EMO-emocionalne slabi ludia

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Famine
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Famine »

vyrok vychadza z ust Kirka Hammeta z Metallicy ktory nieco zazil kedze ma 45 rokov a vie asi o com hovori a pisat o nom ze je pozer tak to je fakt sila :lol:
a ako si na to prisiel ze ten kto pocuva heavy metal nema potrebu nikam zapadnut? ked mam problémy alebo hnev tak si takuto hudbu vypocujem alebo si zahrám na gitare to co ma napadne a ten hnev o mna vypadne a potom je zo mna lepši človek, nemusim si potom vybijat svoju zlost na inych. Asi preto ma tato hudba oslovila a pocuvam ju.
Ale neviem co vidis na tom pozerske. Ja si aspoň nemusím na internete nic dokazovať a zhadzovať ostatne hudobne štýly a popritom si myslieť aky som king :roll:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

... pretoze potom je to presne ako so vsetkym ostatnym .. pocuvas heavy metal, tak si o tebe myslia ze si probleovy curinko a nevim co ... a pozerina mi to pride asi preto ze mi to fakt silne pripomina hiphaphoperske : " vychovala ma ulica " :-D .. vis ? ...

... btw.: heavymetal pocuvam zhruba 6 rokov ? ? ? ... nikdy ma neoslovilo NIC tak ako heavy metal a hard rock ..ale tiez som necitil nikdy potrebu zapadnut niekam do prisne skatulkovanej skupiny ludi, ba priam sa mi to hnusilo ...

... jj ja vim chodim na net len preto aby som si honil svoje ego a riesil komplexy z detstva :-D :-D :-D ...
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

to ze to povedal kirk znamena ze to nemoze byt kktske?
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

ked som to začal pocuvat tak som nikoho nepoznal kto by to pocuval ani som neviedel na vlastne oci niekoho tak neviem kam som sa chcel vobec zaradit.

A vobec nejsom pozer Vole kebyze vidim vedla seba na predaj Tricko a Cdcko mojej oblubenej kapely tak dam prednost radsej Cdcku :P

Ale ty ani nechoď radšej na metalové koncerty lebo tam budu sami v čiernych tričkach s rôznymi nápismi kapiel a ty predsa medzi nich nechceš zapadnut :wink:
safan napísal:to ze to povedal kirk znamena ze to nemoze byt kktske?
on napisal aj ze je pozer, sa mi zda ze ked nieco povie co sa mu nepaci tak ho oznacuje za pozera. Mne sa zda rovnako pozersky postoj "ja sa nikam nechcem zaclenit" zarovno s "mna vychovala ulica" a podobne hlasky :wink:
Homer J Simpson
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Homer J Simpson »

Gangy napísal:Omfg toho chalana stretnut na ulici tak mu dam taky dovod na depku ze sa podreze hned na druhy den :x
maš pravdu...ja by som ho asi zbil do krvy
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

no a k teme...teoreticky mi je jedno ako sa obliekaju co robia a co pocuvaju...ich vec..ja si len tak z nich utahujem :-) lebo co som videl zopar lludi mozno len tak obleceny...ale vyzeralo to jak keby isli z pohrebu kde im zomrela cela rodina...ale mam jednu kamosku "emacku" no zili si snad nereze...dalo by sa povedat ze sa len tak oblieka a mozno taku hudbu pocuva...nepoznam ju az tak dobre aby som o nej vsetko vedel :-)

ou shit uz pomaly svita...bezim do postele :-D
Prílohy
foto1633123468a6aaca529co6.jpg
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

nordkapp_pb napísal:EMO neEMO v takom pripade ako je manson si mylsim ze staci ze je kkt ako kkt :-P ... tak ale vidis pocuvaju tie jeho sracky ludia, dokonca obdivuju aj ten jeho styl , dokonca obdivuju ze ma homosexualne sklony ... kam ta dnesna spolocnost speje ? kazdy sa potrebuje niekde zaradit .. ja uz z toho nemozem je mi na grcanie .. sak sa len pozri emo, hiphaphoper, cuco-punkaci a taki a onaki a kazdy bude nadavat na skatulkovanie a sam seba zaskatulkuje k niecomu takemu :-P ...
a ty ako? vlastny štyl? flanelove košele? nohavice s pukami? strieborny križik na krku? uvedom si že každemu sa pači niečo ine! a nebude chodiť každy za tebou!
čo si ty zase? podla avataru nejaky metalista s mastnymi vlasami?? každy sa niekam potrebuje zaradiť.. a radi sa tam kde mu to vyhovuje a kde mu je dobre :wink:

nordkapp_pb napísal:heavymetal pocuvam zhruba 6 rokov ? ? ? ... nikdy ma neoslovilo NIC tak ako heavy metal a hard rock ..ale tiez som necitil nikdy potrebu zapadnut niekam do prisne skatulkovanej skupiny ludi, ba priam sa mi to hnusilo ...
a čo teraz? ja tiež počuvam a nechodim tak poobliekany uplne.. sice mi nevadi zdržiavanie v takej spoločnosti.. samozrejme nechodim medzi satanistov a podobne, chodim medzi normalne zmyšlajucich ludi, si mysliš že ked niekto vyzera ako manson tak je uplne je***? zober si že on čita Freuda a Nietzscheho.. mysliš žeby ich každy chapal keby to začal čitať? asi nie..
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Old Dirty Bastard napísal:a ty ako? vlastny štyl? flanelove košele? nohavice s pukami? strieborny križik na krku? uvedom si že každemu sa pači niečo ine! a nebude chodiť každy za tebou!
čo si ty zase? podla avataru nejaky metalista s mastnymi vlasami?? každy sa niekam potrebuje zaradiť.. a radi sa tam kde mu to vyhovuje a kde mu je dobre :wink:
zaradit sa ku spolocnosti, ktorych hlavnou ideu je "zivot je zly", je prinajmensom polutovaniahodne :?
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

no ale ked to tak chlapec citi tak čo.. ked si mysli že život je na ko*ot.. ja osobne verim že len velmi male percento "emakov" robi všetko to čo ma robiť "spravny emak" rezanie žil, oblizovanie dalšich chalanov..fuj, zvyšok su len ludia ktorym sa pači ich štyl a obliekanie..

