Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
klasika
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa klasika »

rochedo napísal:1280x1024 to nieje uz trosku vela ? ako vies dat HS ?
Iba preto robim tuto anketu, lebo ak dobre viem tak vacsina dobrych hracov hra v 800x600 pretoze tam su vacsie potom objekty a lahsie sa davaju heady...
:shock: tak o tom prvy krat pocujem....ja som este ine rozlisenie okrem 1280x1024 ani neskusal a hrajem ako kedy...niekedy hrajem jak besny inokedy lamym jak debilko :) ...ale väcsinou je to taky stred
to rozlisenie musim vyskusat :lol:
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

ja mam 19" palcovy monitor sirokouhly a to si viete predstavit ako tam 800*600 vyzera...podla mna si ma kazdy nastavit rozlisenie ake mu vyhovuje...ja pri mojom monitory to hram na 1152*864....viac si nedam pretoze nemam rad ked mam mieritko o velkosti spedlikovej hlavicky...mam rad nieco vacsie...lepsie sa mi mieri
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

-=wolf=- napísal:ja mam 19" palcovy monitor sirokouhly a to si viete predstavit ako tam 800*600 vyzera...podla mna si ma kazdy nastavit rozlisenie ake mu vyhovuje...ja pri mojom monitory to hram na 1152*864....viac si nedam pretoze nemam rad ked mam mieritko o velkosti spedlikovej hlavicky...mam rad nieco vacsie...lepsie sa mi mieri
Tak toto je u mna presne naopak... keby sa tam dala dat mala bodka 2x2 pixele tak si to dam :)
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

a potom nezahrame ? kde zvyknete parit ?
btw: hram uz iba source - 1.6 a cz ma uz omrzelo :D
Gregi
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Gregi »

Je to logicke, ze cim mensie rozlisenie tym vacsia sanca na zasah (teda i HS). Ked mam obrazovku rozdelenu na 640 dielikov (horizontalne) namiesto 1600 tak jeden pixel (co mozem zamierit zameriavacom a strelit tam je v provom pripade sanca na trafenie 1/640 a v druhom 1/1600. Takze kto vie pocitat zisti, ze cim nizsie rozlisenie, tym vacsia sanca na uspech ;-). Lame vsak ani to nepomoze proti profikom. Tam uz ide o predvidavost, rychlost, znalost mapy a i celkovu presnost ako taku. Ja hravam na 1280x960 a par krat som to skusal v 640x480. Je to sice na velkom monitore hnus (a to je CRT, u LCD je interpolacia niekedy neznesitelna), ale percentualna uspesnost HSs bola omnoho omnoho vyssia. Skor by som tvrdil, ze vacsina umrti supera koncila HS :-). Keby vela dobrych hracov preplo do vyssich rozliseni, urcite by sa trosku v presnosti zhorsili. No to im zvyk a ego nedovoli ;-)
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

pls ako sa robia tie znacky tym ako sprejom ?
klasika
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa klasika »

Nino napísal:pls ako sa robia tie znacky tym ako sprejom ?
T-ckom....ale staci pozret nastavenia v hre :?
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

inak preco my to ide dat iba raz nie viackrat za sebou ?
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

-=wolf=- napísal:ja mam 19" palcovy monitor sirokouhly a to si viete predstavit ako tam 800*600 vyzera...podla mna si ma kazdy nastavit rozlisenie ake mu vyhovuje...ja pri mojom monitory to hram na 1152*864....viac si nedam pretoze nemam rad ked mam mieritko o velkosti spedlikovej hlavicky...mam rad nieco vacsie...lepsie sa mi mieri
ak mas widescreen monitor tak koli comu pouzivas nenativne rozlisenie k tomu este v pomere 4:3? co maju klasicke monitory
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Nino napísal:inak preco my to ide dat iba raz nie viackrat za sebou ?
No lebo HL engine ti to nedovoli... to by bola za chvilu mapa taka, ze by niekto nic nevidel, ale ked niekoho zabijes hned mozes dat dalsie logo :)
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

no ja hravam vsetko na 1024x768. aj CS. je to aj pekné, aj to neni prtave, a aj to moja sunka utiahne.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

