Old Dirty Bastard napísal:...
nebodaj si sa nam tu urazil ?

... nevim teda ako spolu suvisi to co pises na zaciatku a pri konci svojej prvej reakcie cize vyzehlene puky a metalista ..ale okej .. aby si mal dusu na spravnom mieste tak ti poviem ze mi nerobi najmensi problem obliect sa aj do nohavic s vyzehelanymi pukmi, ked si to vyzaduje spolocenska situacia, tak hadam nepojdem ako osumely outsider ne ? ... ale inak sa obliekam ako normalny nemetrosexualny nastrocny chalan s primeranym zaujmom o svoj vzhlad

... a tie kosele si trafil, len nie flanelove, ale kosela je v podstate moj najoblubenejsi zvrchlik

...
.. oka a podme k tomu zaradeniu .. podla toho sa teda radim medzi tych ktori su tak vseobecne zaradeni nikam, medzi normalnych ludi bez vyhranenho nazoroveho smeru, bez potreby obliekat sa podla nejakeho nalistovaneho vzoru, bez potreby byt absolutne IN a tak ... vidis ako vravis potrebujem sa zaradit, tak som sa zaradil ...
.. este ma dorazilo ze co cita ten a ten ... hmm a co .. myslis ze v tolkych rokoch by kazdy chapal macka pu ? ... omg a ako ty vies ze on to chape ? ... ale nehajme tak lebo citat nieco a potom sa podla toho riadit a byt ako zviera utrhnute z retaze neni bohvie co ....
... piss off, nespamime !

...
aaa. FEMINA ... ehm sorry famine ... nauc sa trosku venovat pozornost tomu co citas. . samizda niektore veci hrozne zle chapes. .ale iba v dobrom ti vravim ...