Keby sa mi to stalo tak mam pri fotke nalavo ruzovy kruzok s krizikom.Pezzo napísal:no tebe sa to nebodaj stalo??![]()
Nehody vsetkeho typu...
Ja ked som mal asi 10 rokov tak sme hrali s bratrancom hokej.Ja som bol brankar (hrali sme s loptičkou tenisovou) no a on mi nedal gol.Nastval sa a vybehol proti mne s hokejkou.Ja som si pomyslel "You are crazy man!" no on sa rozmachol s tou hokejkou a mne ju dal rovno do zubov.Vyplul som asi 3 zuby a asi 3 deci krvi.
AU!!!!!!!
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ani nie práveže v pohode som šiel.. neodvázil by som sa ešte šaliť ved nemám žiadne skúsenosti.. ale ešte že od malička drtíh hry som to nejako ustal hhhTomasito napísal:Ruku na srdce, ked si dostal smyk, kapanecek si dablil a precenil svoje schopnosti. Autoskola nie je skola smyku priatelu ; )
inak 65 z kopca nieje boh vie čo.. ja som dal najviac 78.. ale to ej o inom.. pff ty wole ja som sa tieť raz dosť vypargal z biku som šiel okolo 40 - 50 po rovinke a šiel som okolo jedej autobusovej zastávky neviem kde som sa zahlade a zrazu som predným kolesom nabehol na obrubníček čo tam bol.. koleso mi vykrútilo a už som videl že budem na zemi inak to nepôjde... ešte že som mal rukavice a ruksak na chrbte. tak rukou som sa nejako čekol o zem a prevali som sa na chrbát a po hned smo predklonil hlavu a chytil si ju rukami aby som si ju dakde nepargol... no a po tom ruksaku som sa šúchal asi tak desať metrov možno menej.. vak celý dotrhaný si predstav že by tam nebol.. na ia ľavú ruku som mal trocha oškretu čo som cez nu šiel na chrbát .. .. netuším skade som vedel ako sa zachovať .. ale chalabohu nikomu sa nič nestalo ani mne ani biku . hh...Šu-Do napísal:.........
Ráno som prudko vstal z postele, lebo som sa zobudil na strašné teplo, tma pred očami, myslel som, že to bude ako vždy, postupne sa "vyjasní"... Namiesto toho som odpadol a rozsekol som si ucho o hranu stolíka. 8 stehov. Tak to dopadne, keď do rána silno kúrite.. Mám aj obrázok, ale neviem či by ste ho chceli vidieť, tak ho sem radšej nedávam. 
-
Eritrea
Star
1. ked som bola mala sankovali sme sa so segrou pred domom, mame taky kopcek do garazu, a pod nim popelnice..samozrejme ja v predu segra riadila a ked videla ze to ide niekaam inam ako chcela vyskocila, ja som ostala sediet a narazila som do popelnic, vysledok horna pera natrhnuta nesli sme to zosit lebo som sa bala ihiel ..a tak mam kus jazvu .
2.tiez okolo 7 rokov sme sedeli u kamosky na zahrade a mali tam taky stol s lavicami dreveny pozvarany zo zeleznou konstrukciou , neviem ako to na mna spadlo a na lici pod okom mam pretaty sval..ale ked sa usmejem vyzera to ako jamka.sice nik ju nema tam ale aspon som originalna.
no a nespocetne vela padov z bicykla, stromu a podobne.
2.tiez okolo 7 rokov sme sedeli u kamosky na zahrade a mali tam taky stol s lavicami dreveny pozvarany zo zeleznou konstrukciou , neviem ako to na mna spadlo a na lici pod okom mam pretaty sval..ale ked sa usmejem vyzera to ako jamka.sice nik ju nema tam ale aspon som originalna.
no a nespocetne vela padov z bicykla, stromu a podobne.
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Fakt neviem ako sa to stalo poviem vam len co si z toho pametam bol sommaly ani newem kolko som mal rokou len som isiel nieco hodit do potoka z mosta a preletel som a uz som si len pametal ako som lezal doma uz
alebo take hnusne uaaaa to bolo strasne som sa hral s bicyklom otocenym akoze korman aj sedacka boli dole akoze bicykel dole hlavou
a ja som pedaloval a zrazu prst au a co je rozeta ci ak sa to vola tak jeden ten spic som mal v stredeprsta cize necht od polovice prerezany a krv atd 
a vlastne este som sa obaril vriacou vodou ked som bol maly
au zle spomienky
a vlastne este som sa obaril vriacou vodou ked som bol maly
Neviem kolko som mal kedy rokov, ale mal som taketo nehody:
- podal som si ruku so zehlickou, s ktorou mama zehlila
- zapichol som si klinec do dlane v skole, ked sme mali urobit dieru do gastanu
- chcel som otvorit dvere jak vo filmoch rozbitim okna pri klucke tak som to skusil... potom mi viselo maso z ukazovaka a prostrednika na tenkej kozke
- sadol som si na spendlik
- v zime som sa posmykol na lade a po chodniku (neviem co tam robila) isla skodovka, smykal som sa po chrbte a skoro som padol pod kolesa, ale odkopol som sa od zadnych dveri
- ked som an wc urobil malu potrebu chlapca som si pricvikol so zipsom
stipalo to asi mesiac a aj kus hnisalo, ale je to ok
- kopol som palcom na nohe do steny a odpadol mi nechet
- raz som dostal po pysku, 3 stehy
- rozbite kolena pri pade s bicykla, asi 5krat
- autonehoda, ale len odrete koleno, nic vazne.. auto malo asi mesiac, skoda 200 000... skoda no
- nejake vytknute clenky
to je asi vsetko
- podal som si ruku so zehlickou, s ktorou mama zehlila
- zapichol som si klinec do dlane v skole, ked sme mali urobit dieru do gastanu
- chcel som otvorit dvere jak vo filmoch rozbitim okna pri klucke tak som to skusil... potom mi viselo maso z ukazovaka a prostrednika na tenkej kozke
- sadol som si na spendlik
- v zime som sa posmykol na lade a po chodniku (neviem co tam robila) isla skodovka, smykal som sa po chrbte a skoro som padol pod kolesa, ale odkopol som sa od zadnych dveri
- ked som an wc urobil malu potrebu chlapca som si pricvikol so zipsom
- kopol som palcom na nohe do steny a odpadol mi nechet
- raz som dostal po pysku, 3 stehy
- rozbite kolena pri pade s bicykla, asi 5krat
- autonehoda, ale len odrete koleno, nic vazne.. auto malo asi mesiac, skoda 200 000... skoda no
- nejake vytknute clenky
to je asi vsetko
-
Eritrea
Star
ZmrD"/ chcel som otvorit dvere jak vo filmoch rozbitim okna pri klucke tak som to skusil... potom mi viselo maso z ukazovaka a prostrednika na tenkej kozke
/
ja rat podobne som chcela otvorit balkonove dvere kopnutim, som to mala odskusane ked boli slabo zavrete.
a raz ked som nemala kluce sme sli s kamoskou, a ja ze pohodaa ja to otvorim.
:D:Da oni boli samozrejme zamknute..
ja som chcela samozrejme zafrajerovat.:Dtak som si dala dolu ponozku z lavej nohy..a kopla som
heh noha roztaha, vsade krv.. som nemohla ist na druhy den na kupko lebo som ju mala ofacovanu..
"krasna nehoda" sa stala ked sme boli hrozni fagani
(nevravim, ze teraz nie sme
)
hrali sme hokejbal a jeden chlapec sa na nieco nasrdil. je to spoluziak, takze sme to brali s rezervou (neboli sme v tom nevinne
) a ako fraja isiel rozkopnut dvierka na mantinely. samozrejme tie boli zavrete. nasrato kopol s celou silou a tak zakvilil chudak, spadol na zem, mysleli sme si, ze bude mat zlomeny clenok. aj slzy mu tiekli, ale po case chodit vedel, tak siel domov. no a na druhy den prebehla takato diskusia:
JA: cau
ON: cau
JA: tak co este ta to boli, mas nejake problemy?
ON: ano dost ma pobolieva ruka
z toho som nemohol, mozno sa to zda suche, ale bolo potrebne to vidiet/pocu

hrali sme hokejbal a jeden chlapec sa na nieco nasrdil. je to spoluziak, takze sme to brali s rezervou (neboli sme v tom nevinne
JA: cau
ON: cau
JA: tak co este ta to boli, mas nejake problemy?
ON: ano dost ma pobolieva ruka
z toho som nemohol, mozno sa to zda suche, ale bolo potrebne to vidiet/pocu
ja som nefrajeroval, len ma sesterka nechcela pustit do domu, ta som še naj*balEritrea napísal:ZmrD"/ chcel som otvorit dvere jak vo filmoch rozbitim okna pri klucke tak som to skusil... potom mi viselo maso z ukazovaka a prostrednika na tenkej kozke/
ja rat podobne som chcela otvorit balkonove dvere kopnutim, som to mala odskusane ked boli slabo zavrete.
a raz ked som nemala kluce sme sli s kamoskou, a ja ze pohodaa ja to otvorim.
:D:Da oni boli samozrejme zamknute..
ja som chcela samozrejme zafrajerovat.:Dtak som si dala dolu ponozku z lavej nohy..a kopla som
heh noha roztaha, vsade krv.. som nemohla ist na druhy den na kupko lebo som ju mala ofacovanu..
-
wolodo
Professional
taka haluzna nehoda na zapase....
nas brankar bol lobnuty a loptu stihal uz len nas stoper... bezal rychlo ako vedel k brane a loptu odhlavickoval mimo (bolo to pri tycke), a bolo pocut len zadunenie brany a on lahol na zem. Ked sme tam prisli brana sa este triasla, dobehol aj rozhodca a on sa tam este zvyjal, mysleli sme ze ma daco s hlavou.... a nechcel nam povedat co mu je...
Asi po piatich minutach sa konecne "rozbalil" z klbka, v ktorom tam lezal a drzal sa za malicek na ruke a zahlasil, ze -...to bola fest rana...-
Tak sme hned isli od neho a hrali sme dalej..
mysleli sme ze ma nejaky tazky otras mozgu alebo co a on sa tam staral o prst!...
Asi po piatich minutach sa konecne "rozbalil" z klbka, v ktorom tam lezal a drzal sa za malicek na ruke a zahlasil, ze -...to bola fest rana...-
Tak sme hned isli od neho a hrali sme dalej..
mysleli sme ze ma nejaky tazky otras mozgu alebo co a on sa tam staral o prst!...