//teraz ked tu niekto začne vypisovať je*** pozer tak nech si da prešetriť hlavu! podla vas je pozerstvo aj to ked prideš vonku na ulicu a daš si slnečne okuliare lebo ich ma väčšina ludi naokolo??
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Ked si mlady chalan/baba vacsinou 13-17 mysli ze zivot je na ko*ot tak tam nieco v poriadku nebude.. to sa v normalnej rodine stat nemoze. ved to rodicia musia vidiet ako sa decko sprava, oblieka, jazvy..a nehaju ich v tom.. hm.. Kua sak v tomto veku je zivot najlepsi :D a oni si to kazia katovanim zil a neviem ci este..
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Old Dirty Bastard napísal:...
nebodaj si sa nam tu urazil ? :-D ... nevim teda ako spolu suvisi to co pises na zaciatku a pri konci svojej prvej reakcie cize vyzehlene puky a metalista ..ale okej .. aby si mal dusu na spravnom mieste tak ti poviem ze mi nerobi najmensi problem obliect sa aj do nohavic s vyzehelanymi pukmi, ked si to vyzaduje spolocenska situacia, tak hadam nepojdem ako osumely outsider ne ? ... ale inak sa obliekam ako normalny nemetrosexualny nastrocny chalan s primeranym zaujmom o svoj vzhlad :-P ... a tie kosele si trafil, len nie flanelove, ale kosela je v podstate moj najoblubenejsi zvrchlik :-P ...

.. oka a podme k tomu zaradeniu .. podla toho sa teda radim medzi tych ktori su tak vseobecne zaradeni nikam, medzi normalnych ludi bez vyhranenho nazoroveho smeru, bez potreby obliekat sa podla nejakeho nalistovaneho vzoru, bez potreby byt absolutne IN a tak ... vidis ako vravis potrebujem sa zaradit, tak som sa zaradil ...

.. este ma dorazilo ze co cita ten a ten ... hmm a co .. myslis ze v tolkych rokoch by kazdy chapal macka pu ? ... omg a ako ty vies ze on to chape ? ... ale nehajme tak lebo citat nieco a potom sa podla toho riadit a byt ako zviera utrhnute z retaze neni bohvie co ....

... piss off, nespamime ! :-) ...

aaa. FEMINA ... ehm sorry famine ... nauc sa trosku venovat pozornost tomu co citas. . samizda niektore veci hrozne zle chapes. .ale iba v dobrom ti vravim ...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Dnes som nasiel na nete krasnu myslienku: How much better would the world be if all the EMOs really did kill themselves...one can only dream.
Ja si myslim, ze im do toho nemame co kecat, tym ako sa obliekaju su akurat na posmech ostatnym a ked sa chcu rezat, nech sa rezu. Hadze s nimi puberta, maju smolu, ze ich chytila prave v dobe, ked je v mode nieco taketo, to uz nech sa radsej daju hip-hop :)
Za nasich cias sme sa v puberte burili proti dospelym fajcenim a pitim cuca, teraz sa mladi dobrovolne zdeptavaju a sposobuju si bolest...
nordkapp_pb: s tymi nohavicami si to pekne napisal, ja tiez chodim obleceny celkom normalne, vzdy som aj chodil, proste rifle a k tomu tricko/kosela/mikina, co sa ako hodi. Tiez nepotrebujem chodit na spolocenske akcie na truc obleceny uplne nevhodne
djufo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

hair

Príspevok od používateľa djufo »

mne osobne sa paci akurat ten strih vlasov :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

No, nemozem spat tak som si prebehol prvych 10 stran a absolutne ma to neserie. Jedine co mi vadi je dnesna doba, prinasa strasne vela smerov a dnesna mladez je plna pozerov, kt. si myslia ze ak niekam nebudu patrit a nebudu mat svoj image budu obycajne nuly. To je rok 2007, vezmime si ake dalsie stupidne styly budu za par desiatok rokov ked budu dospievat moje deti. Uz len dufat ze sa dostane do mody "nebyt pozerom".
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Velky pozor na nich!
Prílohy
EMOfuck's Gang
EMOfuck's Gang
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Vyzeraju ako parta ozralych undead z Diabla. To mi je moda, to mi je doba... :roll:
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

lol *TOTO neje emo.. to je zmes punkrockgothicmetal ale urcite ee EMO .. f pohode ludia :D
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

yo skenner ma predbehol.. p4ra netvar sa ako odbornik, lebo taki ako ty by najradsej kazdeho metlaka hodili do kopy sraciek ktoru si predstavia ked sa povie emo...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ci EMO, ci metalisti, vsetko je to kopa sraciek a skutocne v tom nevidim rozdiel. :) Dufam, ze si sa aj urazil teraz. ;)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

p4ra napísal:Ci EMO, ci metalisti, vsetko je to kopa sraciek)
ach more jaj. :roll:
Napísať odpoveď