800x600@32bit only!!! mam to bloknute jednym addonom:) lamky by si to mali zabezpecit tiez:) @ 19" LCD, ale v poslednej dobe strasne malo hram...
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Sheep napísal:ak mas widescreen monitor tak koli comu pouzivas nenativne rozlisenie k tomu este v pomere 4:3? co maju klasicke monitory
pretoze ked si prepnem na widescreen tak mi to neponukne moje maximalne rozlisenie monitora (1440x900) ale iba mensie a vtedy vobec nevidim HP a ani kolko mam municie..dokonca aj ked dam automaticke nastavenie displeja (neviem ako sa to presne vola) tak stale nevidim ale pri rozliseniach 4:3 teb obraz je troska cudnejsi ale vidim vsetko co potrebujem
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Potreboval by som surne poradit - chcem s bratom hrat Csko ale hamachi je slabota kvoli vysokym pingom. Neviete kde by som nasiel nonsteam servery na 1.6 ale prazdne pripadne rezervovat.
Davnejsie sa to dalo na Soptikovom webe ale ten web uz nefunguje.
Neviete nieco podobne ? dik
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

rochedo napísal:Potreboval by som surne poradit - chcem s bratom hrat Csko ale hamachi je slabota kvoli vysokym pingom. Neviete kde by som nasiel nonsteam servery na 1.6 ale prazdne pripadne rezervovat.
Davnejsie sa to dalo na Soptikovom webe ale ten web uz nefunguje.
Neviete nieco podobne ? dik
staci ked pouzijes google a zamrzne ti komp co ti najde tolko serverov :wink:
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

no predstav si ze som to hladal ale nic som nenasiel - inac by som tu nepisal :)

//edit: uz mi hojko pomohol diky :smt023
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

pershing napísal:800x600@32bit only!!! mam to bloknute jednym addonom:) lamky by si to mali zabezpecit tiez:) @ 19" LCD, ale v poslednej dobe strasne malo hram...
Mne sa to zda stale strasna blbost, ved 800x600 nic nepomoze, akurat je to strasne skarede... lebo ako priklad uvediem hlavu teroristu, ktora sa ma skladat len z jednoho pixela, lebo je daleko a to na rozliseni 800x600, ano ten pixel je vacsi lebo na 19" monitore sa zda ako 4 pixely pri 1280x1024, lenze ked prepnem na 1280, tak sa jeho hlava sklada naozaj zo 4 pixelov. Ved keby sa to vsetko malo zvacsovat, ako vy hovorite, tak by to muselo fungovat ako zoom, tym padom vidim menej do stran, zaberam mensi obraz ako ked sniprujem :P . A to presne sa v CSku nedeje... robil som par pokusov a vsetko sa zdalo uplne rovnako velke, videl som rovnako do stran, len v o poznanie horsej kvalite. Dalej k tym 32 bitom, to nejak nechapem, pokial viem cez smoke je 100x lepsie pozerat sa 16 bit. Co pomaha 32? Uff citam to po sebe a sam moc nechapem snad niekto pochopi co som myslel :)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

pozri, pri rozlisku to pochopis ked budes kusa sledovat aim, priznam sa ze aj ja dakedy menim ked mi nejde a zrazu zacne ist potom :D je to vec zvyku a dost dlha debata
k 32bit: no by si sa divil :D skus si porovnat screen s 16bit smoke a 32bit smoke ") 16 bit ked nahadzes 10 sg ta ajtak cez nich vidno a v 32 vidis ledva cez 1:) podla pc
Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Josifek »

A prave preto je 16bit nastavenie v lige zakazane :wink:
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »