Sprchovaci kut

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Robinho1290
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Sprchovaci kut

Príspevok od používateľa Robinho1290 »

Mam taku otazku nasi sa rozhodujo medzi normalnym sprchovacim a hydromasažnym. ja ich nahovaram na hydro ale ostatny im vravia ze je to zbyocne. vyjadrite sa zo skusenosti :P
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

to mas fuk, hlavne nech si je v nom na co sadnut....sedadlo je zaklad sprchoveho kuta :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ono to miesto na sedenie tam bude aj prakticke ked tam budes aj s babou (alebo chlapom nepoznam ta) po stojacky sa skor zdrbes alebo ti ona/on mozu vypadnut z objatia. Mne sa nic take nestalo, len skoro...
klasika
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa klasika »

mi-chau napísal:Ono to miesto na sedenie tam bude aj prakticke ked tam budes aj s babou (alebo chlapom nepoznam ta) po stojacky sa skor zdrbes alebo ti ona/on mozu vypadnut z objatia. Mne sa nic take nestalo, len skoro...
ano takze povedz aj rodicom aby na to mysleli :wink: :lol:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

My mame doma sprchovy kut. Predtym sme mali vanu, takze mozem porovnavat. Aj vo vani mozes mat masaz a pod. vecicky, ale nemozes mat saunu napr.. a na tu ja nedam dopustit. Taktiez, ako niekto hore spominal, pekne si mozes zapnut masaz na chrbat, posadis sa, frajerka si sadne chrbtom k tebe, date si pekny sex + vodna masaz chrbta.. (okrem ineho, ak mas moznost, kupte aj s radiom vo vnutri a osvetlenim, lebo s tou frajerkou si mozete napr. vypnut svetlo v kupelni, zapnut saunu, male vnutorne osvetlenie kuta, zapnut radio Jemne Melodie a mate postarane o par peknych minut - aspon tak to robim ja) ;)

No jo, niet nad sprchovy kut. :)
BeBe
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BeBe »

mno my mame tiez sprchovaci kut...aj zo sedenim, aj masaz chrbta atd. A pravdu povediac to sedienie s masazou chrbta ma nijak extra neberie...lepsia je podla mna masazna hlavica (vecsi tlak a tak), bo ta "vraj masaz chrbta" to ti akurat flusne vodu na ten chrbat. Ale zase mozno mame male trisky abo co :?

proste moja rada je bud masaznu hlavicu+vanicka kde stecie voda, alebo uz dajake poriadne delo, co ma pomaly aj GPS :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Ak si to môžeš dovoliť, tak určite ber ten s hydromasážnymi hlavicami. Ľudia, čo tieto veci navrhujú už vedia, čo je ľuďom príjemné, čiže určite neoľutuješ. Je vážne super nechať na seba prskať vodu v malých prúdikoch a sediať pri tom. nebudeš sa tak síce pochopiteľne sprchovať stále, ale keď budeš potrebovať, dokáže to perfektne uvolniť :wink:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

My mame normalny a nemam pocit, ze by mi nieco na nom chybalo. Si myslim, ze tu masaz vyuzijes tak raz v zivote, pripadne sa to bude kazit (ako sa tieto veci zvyknu)
Napísať odpoveď