Dievca v kostole , ako nanu ? poradte

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

uuuuuuuuff ludicky moji..a ja som si zacinal mysliet ze som divny a ze sa asi nudim..ked v mojom pribehu vsetko zamotavam...ale vidim ze som v norme :D :D : D
slavo120
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa slavo120 »

A uz to pomaly vyzeralo ze toto tema je uzavreta :D dlhsie tu nic nove nebolo ale kdeze dnes pridem zo skoly a co nevidim :D ... jaj boze ja to vidim tak ze toto sa bude riesit do nekonecna alebo az kym chalana netrafi blesk a nedojde mu ze uz by aj stacilo :D ... naco tu este radit ci nieco ti povedat ked uz tu to je 100krat od kazdeho napisane ved stale sa ti vynaraju len nove a nove problemy kasli uz na to uplne to uzavri aby si sa z toho nezblaznil
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Heh mas pravdu, tato tema tu bude dovtedy, kym ju nezbali, nepoziada o ruku, potom budu mat deti, a ked zomrie, tak sa to mozno LOCKNE
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

slavo120 napísal:sa ti vynaraju len nove a nove problemy
a takisto aj nove slecny :)
slavo120
Professional
Professional

jimino napísal:a takisto aj nove slecny :)
no hej toto ma svoje vyhody :D .. ale ked chalan je uz po tom mimo bo stale melie o tej z kostola potom uz zacal uvazovat nad inou a teraz ani uz ja neviem nad kym uvazuje :D ... ale snaha sa ceni :wink: sak ked sa mu chce tak nech sa snazi no mozno by mal zmenit kurz a hladat uplne niekde inde nech ide vecer von s kamaratmi zabavi sa a tak a mozno sa objavi niekaja uplne nova
flasch
Expert
Expert

Príspevok od používateľa flasch »

schw33k napísal:IMHO
* takéto dievčatá myslím niesú z inej planéty takže ju normálne musíš pozvať na rande ako ostatné
* výhoda by mala byť v tom, že takéto dievčatá niesú ako niektoré súčastné teenagerské žumpo kunky a bude sa s ňou dať rozumne kecať
* nevýhoda , že to môže byť zaslepená kostoliarka , ktorá Ti dá maximálne po svadbe a pusu po roku chodenia
to neni pravda...moj kamos chodi s jednou babou z kostola a vsetko funguje tak ako mas :)

a ty sa nic neboj..skus ju normalne oslovit..kazdej babe sa predsa pacia komplimenty :wink:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Mňa už fakt prestáva baviť prispievať do tejto témy, nakoľko sa tu nič nehýbe a mláti sa tu prázdna slama, kde BabySHAQ rozoberá pomaly už každý svoj kontaks s akoukoľvek holkou a téma stráca opodstatnenie. Kedysi ma to ešte bavilo, lebo som si myslel, že Baby. sa môže z našich rád poučiť. Ale...
slavo120
Professional
Professional

jin napísal:Mňa už fakt prestáva baviť prispievať do tejto témy, nakoľko sa tu nič nehýbe a mláti sa tu prázdna slama, kde BabySHAQ rozoberá pomaly už každý svoj kontaks s akoukoľvek holkou a téma stráca opodstatnenie. Kedysi ma to ešte bavilo, lebo som si myslel, že Baby. sa môže z našich rád poučiť. Ale...
... ale viete ze ja som v podstate podobny ( ze si to prizanm este heh :D ) proste baba sa mi pozdravi usmeje sa a uz riesim co to bolo a tak ... len tu tolko o tom nepisem lebo viem ze to je blbost a bud to neznamenalo nic alebo vsetko ale zistit to mozem iba ja sam ... on je asi na tom podobne len si to prilis pripusta k srdcu vsetko co urobia hned ze co a jak ... ja uz tolko nie po poslednych skusenostiach viem ze tak by som zbytocne sa len trapil .... mozno by bolo dobre prestat do tejto temy uz prispievat :D asi by to bolo male spiknutie ale on uz v podstate vie nas nazor na toto vsetko a myslim ze uz je len na nom nieco zmenit
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

barrish napísal:tak ano!; dr. BARRISH LASKA prichadza! BabySHAQ dnes je tvoj stastny den...
takze rada prva: kedze ju stretavas len v kostole tak ju tam aj oslov; fyzika nie?
neviem či fyzika, ale logika určite..

