Opustila ma a teraz sa chce vratit co s tym.
takze kamo necital som co pisali druhy, ale mne sa taka vec stala.. takze ked si ju miloval tak jej das este jednu sancu, ved to mas dobre zistila ze jej chybas a ze k tebe nieco citi niesi rad? mne sa to stalo a sme spolu uz rok.. takze je to na tebe ja som strasne rad ze som urobil co som urobil ...
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
prečítaj si aj ostatné príspevkybody25 napísal:takze kamo necital som co pisali druhy, ale mne sa taka vec stala.. takze ked si ju miloval tak jej das este jednu sancu, ved to mas dobre zistila ze jej chybas a ze k tebe nieco citi niesi rad? mne sa to stalo a sme spolu uz rok.. takze je to na tebe ja som strasne rad ze som urobil co som urobil ...
-
midnight_man
Guru
Kazdy by ju tu anjradsej poslal v mene bozom ale co ak jej citi su prave co ak sa zmylila ked ho nehcala a uvedomila si ze ho stale lubi a ze je jediny pre koho chce ziit a skym chce byt. Prečo enmyslite aj trochu an nu ako sa bude citit ona ked ju surovo odkopne.Spravila to aj ona neobranujem ju ale tak preco yb si nezasluzila druhu sancu ved kazdy sa zmyli nik neni neomylny tak co. Vy keby ste spravili to iste a zistili ze ju lubite predpokladam ze yb ste chceli ties druhu sancu preco by si ju nezasluzila aj ona
v tomto moze byt vela pravdy no na druhu stranu mozu mat pravdu i ty co radia aby sancu uz nedal ... predsa len nik z nas tu nevie presne ako to vsetko bolo a tak nech ti tu kazdy napise cokolvek bolo by prv lepsie aby si to cele upresnil ... no moja rada z tych malo informacii co mame je asi taka ze ak to mysli uprimne a vazne a mas ju stale rad tak si sancu zasluzi ale uz musis vycitit i ty ci by ta po istom case opät neodkopla a ci ta proste nechce len vyuzit ... kedze vela detailov neviem tak viac asi neporadimslniecko napísal:Kazdy by ju tu anjradsej poslal v mene bozom ale co ak jej citi su prave co ak sa zmylila ked ho nehcala a uvedomila si ze ho stale lubi a ze je jediny pre koho chce ziit a skym chce byt. Prečo enmyslite aj trochu an nu ako sa bude citit ona ked ju surovo odkopne.Spravila to aj ona neobranujem ju ale tak preco yb si nezasluzila druhu sancu ved kazdy sa zmyli nik neni neomylny tak co. Vy keby ste spravili to iste a zistili ze ju lubite predpokladam ze yb ste chceli ties druhu sancu preco by si ju nezasluzila aj ona
Toto je všetko, čo si okolo toho napísal?pipko napísal:pytam sa preto lebo pracujem na druhej a ona mi napisala ze ma chce no tak podla teba asi nie vsak![]()
-Nebolo to nahodou tak, že sa ona dozvedela o tom, že riešiš inú a začala žiarliť? Tak čo ti na to poradím. Vyber si, ktorú chceš. Ak je jedna z nich brunetka, odporúčam tú
-
midnight_man
Guru
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
Carver11
Light Star
ťažko v tejto situácii poradiť na základe vlastnej skúsenosti, pretože nevieme podrobnosti, za akých sa s ním rozišla. občas sa stane, tak ako som tu už aj vyššie videl, že niekto dostal druhú šancu a vyšlo to, tak prečo to neskúsiť znova. možno to tentoraz bude iné. na druhej strane pozor, lebo ak si uvedomí, že s tebou môže mávať, tak s tebou mávať začne
.
-
triple
Guru wannabe
svetá pravda...... ked žene ukážeš že vieš variť aby si ju ohúrili tak budeš pri nej variť celý život.. ako mi moj otec povedal .... nikdy neukáž žene čo všetko vieš.. obráti sa to proti tebe hehehe.. no a to isté platí aj tu .. ked jej ukážeš že si salbý je po tebe,, ked jej ukážeš že príliš veľmi myluješ začne si byť tvojou láskou tak to si ju prestane vážiť a začne robiť hlúpostiCarver11 napísal: pozor, lebo ak si uvedomí, že s tebou môže mávať, tak s tebou mávať začne.