Opustila ma a teraz sa chce vratit co s tym.

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

tu riešiš vzťahy ako keby ste boli manželia.. do riti čo sa tu trápiš.. .podla všetkého usudzujem že si ešte mladý a toľko ich ešte príde a odíde až kým budeš uvažovať nad tým že ten vzťah bol vážny a čo tereaz? ni terza je* na to ved... kašli na nu isto je to ešte decko.. a hladaj rýchlo druhú ... :lol:
DYLYNO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DYLYNO »

jednoducho povedané: ty si to chcela, bye bye....
môj názor...(':wink:')
body25
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa body25 »

takze kamo necital som co pisali druhy, ale mne sa taka vec stala.. takze ked si ju miloval tak jej das este jednu sancu, ved to mas dobre zistila ze jej chybas a ze k tebe nieco citi niesi rad? mne sa to stalo a sme spolu uz rok.. takze je to na tebe ja som strasne rad ze som urobil co som urobil ...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

body25 napísal:takze kamo necital som co pisali druhy, ale mne sa taka vec stala.. takze ked si ju miloval tak jej das este jednu sancu, ved to mas dobre zistila ze jej chybas a ze k tebe nieco citi niesi rad? mne sa to stalo a sme spolu uz rok.. takze je to na tebe ja som strasne rad ze som urobil co som urobil ...
prečítaj si aj ostatné príspevky
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

som blby slebo som sa nikde v tejto teme nedocital podstatu veci? napis okolnosti..co a ako a potom sa vyjadrim k teme..
slniecko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa slniecko »

Kazdy by ju tu anjradsej poslal v mene bozom ale co ak jej citi su prave co ak sa zmylila ked ho nehcala a uvedomila si ze ho stale lubi a ze je jediny pre koho chce ziit a skym chce byt. Prečo enmyslite aj trochu an nu ako sa bude citit ona ked ju surovo odkopne.Spravila to aj ona neobranujem ju ale tak preco yb si nezasluzila druhu sancu ved kazdy sa zmyli nik neni neomylny tak co. Vy keby ste spravili to iste a zistili ze ju lubite predpokladam ze yb ste chceli ties druhu sancu preco by si ju nezasluzila aj ona
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:som blby slebo som sa nikde v tejto teme nedocital podstatu veci? napis okolnosti..co a ako a potom sa vyjadrim k teme..
no jasné že si sa nedočítal.. hehe ved kápo je na nižšej vlne vysielania :lol:
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

slniecko napísal:Kazdy by ju tu anjradsej poslal v mene bozom ale co ak jej citi su prave co ak sa zmylila ked ho nehcala a uvedomila si ze ho stale lubi a ze je jediny pre koho chce ziit a skym chce byt. Prečo enmyslite aj trochu an nu ako sa bude citit ona ked ju surovo odkopne.Spravila to aj ona neobranujem ju ale tak preco yb si nezasluzila druhu sancu ved kazdy sa zmyli nik neni neomylny tak co. Vy keby ste spravili to iste a zistili ze ju lubite predpokladam ze yb ste chceli ties druhu sancu preco by si ju nezasluzila aj ona
v tomto moze byt vela pravdy no na druhu stranu mozu mat pravdu i ty co radia aby sancu uz nedal ... predsa len nik z nas tu nevie presne ako to vsetko bolo a tak nech ti tu kazdy napise cokolvek bolo by prv lepsie aby si to cele upresnil ... no moja rada z tych malo informacii co mame je asi taka ze ak to mysli uprimne a vazne a mas ju stale rad tak si sancu zasluzi ale uz musis vycitit i ty ci by ta po istom case opät neodkopla a ci ta proste nechce len vyuzit ... kedze vela detailov neviem tak viac asi neporadim
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

chlapi neriešmo on sa s nou už aj tak dal dokopy .. ved ani nedá žiadny príspevok
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

pipko napísal:pytam sa preto lebo pracujem na druhej a ona mi napisala ze ma chce no tak podla teba asi nie vsak :?: :?
Toto je všetko, čo si okolo toho napísal?
-Nebolo to nahodou tak, že sa ona dozvedela o tom, že riešiš inú a začala žiarliť? Tak čo ti na to poradím. Vyber si, ktorú chceš. Ak je jedna z nich brunetka, odporúčam tú :P
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Frikso napísal:Ak je jedna z nich brunetka, odporúčam tú :P
ja by som odporučil tú hlúpejšiu z nich...
sorry aspon by si rozumeli :lol:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

pipko sakra praca....napis konecne celu podstatu veci..a nie 4 slova...v nazve temy....ja sa cudujem ze to este nieje lock!
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:pipko sakra praca....napis konecne celu podstatu veci..a nie 4 slova...v nazve temy....ja sa cudujem ze to este nieje lock!
možno preto lebo niekto ako ja sa docela na tom baví hehe
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

ten už sem asi nič nenapiše potom ako ste ho zotreli :D ale šak čo.. nemožem za to, že je pribrzdeny..
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

ťažko v tejto situácii poradiť na základe vlastnej skúsenosti, pretože nevieme podrobnosti, za akých sa s ním rozišla. občas sa stane, tak ako som tu už aj vyššie videl, že niekto dostal druhú šancu a vyšlo to, tak prečo to neskúsiť znova. možno to tentoraz bude iné. na druhej strane pozor, lebo ak si uvedomí, že s tebou môže mávať, tak s tebou mávať začne :!: .
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Carver11 napísal: pozor, lebo ak si uvedomí, že s tebou môže mávať, tak s tebou mávať začne :!: .
svetá pravda...... ked žene ukážeš že vieš variť aby si ju ohúrili tak budeš pri nej variť celý život.. ako mi moj otec povedal .... nikdy neukáž žene čo všetko vieš.. obráti sa to proti tebe hehehe.. no a to isté platí aj tu .. ked jej ukážeš že si salbý je po tebe,, ked jej ukážeš že príliš veľmi myluješ začne si byť tvojou láskou tak to si ju prestane vážiť a začne robiť hlúposti
GeeKoon
Expert
Expert

Príspevok od používateľa GeeKoon »

nikdy take nerob...olutujes
pipko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa pipko »

vsetko je v poho prebieha to ... no nebol som tu preto lebo zobrali net ale diks pomohli ste
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

pipko napísal:vsetko je v poho prebieha to ... no nebol som tu preto lebo zobrali net ale diks pomohli ste
kde ho zobrali.. do iraku?
pipko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa pipko »

triple napísal:kde ho zobrali.. do iraku?
triple to neni podstatne..
Napísať odpoveď