Nehody vsetkeho typu...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
MasterSvegga***
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MasterSvegga*** »

oproti vasim nehodam je to sice nic, ale tiez to bolelo . . .
na bicykli dole kopcom, 62km/h, nesli mi vobec brzdy, pred plotom som urobil taky "pokus o smyk" daco jak v akcnom filme, ale aj tak som to dobre vytrel :cry:
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

uuff no dneska rano som dostal riadny krc do nohy ,pod koleno a na to som sa zobudil skusil som sa postavit a spadol som rovno na drevene kocky mojej mladsej sestry :?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

pff dneska som mal strašnú nehodu.. mám vodičák asi tak dva týždne a išiel som si na šéfovej octáfek ani nie rýchlo nejakých 60 a dostal som šmyk.. no lenže nikto ma nikdy nčučil ako to zvládnuť pff. tak som spravil asi tak dvoje hdoinky a a už som to videl v járku.. našťaste som skočil na brzu a ostal som v protismere..
tak som bol sl thoho mimo že ani naštartovať som nevedl..
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

par krat rozbita hlava,usta (nielen moje :P ),nehoda automobilova-stretli sme po ceste jelena :) atd ...
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

No ja poviem dve moje take zavažné ... Ked som mal 11 boli sme na dovolenke na chate ... bratranca som nahanal po chatke utekal som za nim do izby zakopol o prah dveri a priamo šipku o roh postele ... tuším 4 stehy ..... a ked som mal 14 tak som sa bicykloval na kamošovej BMX-ke v šlapkáach a na jednej strane nemal pedal iba tu tyč :wink: (kombinacia taka ze o maler postarané) nabral som na BMX maximalnu rychlost na ceste za dvorom no začul som ze sa s poza domu blyzi auto ... tak som rychlo skočil na brzu (protichod) lenye noha na strane bez pedala sa mi šmykla a ako som vyvinul silu do noh tak sa napychla až po kost na tu tyč.... 4 stehy.....inač nič vazneho mam proste trosku robustnejsie kosti a aj štastie da sa povedat..... :wink:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

MasterSvegga*** napísal:oproti vasim nehodam je to sice nic, ale tiez to bolelo . . .
na bicykli dole kopcom, 62km/h, nesli mi vobec brzdy, pred plotom som urobil taky "pokus o smyk" daco jak v akcnom filme, ale aj tak som to dobre vytrel :cry:
Mal som podobnu nehodu ... Isiel som dole kopcom pri FEI a dole bola taka zasrana nenapadna diera ja drb do nej prednym kolesom stratil som rovnovahu Bum na zem ... brucho jeden velky skrabanec a Loket zodraty do kosti ...
Potom este take nehody ako pad z rebrika ... pritom sa mi rezol hrdzavy klinec cez Prst ... tiez do Kosti ... asi 5 min som nechapal o co ide a ani bolest som necitil len som pozeral jak mi tam trci maso a isiel Domov ... az ked som si zrekapituloval co sa vobec stalo ... tak mi to doslo spolu z Bolestou :?
Este doteraz jazva jak svina ale aspon mam unikatnu daktiloskopiu :lol:
Ale nic zlomene ... Deti pite Liter mlieka denne a nic nebudete mat zlomene ... akurat sa zabijete :lol:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

