Aky sa vam stal najvacsi trapas?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ked ste pri mhd a vyske, uz ste v tych "novych" ikarusoch - s oranzovymi tycami hrali pinbal s hlavou o tie tyce? uz sa mi to stalo aj v elektricke :lol: a o vystupovani pomlcim :lol:
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Kibo napísal:ked ste pri mhd a vyske, uz ste v tych "novych" ikarusoch - s oranzovymi tycami hrali pinbal s hlavou o tie tyce? uz sa mi to stalo aj v elektricke :lol: a o vystupovani pomlcim :lol:
aj ja budem trocha OT: tmv, a to mam iba 185 :lol: a tiez je dobre ked si hlavu buchnes o tu kovovu tyc na streche, ktorou sa otvara stresne okno :twisted:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

no hej, ale ja som mal ny mysli pinball - tresnes si hlavu o jednu stranu, odtial sa odrazis na druhu stranu, odtial zas na opacnu stranu... :lol:
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

ja som bol na skolskom vvylete v repisti a bola tam martina horna(uvadzda v reflexe s brcuhalom,a jej manzel vlastni chatu repiste).ona bola vonku a my sme stali s chalanmi opodial a zacali odchadzat a potom za dialky asi 10 metrov zakricali ze "riso je dobra ,ze" a ja ze jasne ale nema podprsenku a stoja jej bradavky a ona v tej chvili stala za mnou a uskrnala sa :oops: (potom mi dala aj autogram)

Kód: Vybrať všetko

http://img172.imageshack.us/img172/2955/image014bd0.jpg
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Mek napísal:sa mi uz parkrat stalo pri vystupovani z autobusu/trolejbusu, ze som si drbol hlavu do tej tycky, co je nad dverami... snazim sa uz davat si na to pozor :oops:
presne..toto neznasam ze vystupujem,pozeram na nejaku peknu babu,ona na mna a zrazu DRB do tycky..aah trapas :cry:
ale zazil som aj vacsie,len si na nich nejak nechcem spomenut :D
drdi21
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drdi21 »

jej.siel som s fotricou na zahradku.(z donutenie)mal som 15.mama isl predo mno s mojou sesterkou.(mala 19)ja si tak idem na bycikli a nahlas rozmysam:kur** co je to za kost tam co ide s mamou.samozrejme poculi to.otocili sa zacali as smit ako dive.ja by som bol vtedy radsej dal kavu so solou or kriedu.to bola najtrapnejsia vec jau som zazil doteraz.
klasika
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa klasika »

Edo Shinoda napísal:ja mam take stastie ze vzdy ked niekto ide okolo mna tak sa potknem :D:D heh
:lol: to sa minule mne stalo...som sa citil trochu ako k***t :roll:
ale pekne som sa zje*al :?
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

No ja som zažil jeden trapas keď som bol sa mi zdá že siedmak.

Som bol nepripravený na hodinu Dejepisu a samozrejme učiteľka ma vyvolala, nič som nevedel no a tak v tom strese že čo bude mať za známku som ani nevnímal čo sa učka pýta. A pýtal sa: Prečo sa ľudia tešili? Lebo obesili Ježiša Krista.

No to bol za trapas :lol: :oops:
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

taky posledny trapas spred dvoch dni (a aj dnes):
bol som v obchode kupit nejake veci na bike, platil som kartou, zadal pin... po chvilke predavac na mna: nespravny pin.. no ked mi toto oznamil, tak som sa uz citil dost trapne, reku skusim este raz, po chvilke opat: zly pin - co si nasiel kartu? a ja mu na to, ze nie, to je moja karta, ci mozem este raz.. no na treti krat mi Panbozko doprial trosku stastia v nestasti a uz to zhltlo, tak predavac na to: no, trafil si sa
dnes som zase cosi kupoval, nastastie uz v inom obchode a ked som mu daval kartu, tak po chvilke vysiel blocek, ze transakcia neplatna, tak som si spomenul na tu udalost spred 2 dni a zadal som pin este raz, potom zasa nabehlo, ze chyba spojenia, alebo cosi v tom zmysle (teraz to nastastie nebolo az tak zle, ale ajtak som sa citil trapne), no tu som to uz dotretice neskusal a vyplatil som to v hotovosti

aj taketo malickosti dokazu nastvat a strapnit...

