kym chalana netrafi blesk a nedojde mu ze uz by aj stacilo
... naco tu este radit ci nieco ti povedat ked uz tu to je 100krat od kazdeho napisane ved stale sa ti vynaraju len nove a nove problemy kasli uz na to uplne to uzavri aby si sa z toho nezblaznil
no hej toto ma svoje vyhodyjimino napísal:a takisto aj nove slecny
to neni pravda...moj kamos chodi s jednou babou z kostola a vsetko funguje tak ako masschw33k napísal:IMHO
* takéto dievčatá myslím niesú z inej planéty takže ju normálne musíš pozvať na rande ako ostatné
* výhoda by mala byť v tom, že takéto dievčatá niesú ako niektoré súčastné teenagerské žumpo kunky a bude sa s ňou dať rozumne kecať
* nevýhoda , že to môže byť zaslepená kostoliarka , ktorá Ti dá maximálne po svadbe a pusu po roku chodenia
a ty sa nic neboj..skus ju normalne oslovit..kazdej babe sa predsa pacia komplimenty
... ale viete ze ja som v podstate podobny ( ze si to prizanm este hehjin napísal:Mňa už fakt prestáva baviť prispievať do tejto témy, nakoľko sa tu nič nehýbe a mláti sa tu prázdna slama, kde BabySHAQ rozoberá pomaly už každý svoj kontaks s akoukoľvek holkou a téma stráca opodstatnenie. Kedysi ma to ešte bavilo, lebo som si myslel, že Baby. sa môže z našich rád poučiť. Ale...
-
Old Dirty Bastard
Guru
neviem či fyzika, ale logika určite..barrish napísal:tak ano!; dr. BARRISH LASKA prichadza! BabySHAQ dnes je tvoj stastny den...
takze rada prva: kedze ju stretavas len v kostole tak ju tam aj oslov; fyzika nie?
inak k tomu prispevku čo tu maš http://www.hojko.com/post487333.html#487333 si z nas strielaš?
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
.......v starobe nepotrebujesvajda65 napísal:super čítanie, tiež ti držím palce.
Čo sa v mládi naučíš.......
EDIT// tak...prave som to docital...celych 37 stran, doteraz som sa na tomto fore len tak bavil na prispevkoch ale tento ma prinutil registrovat sa tu. proste nema chybu tento chlapec ja idem z neho pustit do gati (od smiechu oc)
aj pre mna bol tento topic dovodom pre zaregistrovanie sa na tomto fore...SchYzo napísal:...
tak...prave som to docital...celych 37 stran, doteraz som sa na tomto fore len tak bavil na prispevkoch ale tento ma prinutil registrovat sa tu
...
-
midnight_man
Guru
Ono je pravda ze troska pomoze ked poradime..ale toto je uz detailne rozoberanie.toto je pitvanie..ktore k niocmu nevedie...a nalepsie by bolo keby si to nas baby spravil posvojom pretoze hojko tu nebude stale pri tebe aby ti riesil problemijin Napísal:
Mňa už fakt prestáva baviť prispievať do tejto témy, nakoľko sa tu nič nehýbe a mláti sa tu prázdna slama, kde BabySHAQ rozoberá pomaly už každý svoj kontaks s akoukoľvek holkou a téma stráca opodstatnenie. Kedysi ma to ešte bavilo, lebo som si myslel, že Baby. sa môže z našich rád poučiť. Ale...
...
Slavo120:ale viete ze ja som v podstate podobny ( ze si to prizanm este heh Very Happy ) proste baba sa mi pozdravi usmeje sa a uz riesim co to bolo a tak ... len tu tolko o tom nepisem lebo viem ze to je blbost a bud to neznamenalo nic alebo vsetko ale zistit to mozem iba ja sam ... on je asi na tom podobne len si to prilis pripusta k srdcu vsetko co urobia hned ze co a jak ... ja uz tolko nie po poslednych skusenostiach viem ze tak by som zbytocne sa len trapil .... mozno by bolo dobre prestat do tejto temy uz prispievat Very Happy asi by to bolo male spiknutie ale on uz v podstate vie nas nazor na toto vsetko a myslim ze uz je len na nom nieco zmenit
Ahojte , tak ja som si myslel ze do tejto temy uz neprispejem ale predsa .
Pamatnici ktory citali tuto temu pekne od zaciatku vedia ze vela vody pretieklo .
Najskor som s nou strasne chcel chodit , potom som sa zmieril ze z toho nic nebude a nasilu som chciel kamaratsvo .
Mali ste pravdu nasilu sa naozaj nic neda ziskat .
Nechal som to teda volnym padom , sme tam sme sa stretli na kofole zacali sa bavit a tak .
Prisiel som nato ze cely cas mi nestala zato . Povahovo mi vobec ale vobec nesedi . Straaaasne sa hra na punk a nic viac neni .
Cize sa ospravedlnujem za svoju tvrdohlavost a diki vsetkym co sa ma snazili prehovorit .
BTW : Dneska mi stihla motorku rozbit
Pamatnici ktory citali tuto temu pekne od zaciatku vedia ze vela vody pretieklo .
Najskor som s nou strasne chcel chodit , potom som sa zmieril ze z toho nic nebude a nasilu som chciel kamaratsvo .
Mali ste pravdu nasilu sa naozaj nic neda ziskat .
Nechal som to teda volnym padom , sme tam sme sa stretli na kofole zacali sa bavit a tak .
Prisiel som nato ze cely cas mi nestala zato . Povahovo mi vobec ale vobec nesedi . Straaaasne sa hra na punk a nic viac neni .
Cize sa ospravedlnujem za svoju tvrdohlavost a diki vsetkym co sa ma snazili prehovorit .
BTW : Dneska mi stihla motorku rozbit
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa: