Aky sa vam stal najvacsi trapas?
aj ja budem trocha OT: tmv, a to mam iba 185Kibo napísal:ked ste pri mhd a vyske, uz ste v tych "novych" ikarusoch - s oranzovymi tycami hrali pinbal s hlavou o tie tyce? uz sa mi to stalo aj v elektrickea o vystupovani pomlcim
-
rixo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja som bol na skolskom vvylete v repisti a bola tam martina horna(uvadzda v reflexe s brcuhalom,a jej manzel vlastni chatu repiste).ona bola vonku a my sme stali s chalanmi opodial a zacali odchadzat a potom za dialky asi 10 metrov zakricali ze "riso je dobra ,ze" a ja ze jasne ale nema podprsenku a stoja jej bradavky a ona v tej chvili stala za mnou a uskrnala sa
(potom mi dala aj autogram)
Kód: Vybrať všetko
http://img172.imageshack.us/img172/2955/image014bd0.jpg-
pinacolada
Guru wannabe
presne..toto neznasam ze vystupujem,pozeram na nejaku peknu babu,ona na mna a zrazu DRB do tycky..aah trapasMek napísal:sa mi uz parkrat stalo pri vystupovani z autobusu/trolejbusu, ze som si drbol hlavu do tej tycky, co je nad dverami... snazim sa uz davat si na to pozor
ale zazil som aj vacsie,len si na nich nejak nechcem spomenut
-
drdi21
Star
jej.siel som s fotricou na zahradku.(z donutenie)mal som 15.mama isl predo mno s mojou sesterkou.(mala 19)ja si tak idem na bycikli a nahlas rozmysam:kur** co je to za kost tam co ide s mamou.samozrejme poculi to.otocili sa zacali as smit ako dive.ja by som bol vtedy radsej dal kavu so solou or kriedu.to bola najtrapnejsia vec jau som zazil doteraz.
-
Medium Star
No ja som zažil jeden trapas keď som bol sa mi zdá že siedmak.
Som bol nepripravený na hodinu Dejepisu a samozrejme učiteľka ma vyvolala, nič som nevedel no a tak v tom strese že čo bude mať za známku som ani nevnímal čo sa učka pýta. A pýtal sa: Prečo sa ľudia tešili? Lebo obesili Ježiša Krista.
No to bol za trapas

Som bol nepripravený na hodinu Dejepisu a samozrejme učiteľka ma vyvolala, nič som nevedel no a tak v tom strese že čo bude mať za známku som ani nevnímal čo sa učka pýta. A pýtal sa: Prečo sa ľudia tešili? Lebo obesili Ježiša Krista.
No to bol za trapas
taky posledny trapas spred dvoch dni (a aj dnes):
bol som v obchode kupit nejake veci na bike, platil som kartou, zadal pin... po chvilke predavac na mna: nespravny pin.. no ked mi toto oznamil, tak som sa uz citil dost trapne, reku skusim este raz, po chvilke opat: zly pin - co si nasiel kartu? a ja mu na to, ze nie, to je moja karta, ci mozem este raz.. no na treti krat mi Panbozko doprial trosku stastia v nestasti a uz to zhltlo, tak predavac na to: no, trafil si sa
dnes som zase cosi kupoval, nastastie uz v inom obchode a ked som mu daval kartu, tak po chvilke vysiel blocek, ze transakcia neplatna, tak som si spomenul na tu udalost spred 2 dni a zadal som pin este raz, potom zasa nabehlo, ze chyba spojenia, alebo cosi v tom zmysle (teraz to nastastie nebolo az tak zle, ale ajtak som sa citil trapne), no tu som to uz dotretice neskusal a vyplatil som to v hotovosti
aj taketo malickosti dokazu nastvat a strapnit...
//edit - a potom som siel do bankomatu a vsetko vpohode
bol som v obchode kupit nejake veci na bike, platil som kartou, zadal pin... po chvilke predavac na mna: nespravny pin.. no ked mi toto oznamil, tak som sa uz citil dost trapne, reku skusim este raz, po chvilke opat: zly pin - co si nasiel kartu? a ja mu na to, ze nie, to je moja karta, ci mozem este raz.. no na treti krat mi Panbozko doprial trosku stastia v nestasti a uz to zhltlo, tak predavac na to: no, trafil si sa
dnes som zase cosi kupoval, nastastie uz v inom obchode a ked som mu daval kartu, tak po chvilke vysiel blocek, ze transakcia neplatna, tak som si spomenul na tu udalost spred 2 dni a zadal som pin este raz, potom zasa nabehlo, ze chyba spojenia, alebo cosi v tom zmysle (teraz to nastastie nebolo az tak zle, ale ajtak som sa citil trapne), no tu som to uz dotretice neskusal a vyplatil som to v hotovosti
aj taketo malickosti dokazu nastvat a strapnit...
