Sprchovaci kut
-
Robinho1290
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Sprchovaci kut
Mam taku otazku nasi sa rozhodujo medzi normalnym sprchovacim a hydromasažnym. ja ich nahovaram na hydro ale ostatny im vravia ze je to zbyocne. vyjadrite sa zo skusenosti 
-
p4ra
Redeemer
My mame doma sprchovy kut. Predtym sme mali vanu, takze mozem porovnavat. Aj vo vani mozes mat masaz a pod. vecicky, ale nemozes mat saunu napr.. a na tu ja nedam dopustit. Taktiez, ako niekto hore spominal, pekne si mozes zapnut masaz na chrbat, posadis sa, frajerka si sadne chrbtom k tebe, date si pekny sex + vodna masaz chrbta.. (okrem ineho, ak mas moznost, kupte aj s radiom vo vnutri a osvetlenim, lebo s tou frajerkou si mozete napr. vypnut svetlo v kupelni, zapnut saunu, male vnutorne osvetlenie kuta, zapnut radio Jemne Melodie a mate postarane o par peknych minut - aspon tak to robim ja) 
No jo, niet nad sprchovy kut.
No jo, niet nad sprchovy kut.
-
BeBe
Light Expert
mno my mame tiez sprchovaci kut...aj zo sedenim, aj masaz chrbta atd. A pravdu povediac to sedienie s masazou chrbta ma nijak extra neberie...lepsia je podla mna masazna hlavica (vecsi tlak a tak), bo ta "vraj masaz chrbta" to ti akurat flusne vodu na ten chrbat. Ale zase mozno mame male trisky abo co
proste moja rada je bud masaznu hlavicu+vanicka kde stecie voda, alebo uz dajake poriadne delo, co ma pomaly aj GPS
proste moja rada je bud masaznu hlavicu+vanicka kde stecie voda, alebo uz dajake poriadne delo, co ma pomaly aj GPS
-
jin
VIP
Ak si to môžeš dovoliť, tak určite ber ten s hydromasážnymi hlavicami. Ľudia, čo tieto veci navrhujú už vedia, čo je ľuďom príjemné, čiže určite neoľutuješ. Je vážne super nechať na seba prskať vodu v malých prúdikoch a sediať pri tom. nebudeš sa tak síce pochopiteľne sprchovať stále, ale keď budeš potrebovať, dokáže to perfektne uvolniť