no ked tu tak pisete.. mne v nedelu sa stala zaujimava vec.. kto byvate v BA urcite poznate kolibu..
paradny zjazd.. prvy v poho.. ideme druhy krat... v poho, treti krat.. (asi sme to uz prehnali).. skoro az uplne dole... som isiel DOST rychlo (sak viete aka rychlost sa tam da nabrat, aj okolo 65km/h... no ja som siel okolo 50km/h... vietor tak slaha do oci ze vam slzy tecu az do usi lol... no tak som siel.. a kamos ma predbiehal.. tak to som nemohol dopustit ze jo... lenze jedna zla vec sa stala medzi tym.. mal som PADNUTU RETAZ... je to tam dost hrbolate a v tej rychlosti je to viac citit... takze tym ze som neni zvyknuty na to ze mi pada retaz tak... nie ze som sedel ale v podstate stal na pedaloch iba a idem zaslapnut a v tej rychlosti je to okamih.. proste neni retaz nie je do coho tlacit.. takze hned lava noha zosmyknuta z pedalu, tym padom sa mi podarilo hned strhnut rajdy do lava, asi do 90° uhla.. koleso hned automaticky na tom kktskom betone sa zaseklo a tym padom som letel cez bike, najprv: bike nadomnou a ja taky kotrmelec (ale bokom nie rovno) v podstate ma to len slahlo o zem a hned vyhodilo do dalsieho kotrmelca ale to bolo uz podomnou aj bike kua :( takze znova chrbatom bum o zem.. a potom ece raz... no ale mal som BRUTALNE stastie, pretoze v tej rychlosti tak padnut a to co sa mi len stalo ze fajn... nastastie ani raz som si nebuchol hlavu.. akurat nohy, ruky a ten chrbat, nic polamane takze v pohode... na lavej ruke len laket a bok ruky, na pravej pretrhnuta zila (doslovne) (priloha 2) a ece v okoli zosuchana koza, taku ciernu krv som ece nevidel.. akurat vo filmoch niektorych
chrbat totalne doj*bany (doskrabany) inak haluz ze tricko bolo len spinave :P
lava noha... pekne oskrete koleno a prava noha uff asi to naj, tam sa mi pocas padu pekne zarezala sajba, to ozubene predne koleso.. az do mäsa.. (priloha 1), je to z väcsej dialky robene.. blizsie foto sem nebudem davat radsej, 4 zuby sa mi tam dostali a pekne hlboke to je... BTW ked som padol tak ani som nelezal na zemi a hned som sa postavil.. akurat ma trosku neposluchali nervy na nohach takze sa mi triasli :) ... ale to par sekund...
ale najlepsie bolo ze som padol priamo pri zastavke.. dost ludi tam bolo asi okolo 10... hehe a tetusa prisla ci xcem zachranku.. no nebolo nastastie treba.. :)
no a bicykel.. ojoj... rafik totalne ohnuty.. taku osmicku ste ece nevideli, koleso ani cez vidlu nepreslo, krcok totalne ohnuty spolu s rajdami... hehe.. kovy sa ohli ako keby bolo cez 600°C lol

fotky v prilohe su neni robene hned na mieste.. je to uz mierne osetrene a zaschnute.. normalne to vyzeralo horsie a ece horsie hned po pade :(
to su len dve fotky z mojej zbierky :D:D
ece teraz citim na tej pravej nohe ked bezim alebo ju niecim zatazim ako keby mi siel sval vyletiet na mieste tej rany.. tak to tlaci kua

a ece kamarat v podstate ako som padl tak bol predomnou a cele to videl.. zevraj to vyzeralo dost hmmm vrazedne... inak som letel peknych par metrov 8)
inak sranda ze sa VOBEC nesmial... ten co sa smeje na kazdej takejto kktine.. ale toto zevraj bolo ine..
Prílohy
P7080136.JPG
P7080142.JPG
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

mne vystrelila z takeho stroja ziletka a presekla mi prst[slachu].isli sme to dat zasit,ale ja som taky,ze sa bojim povedat,ked sa mi volaco stane.samozrejme slavhu mi nezasili a jasom nemoholhybat prstom,tak ma napadlo,drzat si prst ohnuty,tak aby sa slachy dotykali;za tyzden sa zrastli :oops: .
edit.;este den predtym som skocil do bazenu a rozsekol si koleno-dtori mali radost ked som tam bol 2x v priebehu 1 tyzdna :D
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

dajte aj foto a bude tu hotovy rotten[dot]com :D <ziadna reklama>
ja som uz vela krat padol skaredo na lyziach, no bolo to hlavne za mlada, teraz uz mam vyvinuty pud sebazachovy :p, raz som si skoro odrezal palec ked som niesol pohar a bola tma, rozbil som ho o dvere a taka fajna slaha v prste, no aspon ma maju teraz policajti podla coho identifikovat :)

a take zbeznosti ze vyrazeny zub o zarubnu :D prst pretaty spinkou, > spinacim strojcekom etc take uz ani nehovorim...:P
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

triple napísal:pff dneska som mal strašnú nehodu.. mám vodičák asi tak dva týždne a išiel som si na šéfovej octáfek ani nie rýchlo nejakých 60 a dostal som šmyk.. no lenže nikto ma nikdy nčučil ako to zvládnuť pff. tak som spravil asi tak dvoje hdoinky a a už som to videl v járku.. našťaste som skočil na brzu a ostal som v protismere..
tak som bol sl thoho mimo že ani naštartovať som nevedl..
Ruku na srdce, ked si dostal smyk, kapanecek si dablil a precenil svoje schopnosti. Autoskola nie je skola smyku priatelu ; )
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

tak jasom nemal nikdy nic zlomene iba raz som si takmer odfaklil palec na lavej nohe mal som take brutal ostre kliešte na gauči nejak som sa onho oprel a kliešte spadli a rovno na moju nohu a ja som rychlo odtiahol nohu -reflex ale aj tak to lizlo :lol: strasne vela krvi a mam tam teraz asi taku 1apol cm jazvu a na lyžiarskom tento rok bolo tiež par urazov napriklad som sa učil zabačat paličkami a učitel že si to musim dat viac pred lyžu no a už som išiel fest rychlo a potkol som si pališkou lyžu spravil som slušne salto a vyrazil som si dych :lol: potom už len take light ako narazena huba alebo takmer vyklbena noha
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Nikdo z vas si este nezacvikol uhm, penis, do zipsu?.. myslim ze vacsej bolesti niet..
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

kukiak napísal:Nikdo z vas si este nezacvikol uhm, penis, do zipsu?.. myslim ze vacsej bolesti niet..
To si este nemas zalud zapleteny v retiazke od bicykla, ze?
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

mi-chau napísal:To si este nemas zalud zapleteny v retiazke od bicykla, ze?
no tebe sa to nebodaj stalo?? :shock: :shock:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Pezzo napísal:no tebe sa to nebodaj stalo?? :shock: :shock:
:D to bol len priklad väcsej bolesti ako ho mat priskripnuty v zipse... a myslim si ze mi-chau to trafil :lol:
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

asi ked som mal 7rokov tak som isiel s bicyklom pekne rozbehnuty a zrazu kanal som padol donho s kolesom a ja som letel urobil kotrmelec a padol na hlavu priamo,stastie ze bola helma,inak by som toto uz dnes nepisal.

a take selijake inak pad zo skejtu,korcul,bike.
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

Šu-Do napísal::D to bol len priklad väcsej bolesti ako ho mat priskripnuty v zipse... a myslim si ze mi-chau to trafil :lol:
jaj, a som si normalne myslel ze chcel pretiahnut bicykel alebo co :D
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

Ked som bol maly, rozrazil som si obocie o roh vane, to bola absolutne ukrutna bolest, a divte sa, pametam si to este doteraz, dokonca mi aj pekna jazva zostala. :P
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Keď si bol malý? Veď ešte si malý :D
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

kukiak napísal:Nikdo z vas si este nezacvikol uhm, penis, do zipsu?.. myslim ze vacsej bolesti niet..
ja teda nosim pod nohavicami aj spodnu bielizen, takže bohuzial nie :wink:

erytrocyt napísal:Keď si bol malý? Veď ešte si malý :D
možno si mysli že ked už ma občianku tak je dospely :D ked ma teda vobec lebo nevyzera ani na 15 :D http://www.hojko.com/download.php?id=20960
Napísať odpoveď