//edit - a potom som siel do bankomatu a vsetko vpohode
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

Moj trapas zo siedmej triedy:

Bola hodina Slovenciny,nasa triedna,dala nam pisat diktat uplne ticho kazdy pocuva a ja taky prd tlakovka ze prrr..ucka na mna taky pohlad jak keby som ju oprdel a seci smiech..no citil som sa dost trapne. :oops:

A co sa my stal dneska:

Idem po meste aj s kamosom a zrazu ide elektricka boli sme na obchodnej a isly sme pri kraji elektriciek a ten stlp co je tam taky vysoky boom donho a taky typel na hlave dakujem pekne :(
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Ja som minule nabeho rozospaty do autbusu a miesto listka som si vypýtal cervene LM-ky desiny :D
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

RomanB napísal:Ja som minule nabeho rozospaty do autbusu a miesto listka som si vypýtal cervene LM-ky desiny :D
kks toto som este nepocul :lol:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

RomanB napísal:Ja som minule nabeho rozospaty do autbusu a miesto listka som si vypýtal cervene LM-ky desiny :D
v poho :D moj dedko (z vidieka) nabehol do 93 (autobus) a zadrel: "jeden listok k hlavnej stanici"
no ja som nemohol z toho. potom som mu vysvetlil, ze mu stiknem listok v tom cvakaci, ze tak to chodi v MHD :) mna to ani nenapadlo, ze to takto to moze niekto brat :)
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

heh tak trapasy noo tych je viac ako dost :D asi tak v osmej triede mala spoluziacka BIELE gate a sadla si na stolicku na ktorej mal kamos cokoladu polozenu no samozrejme si nevsimla a nemusim vam asni hovorit jak to vyzeralo :P no ale najlepsie je ze moj kamos trochu nesika 2 roky za sebou na vylete padol do kravskeho "lajna" komplet cely od hlavy az po paty :D 8)
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Alebo kamarat nevie povedat "R" a je trochu zmetkar no a vypytal si miesto na Hasicku (zastavka v TN) na Požia"r"nicku :D
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

KED som podpalil krstneho postel

a ked som sa stratil v tepliciach a sam som ich cele presiel a ani som sa nebal mal som asi 8 rokov :D
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

Jeden krasny piatok, uz troska alkoholu v sebe som sa s kamaratom na chvilu odobral na bagetu.. samozrejme, prisli sme, postavaim sa do radu / videl som ho ;)/ a ked prisiel na mna rad, povedal som: "jednu malú karpatskú.." on na mna pozeral, ja som sa opravil, ze chcem malú kuraciu /bagetu samozrejme/ .. aa ako keby to este nestacilo, ked sa ho ta slecna, to blokuje, pytala co ma nablokovat, povedal "malú karpatskú...."
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

bozeeee:D:D:D to muselo byt zaujimave
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

Som si na jeden spomenula...
Boli sme na splave mno a troška sme tam pili a keď sme dorazili na Devín tak sme šli ešte s profákom na pivo...Mno a predtým mu došla sms od iného profáka tak a o chvíľu mu došla ďalšia a nechcel povedať že kto mu to píše a ja na to že : Čo ti píše je*a*ka?
Mno keď som si uvedomila čo som vypustila z úst tak som sa hneď začala hanbiť... Čo už alkohol robí svoje a slniečko...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Nino napísal:Moj trapas zo siedmej triedy:
Bola hodina Slovenciny,nasa triedna,dala nam pisat diktat uplne ticho kazdy pocuva a ja taky prd tlakovka ze prrr..ucka na mna taky pohlad jak keby som ju oprdel a seci smiech..no citil som sa dost trapne. :oops:
Pocuj, keby to bolo v osmičke a neučila by vás to triedna na slovenčine, povedal by som, že sme spolužiaci :lol: Jednému mojmu spolužiakovi sa tiež také niečo stalo. Ticho, všetci čosi počúvali a zrazu taká tlakovka :hehe: A všetci rehot, že fúút Tomááš! :lol:

-Ja a trapasy? Najčastejšie poviem niečo, čo má 2 významy a potom sa všetci kosia a ja sa cítim jak kretén.
Napísať odpoveď