pershing napísal:800x600@32bit only!!! mam to bloknute jednym addonom:) lamky by si to mali zabezpecit tiez:) @ 19" LCD, ale v poslednej dobe strasne malo hram...
Mne sa to zda stale strasna blbost, ved 800x600 nic nepomoze, akurat je to strasne skarede... lebo ako priklad uvediem hlavu teroristu, ktora sa ma skladat len z jednoho pixela, lebo je daleko a to na rozliseni 800x600, ano ten pixel je vacsi lebo na 19" monitore sa zda ako 4 pixely pri 1280x1024, lenze ked prepnem na 1280, tak sa jeho hlava sklada naozaj zo 4 pixelov. Ved keby sa to vsetko malo zvacsovat, ako vy hovorite, tak by to muselo fungovat ako zoom, tym padom vidim menej do stran, zaberam mensi obraz ako ked sniprujem

. A to presne sa v CSku nedeje... robil som par pokusov a vsetko sa zdalo uplne rovnako velke, videl som rovnako do stran, len v o poznanie horsej kvalite. Dalej k tym 32 bitom, to nejak nechapem, pokial viem cez smoke je 100x lepsie pozerat sa 16 bit. Co pomaha 32? Uff citam to po sebe a sam moc nechapem snad niekto pochopi co som myslel