//edit - a potom som siel do bankomatu a vsetko vpohode
Moj trapas zo siedmej triedy:
Bola hodina Slovenciny,nasa triedna,dala nam pisat diktat uplne ticho kazdy pocuva a ja taky prd tlakovka ze prrr..ucka na mna taky pohlad jak keby som ju oprdel a seci smiech..no citil som sa dost trapne.
A co sa my stal dneska:
Idem po meste aj s kamosom a zrazu ide elektricka boli sme na obchodnej a isly sme pri kraji elektriciek a ten stlp co je tam taky vysoky boom donho a taky typel na hlave dakujem pekne
Bola hodina Slovenciny,nasa triedna,dala nam pisat diktat uplne ticho kazdy pocuva a ja taky prd tlakovka ze prrr..ucka na mna taky pohlad jak keby som ju oprdel a seci smiech..no citil som sa dost trapne.
A co sa my stal dneska:
Idem po meste aj s kamosom a zrazu ide elektricka boli sme na obchodnej a isly sme pri kraji elektriciek a ten stlp co je tam taky vysoky boom donho a taky typel na hlave dakujem pekne
v pohoRomanB napísal:Ja som minule nabeho rozospaty do autbusu a miesto listka som si vypýtal cervene LM-ky desiny
no ja som nemohol z toho. potom som mu vysvetlil, ze mu stiknem listok v tom cvakaci, ze tak to chodi v MHD
-
Sphinx
Addict
heh tak trapasy noo tych je viac ako dost
asi tak v osmej triede mala spoluziacka BIELE gate a sadla si na stolicku na ktorej mal kamos cokoladu polozenu no samozrejme si nevsimla a nemusim vam asni hovorit jak to vyzeralo
no ale najlepsie je ze moj kamos trochu nesika 2 roky za sebou na vylete padol do kravskeho "lajna" komplet cely od hlavy az po paty

-
DeFeAt
Medium Professional
Jeden krasny piatok, uz troska alkoholu v sebe som sa s kamaratom na chvilu odobral na bagetu.. samozrejme, prisli sme, postavaim sa do radu / videl som ho
/ a ked prisiel na mna rad, povedal som: "jednu malú karpatskú.." on na mna pozeral, ja som sa opravil, ze chcem malú kuraciu /bagetu samozrejme/ .. aa ako keby to este nestacilo, ked sa ho ta slecna, to blokuje, pytala co ma nablokovat, povedal "malú karpatskú...."
-
zuzuzu
Light Star
Som si na jeden spomenula...
Boli sme na splave mno a troška sme tam pili a keď sme dorazili na Devín tak sme šli ešte s profákom na pivo...Mno a predtým mu došla sms od iného profáka tak a o chvíľu mu došla ďalšia a nechcel povedať že kto mu to píše a ja na to že : Čo ti píše je*a*ka?
Mno keď som si uvedomila čo som vypustila z úst tak som sa hneď začala hanbiť... Čo už alkohol robí svoje a slniečko...
Boli sme na splave mno a troška sme tam pili a keď sme dorazili na Devín tak sme šli ešte s profákom na pivo...Mno a predtým mu došla sms od iného profáka tak a o chvíľu mu došla ďalšia a nechcel povedať že kto mu to píše a ja na to že : Čo ti píše je*a*ka?
Mno keď som si uvedomila čo som vypustila z úst tak som sa hneď začala hanbiť... Čo už alkohol robí svoje a slniečko...
Pocuj, keby to bolo v osmičke a neučila by vás to triedna na slovenčine, povedal by som, že sme spolužiaciNino napísal:Moj trapas zo siedmej triedy:
Bola hodina Slovenciny,nasa triedna,dala nam pisat diktat uplne ticho kazdy pocuva a ja taky prd tlakovka ze prrr..ucka na mna taky pohlad jak keby som ju oprdel a seci smiech..no citil som sa dost trapne.![]()
-Ja a trapasy? Najčastejšie poviem niečo, čo má 2 významy a potom sa všetci kosia a ja sa cítim jak kretén.