TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na kolko kol si predstavujete Ligu? ktora coskoro pride B)

3
12
11%
10
34
31%
20
18
16%
30
27
25%
5
19
17%

Celkom hlasov: 110

mystique
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

hojko napísal:Mozes aj skor, zatial dame warm-up kym sa ludia pripoja. Ja idem teraz odkruzit par koliecok, nech ako tak poznam trat. Verim, ze mystique krvopotne trenoval aspon zo tri hodiny pocas dna este par hodin pridal, aby dokazal zajazdit aspon jedno koliecko bez vyletu mimo trate.
ja som do siestej v praci, a dozvedel som sa to len nedavno, lebo kolega neprisiel do nocnej dnes, takze sry, dnes nehram
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nieco malicko cez 1:05, ale taka pol sekunda moze ist v pohode dole, za idealneho pripadu by som sa vedel dostat na urovne 1:04:30, ale v zavode to bude ine a odhadujem to tak na casy okolo 1:06. Zaujimava bude prva zatacka po starte, pretoze ani vitaz kvalifikacie nebude na tom najlepsie, pretoze sa ide lava a hned prava zatacka, takze ak super na druhom mieste odstartuje dost dobre, tak tam moze nastat velka tlacenica. Na trati je dost usekov, kde sa da obiehat, aj ked sa mi trat dost nepaci, nie je to este najhorsia trat, ta len pride... Vidim to u seba na tri zastavky v boxoch.
*MaTrik*
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa *MaTrik* »

Šu-Do napísal: tato zakruta (sikana) najnechutnejsia zakruta v celej trati.. i ked je mozne ju prechadzat uplne v pohode naplno... len si treba najst cestu... ostatne je ok...
ide sa 41 KOL... no ten screen v prvej prilohe je po 10 kole... pneu na pravej strane su neni zatazene tlmicmy ako na lavej... pneu totalne oranzove... na 2 zastavky to bude sakra tesne.. :P
Myslim že tam když pojedou 2 za sebou tak je to jasnej crash...ty obrubníky tě rozházej pokaždý jinak
Stando
Star
Star

Príspevok od používateľa Stando »

Šu-Do napísal:no takze.. tato trat je neuveritelne nechutna k tlmicom...
heh to tvoje auto v prvom obrazku je dobre na kašu, pekne ohnuta naprava :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Sudo ty musis jazdit ako prasa :-D Ja som dokazal jazdit 19kol, potom strelila lava zadna guma a tlmice od 15teho kola cervene. Prave od toho 15teho kola uz mam velky problem zotrvat na trati :-)
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

dame ten warmup ?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Drago napísal:dame ten warmup ?
Warmup si dal kludne s pocitacmi na cca 95%. Ti su este agresivnejsi ako skutocni ludia. Zvlast na tejto trati ta dokazu pekne odstrelit
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Takze ako vzdy v kvalifikacii posledny :) . Potom v zavode som skoncil asi v desiatom kole, bo ma trat absolutne nebavila, a strasne sa mi chcelo srat, za to som lama :? nevadi :D priroda je priroda, aj tak som tam len zavadzal
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

takze...
hned po starte prva zakruta.. bal som sa ze mi niekto urobi to co minuly rok BRANJO..
takze som isiel naplno az po uplny koniec druhej zakruty za co som vyletel a bol som 4... no nastastie na nasledujucej zakrute som obehol paina a potom na dlhotocivej pre sikanou ostatnych troch a bol som 1 co mi ostalo az do ciela..
hojka som obiehal asi 5X no nie o 5kol... z toho 3X som ho obisiel tak ze on bol mimo trate :D .. dalsie 2 razy ma v pohode pustil
akurat ze bacha nanho.. ked sa vracia natrat tak je mu jedno ci niekto ide :D
pekne si to nacuva z travy cez celu trat
... taktiez drago... ten pustal sposobom.. mimo trat je najlepsie..
v pohode :)
Prílohy
RD3 2007-07-15 17-05-44-18.jpg
RD3 2007-07-15 16-16-51-50.jpg
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

celkom fajn pretek. s qualifikaciu som nebol spokojny vedel som aj rychlejsie. v preteku skoda toho startu a inak mi vadilo len to ze ste poodj*bavali tie tabulky pred zakrutami som nevedel kde mam brzdit :lol:
ale konecne premna jeden uspesny pretek po doch sklamaniach :D
*MaTrik*
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa *MaTrik* »

Pohodový zavod...v 10 kolej jsem přiel na to že se da to nejhorší místo přeject skoro rovně...1.kolo klouzačka...asi bug hry...nechapem...nebejt menších chyb tak si i zazavodim se su-dom...celý zavod jsem jel v klidu bez nejakeho ohrozeni...maximalne 3 kola před koncem jsem se jentaktak vyhnul hojkovi..jsem myslel že uhne :lol:
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

hrozny zavod pre mna .... po starte si vravim super, som prvy a no a potom prisli strkanice a buchanice a na konci kola som 5-ty .. akoze sry no ...

inak Matrik gratulujem ... dost dobry vykon ... jazdil si rovnake casy ako ja .. a to uz je co povedat :lol: .... ibaze ja som niekolkokrat spravil zahadne chyby, nesustredil som sa alebo co chybali mi tam tie znacky pri ceste (hlavne ked kolo predtym tam boli), a tak som v poslednom kole prisiel aj o to tretie miesto .... no hroza velika :? :?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Po tom co som si zabudol zmenit auto, sa zdalo ze na stupne vitazov mozem zabudnut. Audi je totalne pomala, skoda hovorit. Po slusnej kvalifikacii a peknom tretom mieste, po starte to vyzeralo este solidnejsie. Avsak nekoncentracia v prvych dvoch kolach znamenala, ze som zacinal az z piateho miesta. Paina som si celkom v pohode "vychutnal" kedze som si totalne skratil trat, po tom co ma vynieslo nazdarboh neviemkam. Cely pretek som jazdil na 4tom mieste, a na gwixta som stracal stabilnych 18sekund. Ten vsak zle naplanoval boxy a prvu zastavku dal uz v 10tom kole. Po prvych boxoch stale stvrte miesto, avsak cim sa blizili druhe boxy, bolo jasne ze gwixt ak nechce ist na tri, musi jazdit na opotrebovanom aute. Pocas druhych boxoch som jeho stratu zrezal na 12sekund. tento rozdiel sa drzal az do cca 36teho kola, kde som zrazu zacal znizovat stratu po cca 1,5s na kolo. Tri kola pred koncom uz gwixt kopil chyby a auto uz nebolo konkurencieschopne. Pri vjazde do predposleneho kola som na neho stracal cca 2sekundy no tie po gwixtovej chyby pri najazde do poslendej zakruty predposledneho kola nehrali vyznam, kedze gwixta vynieslo a na rovinke som ho predbehol. Postrazil som si prvu zakrutu a v druhej sa gwixt pokusil o manever, ktory definitivne pochoval jeho nadeje kedze sa neudrzal na trati. Kolo som s polovicnym plynom jazdou na istotu dojazdil a zaknihol famozne tretie miesto, ktore bolo s tymto autom skutocne maximum.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Tomase toto audi je na tuto trat aj lepsie ako Mercedes... audi lepsie sedi zatial co mercedes ide rychlejsie pri vyssich rychlostiach... a tu nemas rovinky kde to mozes palit 300 akurat cielova ale to len nieco malo cez 280
cize na auto sa nemozes stazovat..
a preco si si dal Audi BTW ??

//no ok..
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Šu-Do napísal:Tomase toto audi je na tuto trat aj lepsie ako Mercedes... audi lepsie sedi zatial co mercedes ide rychlejsie pri vyssich rychlostiach... a tu nemas rovinky kde to mozes palit 300 akurat cielova ale to len nieco malo cez 280
cize na auto sa nemozes stazovat..
a preco si si dal Audi BTW ??
SuDo aspon netrep. To auto nema take zrychlenie ako Mercedes, schvalne si ho vyskusaj. Hadam viem na co mam a co nie. S Medakom som zajazdil v kvalifikacii (s takym istym stavom paliva ako sme mali my - cize 10 kol) bez problemov 1:02:50. Ja sa na auto nevyhovoram, nakoniec som spokojny. A preco som si ho vybral? No pretoze je tam default :-D

V utorok, zavod sezony - NORISRING :twisted: Plati to co doteraz, do zajtra 20:00 prijimam navhry na posun casu, po tomto termine bude platit to co napisem.

http://tomase.org/toca3
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Paina som si celkom v pohode "vychutnal" kedze som si totalne skratil trat, po tom co ma vynieslo nazdarboh neviemkam
vychutnal?...Ja si idem, vidim ta v zrkatkach, prejdem zakrutu ale uz v zrkatkach niesi, strihnes si to cez travu a o 1sek. na to zabrzis tesne predomnou skrizeny cez polku drahy :lol: ozaj pekny manever :)
gwixt
Addict
Addict

tomase to je fajn ze si tak zhrnul moju jazdu ale s tym mojim autom to nebolo az take strasne a kvoli nemu si urcite neskoncil treti .... strasna bola moja jazda a chyby

edit:
sudo 53
tomase 28
branjo 26
matrik 22
gwixt 19
Pain 11
Prask 10
hojko 10
stando 9
mystique 5
xBarney 5
Drago 1
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Priebezne poradie

PAIN > prave preto je to v uvodzovkach :-D Nebolo to schvalne, skutocne som vyletel
Prílohy
SNAG-0124.png
erik_tt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erik_tt »

Ja mam teku jednu otazocku ze ked dojazdite tuto "sezonu" tak ci by som sa v dalsej nemohol pridat lebo som fans tocy
gwixt
Addict
Addict

kludne sa pridaj teraz ... dalsia bude o rok :wink:
Napísať odpoveď