Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
R1k1nko - cudoval by si sa kolko bab nechce mat doma tucneho priatela
...ale ja sa skor zameriavam na power ...ale to je synergeticky efekt ked sila tak aj svaly ...napredujem dopredu, nechcem zostat taky isty....zo zaciatku ako som zacinal cvicit to bolo len o babach o svaloch na kupalisku, neskor o kondicke celkovej fyzickej zdatnosti , teraz o sile o sebaobrane skratka o respekte...asi to nepochopis riki, ja som z tych co myslia progresivne, zmena je zivot kamarat

ako priberem 5kg co najrychlejsie mam sil kolko potrebujem som futbalista a svali mam take vyvinute ako potrebujem na futbal ale potrebujem 5kg naviac ale bez cvicenia proste mam malo tuku v tele a pritom zerem ako sa len da
pls poradte aj ked som trochu od temy odbocil ale trochu sa to aj toho tyka
pls poradte aj ked som trochu od temy odbocil ale trochu sa to aj toho tyka
podla mna zbytcone jest kekse obsahuju vela tukov viem ze ich spalis rychlo ako futbalista ale ja ti skor odporucam gainery na noc ..kup daky kde je mensi podiel tuku ..gainery neuzivaju len ti co chodia do posilky...a vlastne to je tak aj s ostatnou sportovou vyzivou...mozes uzivat na podporu vykonu kreatin uvidis ze 5 kg nebude problem snim nabrat...a budes aj rychlejsi v behu, aj v celkovom vykone...
ozaj nekupuj upravovane kreatiny ...su drahe a nenatahuju vodu kup klasicky monohydrat...alkaliny mozes az neskor ked priberes nieco..fakt ver mi nezacinaj na tych drahych
ozaj nekupuj upravovane kreatiny ...su drahe a nenatahuju vodu kup klasicky monohydrat...alkaliny mozes az neskor ked priberes nieco..fakt ver mi nezacinaj na tych drahych
a je to zdrave lebo vies ziadny doping ja nechcem a kamarat ma taku vec on posiluje neviem co a mu si to brat stale nemoze prestat to ja nechcemToxikoman napísal:podla mna zbytcone jest kekse obsahuju vela tukov viem ze ich spalis rychlo ako futbalista ale ja ti skor odporucam gainery na noc ..kup daky kde je mensi podiel tuku ..gainery neuzivaju len ti co chodia do posilky...a vlastne to je tak aj s ostatnou sportovou vyzivou...mozes uzivat na podporu vykonu kreatin uvidis ze 5 kg nebude problem snim nabrat...a budes aj rychlejsi v behu, aj v celkovom vykone...
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Bolesti v krizoch boli rozoberane asi 2 strany dozadu. Moje odporucanie rob hyperextenzie.pinacolada napísal:pocujte.poradte mi nejake cviky na chrbat.mam zle drzanie tela a teraz aj ked pracujem tak ma zacina fest boliek.hlavne v oblasti krizov
/viem ze to tu niekde je ale nechce sa mi citat 80 stran
este by som mal preistotu jednu otazku ohladne vyzivy... kedysi davno mi holubar pisal ze pouziva 70% protein, mno ked sa nadtym zamyslim ze on pouziva 70%, tak moje telo (ktore nieje urcite tak vypracovane) bude schopne vyuzit napr 90% protein? nechcem totiz zbytocne kupovat drahsi protein ked to moje telo nepotrebuje a staci mu menej percentny...
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
mas trochu skreslenu predstavu. percenta hovoria o obsahu bielkovin v danom vyrobku. Drz sa toho, ze v jednej davke by malo byt tych 20-35g bielkovin. Potom to, ci je koncentrat 70 alebo 90%-ny hovori len o tom, kolko koncentratu mas rozpustit vo vode.4JOKE napísal:este by som mal preistotu jednu otazku ohladne vyzivy... kedysi davno mi holubar pisal ze pouziva 70% protein, mno ked sa nadtym zamyslim ze on pouziva 70%, tak moje telo (ktore nieje urcite tak vypracovane) bude schopne vyuzit napr 90% protein? nechcem totiz zbytocne kupovat drahsi protein ked to moje telo nepotrebuje a staci mu menej percentny...
viem viem, len mi pripada divne ze v kazdom je napisane ze rozmiesajte 2 lyzicky vyrobku s vodou a to nezalezi ci je to 70% alebo 90%, vkuse tam je napisane to iste... tak to ma zmiatlo, takze si asi skor vypocitam kolko lyziciek by to malo byt...Holubar napísal:mas trochu skreslenu predstavu. percenta hovoria o obsahu bielkovin v danom vyrobku. Drz sa toho, ze v jednej davke by malo byt tych 20-35g bielkovin. Potom to, ci je koncentrat 70 alebo 90%-ny hovori len o tom, kolko koncentratu mas rozpustit vo vode.
Re: Posilovanie
a makas aj na ramená?ak chces vela vytlacit, musis dobre zamakat aj na ramena aspon umna to tak je ale ja som boxoval takze ramena som mal silne ale u kazdeho to je individualnepom napísal:mozete dat nejake tipy? posiloval som dozadu asi 3 roky kazdy rok max 3mesiace. tento rok zas posilujem uz som v 4tom mesiaci. potreboval by som nejake dobre tipy v cviceni aby som sa do toho viac obul a neprestal s tym. tento rok som sa dost znicil(vela praty a chlastu) musel som zacat cvicit s 50kg na prsa a teraz som este len na 65kg a maximalne vytlacim raz 75kg
poradte ako cvicite VY! plz
tu je jedna dost dobra strankaKód: Vybrať všetko
http://www.eas.com/training/animations.asp
ten prispevok je dost stary ... teraz mam az priliz velke ramena (vela ludi mi to uz vravelo ... zacina to byt neprirodzene ... musim qoli tomu kupovat aj vacsie tricka) to bude asi z toho ze vela cvicim na sikmej lavicke prsiapatko16 napísal:a makas aj na ramená?ak chces vela vytlacit, musis dobre zamakat aj na ramena aspon umna to tak je ale ja som boxoval takze ramena som mal silne ale u kazdeho to je individualne
Moje odporucanie radsej si lavicku kup ako ju robit, lebo neviem z coho to budes robit ani to ci si nejak zrucny ale ja osbne neverim na taketo podomacky vyrobene lavicky, iba ak by si na nich cvicil s mensimi vahami ale takych 100Kg by som tam nedaval.Hip-hoper napísal:nazdar, kukam ze to tu rozbehnute, 80stran![]()
kamos mi ma dat cinky (dlhu tyc, jednorucky a kotuce) a chcem cvicit. Obcas chodievam aj do posilky a tak... ale chcem si spravit lavicku (natlaky) a neviem aku vysoku. Neviete mi helpnut?rozmyslal som nejakych 40cm