hormonalna antikoncepcia...napriek tomu obavy.

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
nucli
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

hormonalna antikoncepcia...napriek tomu obavy.

Príspevok od používateľa nucli »

ahojte..mozno to bude zniet divne..ale predsa...mate zivotne skusenosti, snad pomozete,..moja priatelka berie uz par mesiacov hormonalnu antikoncepciu (tabletky),..ide o to, ze snad niet nad pocit vyvrcholenia v jej tele..lenze za tuto 10 sekundovu slast potom obaja platime vysoku dan -> (ano, viem..)na kazdu menstruaciu cakame ako na spasenie z nebies...obaja pritom dobre vieme ze je to velmi bezpecne a ze sa niet coho obavat (btw., sanca na otehotnenie je okolo 0,02 - 0,04 % podla isteho clanku). obaja vieme podrobne ako antikoncepcia tohto druhu funguje aj to kedy by mohla mat oslabene ucinky a napriek tomu ze vsetko ide ako po masle (tzn bez vedlajsich ucinkov a tak dalej) je ten strach neuveritelny..a ja osobne sa nechcem zmierit s tym ze proste vzdy budeme len so strachom v srdciach cakat menstruaciu...na druhej strane to vyvrcholenie prinasa obrovsky pozitok pre oboch.. (pre podryvacov -> ano, pre oboch).sme mladi (obi2ja mame 18 ) a skratka sa toho bojime..clovek potom ide do postele s tym ze na jednej strane vie ze sme chraneni a na druhej strane je aj tak obava...neviete poradit ? prosim..
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

vazne sa nemas coho bat... ako si uz sam spominal, je minimalna sanca na otehotnenie. Preto nevidim dovod, ze preco by ste sa museli bat.
Z mojich znamych, z ktorych takmer kazde jedno dievca/zena uziva tabletky, tak ani jedna za cele roky neotehotnela, a to si uzivaju bezproblenovy sexualny zivot.

preto ak bude pritelka pravidelne tabletky uzivat a bude sa ridit pokynmi, hlavne tymi, ze co pri brani tabletiek nemoze, tak sa nemas coho bat...
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Udajne nie je ani minimalna sanca otehotnenia pocas brania HAK.
To, ze sa udava 99.5% neznaci, ze tabletky nie su 100%tne, ale ta cast percenta zahrna chybu pozitia alebo zvracanie po podani HAK.
Nemusis sa bat, keby to nefunguje, tak je tu vela znas uz dlhe roky najlepsimi rodicmi na svete :D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Gynekolog mojej sestry siel na dochodok a vravel jej ze za celu svoju prax nezazil nieco take... Mimochodom ak by sa podarilo otehotniet, spolocnost vyrabajauca konkretne HAK ti preplati potrat :?
//benderovsky dialog :)
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

mi-chau napísal:Gynekolog mojej sestry siel na dochodok a vravel jej ze za celu svoju prax nezazil nieco take... Mimochodom ak by sa podarilo otehotniet, spolocnost vyrabajauca konkretne HAK ti preplati potrat :?
tak o tom co gynekolog nezazil by vedel rozpravat moj kamarat ;)
co uz, stane sa :D (fuj mne ze sa smejem ale klopem na drevo) ;)
nucli
Medium Expert
Medium Expert

mi-chau napísal:Mimochodom ak by sa podarilo otehotniet, spolocnost vyrabajauca konkretne HAK ti preplati potrat :?
ufff, to mi ale odlahlo :roll:
dair napísal:tak o tom co gynekolog nezazil by vedel rozpravat moj kamarat ;)
:arrow: presne o tomto hovorim...
asi si budem musiet zvyknut :?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