inak k tomu prispevku čo tu maš http://www.hojko.com/post487333.html#487333 si z nas strielaš?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

vajda65 napísal:super čítanie, tiež ti držím palce.
Čo sa v mládi naučíš.......
.......v starobe nepotrebujes :lol:
EDIT// tak...prave som to docital...celych 37 stran, doteraz som sa na tomto fore len tak bavil na prispevkoch ale tento ma prinutil registrovat sa tu. proste nema chybu tento chlapec ja idem z neho pustit do gati (od smiechu oc) :lol: , jak koli kazdej malickosti sak raduje alebo naopak tu hadze take smajly :cry: . a obdivujem vas ostatnych ze tu tak dlho vladzete odpisovat, aj ked pisete v kuse stale to iste, on vase rady ignoruje ale nakoniec s tym aj tak pride akoby na to prisiel on sam :roll: . poradim ti len jedno: zide z oci -> zide z mysle, a neveril by si ako rychlo, ver mi viem o tom svoje, ked na nu zabudnes raz tak potom aj ked ju uz budes stretavat apod uz ti to bude jedno. len uz prosim neopakuj sa :twisted:
THeBaNDiT
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa THeBaNDiT »

SchYzo napísal:...
tak...prave som to docital...celych 37 stran, doteraz som sa na tomto fore len tak bavil na prispevkoch ale tento ma prinutil registrovat sa tu
...
aj pre mna bol tento topic dovodom pre zaregistrovanie sa na tomto fore... :D Velmi zaujimave citanie, skoro ako telenovela... a ako som si vsimol, mame tu od Babyho novy topic, idem nan mrknut... :)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

jin Napísal:
Mňa už fakt prestáva baviť prispievať do tejto témy, nakoľko sa tu nič nehýbe a mláti sa tu prázdna slama, kde BabySHAQ rozoberá pomaly už každý svoj kontaks s akoukoľvek holkou a téma stráca opodstatnenie. Kedysi ma to ešte bavilo, lebo som si myslel, že Baby. sa môže z našich rád poučiť. Ale...
...
Slavo120:ale viete ze ja som v podstate podobny ( ze si to prizanm este heh Very Happy ) proste baba sa mi pozdravi usmeje sa a uz riesim co to bolo a tak ... len tu tolko o tom nepisem lebo viem ze to je blbost a bud to neznamenalo nic alebo vsetko ale zistit to mozem iba ja sam ... on je asi na tom podobne len si to prilis pripusta k srdcu vsetko co urobia hned ze co a jak ... ja uz tolko nie po poslednych skusenostiach viem ze tak by som zbytocne sa len trapil .... mozno by bolo dobre prestat do tejto temy uz prispievat Very Happy asi by to bolo male spiknutie ale on uz v podstate vie nas nazor na toto vsetko a myslim ze uz je len na nom nieco zmenit
Ono je pravda ze troska pomoze ked poradime..ale toto je uz detailne rozoberanie.toto je pitvanie..ktore k niocmu nevedie...a nalepsie by bolo keby si to nas baby spravil posvojom pretoze hojko tu nebude stale pri tebe aby ti riesil problemi ;)
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Ahojte , tak ja som si myslel ze do tejto temy uz neprispejem ale predsa .

Pamatnici ktory citali tuto temu pekne od zaciatku vedia ze vela vody pretieklo .
Najskor som s nou strasne chcel chodit , potom som sa zmieril ze z toho nic nebude a nasilu som chciel kamaratsvo .
Mali ste pravdu nasilu sa naozaj nic neda ziskat .

Nechal som to teda volnym padom , sme tam sme sa stretli na kofole zacali sa bavit a tak .
Prisiel som nato ze cely cas mi nestala zato . Povahovo mi vobec ale vobec nesedi . Straaaasne sa hra na punk a nic viac neni .

Cize sa ospravedlnujem za svoju tvrdohlavost a diki vsetkym co sa ma snazili prehovorit .

BTW : Dneska mi stihla motorku rozbit :(
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

BabySHAQ napísal:BTW : Dneska mi stihla motorku rozbit :(
si jej mal aj ty volaco rozbit :D ...ale nie...ved skodu ti hadam preplati ;)
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Ty si ju pustil na motorku :shock: :shock: ked je to tvoja motorka a určite nebola lacna tak prečo s ju samu na nu púštal .... osobne mat ja motorku (do budcnosti to je do roka ) tak nikoho na motorku nepustim bez mojej pritomnosti na tej motorke... :wink:
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Ešte sa musíš veľa učiť, keď dávaš 12 ročnej do ruky motorku :wink:

A neviem načo jej dávaš motorku keď už na ňu serieš :roll: :wink:
Napísať odpoveď