No nieje to bohvieaka vyhra.. keby musela priatelka na potrat, peniaze by boli to posledne co by ma trapilo.
nucli
Medium Expert
Medium Expert

presne tak, myslel som to ironicky, peniaze su fakt to posledne... ten sok pre jej telo...a pre nasich rodicov ^^
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Keby si to takto mal brať, že predsa sa len niečo môže stať, tak si zober, koľko iných vecí sa môže stať. Aká je pravdepodobnosť, že ideš bo chodníku a Ťa zrazí nejaký opitý vodič.. cestuješ bezpečne autom a oproti sa vyrúti nejaká vyholená lebka na hummeri a prevalcuje celé Tvoje auto.. cestuješ lietadlom a to práve vtedy spadne.. ideš niekde do reštaurácie a pribehnú mafiáni a vystrieľajú celú reštauráciu.. zostaneš radšej doma, aby sa nič z tohto nestalo a vybuchne Ti plynový sporák alebo sa zrúti celý dom kvôli statickej chybe alebo zemetraseniu .................................................................

Neber si to tak, pokiaľ priateľka nemá žiadne zdravotné problémy a užíva HAK pravidelne, užívajte si obaja sexu naplno. ;)
Playboy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Playboy »

vies, kazda sranda nieco stoji a v tomto pripade to plati dvojnasobne. poznam ten pocit, ked cakas, ci to dostane, alebo nie, ale take neurozy z toho urcite nemam. aj na sex treba byt pripraveny a niest pripadne nasledky a nenechat v tom dievca same. ale poviem Ti este nieco, aby si bol trosku nervoznejsi... aj ked to dany mesiac dostane, este to neznamena, ze nemoze byt tehotna. poznam mnoho zien, ktore napriek tehotenstvu dostali svoje dni este raz, dvakrat a v krajnych pripadoch niektore aj trikrat... mal by si to vediet...
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

takze skus si až tak velmi nezatažovat hlavu tymito vecami ... určite sa ti ulaví ..... ale je chvalihodné že maš zodpovednost.....
Technika ..teda HAK už tak pokročila že je skoro prakticky nemožne aby otehotnela....tak sa uvolni lahni si vedla priatelky a nemysli na to už ....-.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Nucli, ničoho sa neboj! Nie je to síce 100%-ná istota ochrany, ale naozaj sa nemusíš báť. Nech si len tvoja priateľka dáva pozor na to, aby brala tie tabletky v pravidelnom čase a aby nepila veľa pomarančového džúsu :) (vitamín C + HAK totiž dokáže byť dosť zlá kombinácia).
Proste na to nemysli a vychutnajte si svoju lásku :wink:
BTW, čím dlhšie budete takto fungovať, tým menej budeš myslieť na to 0,02%-né riziko...
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Skor antibiotika ako vitamin C ...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

No, bola to len dobre mienená rada - na antibiotiká si baby zvyčajne dávajú pozor, ale to, že keď vypijú dva poháre pomarančového džúsu môže byť riziko, to ich napadnúť nemusí...
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

ja mam zase podobny problem s kondomom,btw;bojim sa ze sa pretrhne a nevim ci mam davat dva[niekde som to pocul].bojim-prosim poradte vase skusenosti :cry:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

iba taka odbocka k tej malej sanci :-) Spolubyvajuceho baba bere antikoncepciu za 700,- czk/mesiac a uz dvakrat bola na potrate. Asi ma dobrych "plavcov" :-)
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

co stoji potrat?
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

rixo napísal:co stoji potrat?
cena potratu je závislá na době těhotenství, nejnižší je kolem 2500 - 3000,- Kč
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

rixo tomu sa radsej vyhnut, potrat moze nenavratne sposobit ujmu na psychike dievcata. vlastne keby len na psychike, moze to mat vplyv aj na moznost otehotniet v buducnosti.
nedavaj dva kondomy, ale radsej ho s tym jednym vytiahni pred ejakulaciou, zmensujes tym sancu, ze sa daco stane. ak sa pretrhne pocas styku, tak to nemusi byt az taka pohroma (ale moze byt), radsej vyuzivajte aj neplodne dni.
whito
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa whito »

fuuu..pekne pisete vsetci, ale poznam 3 pripady: antikoncepcia+kondom+prerusovana suloz=bábo. Nechcem strasit, len chcem povedat, ze nic nieje na 100%! :cry: :cry: :cry:
Napísať odpoveď