V podstate ide o to ci by to tak mohol nosit,LEN NOSIT,on by to nevytahoval ani nikoho neohrozoval(so zapalovacom asi tazko) ze ci by mohla policia daco robit alebo nieco take.
Poradite mi?
no vies napriklad AIRSOFT vyzera presne tak isto a tiez to chalani nosia a vies ze s tym nepojde kamos do banky abo niekde tak tu slo len o princip lebo ja cem kupit airsoft a tiez som chcel vediet ci sa to nemoze tak nosit,to by potom museli zatvarat aj sdeti co si po meste behaju s listolkami na gulicky z jarmokumi-chau napísal:Existuje na to zakon, pretoze ak vylupis s niecim takym banku nie je to lupez ale OZBROJENA lupez aj ked to je zapalovac. Ale inak neviem...
Prene...inak kym ju nevytiahne a nenamiri na niekoho tak na 90% policia nema dovod proti nemu konat, az na tu banku a podobne objekty. Kdesi som aj cital clanok, ze niekto sa s modelom zbrane vyhrazal ludom na ulici a uz ho zatkli, lebo ti ostani nemohli vediet, ze to nie je skutocna zbran a tak to bolo povazovanie za to ako keby tam maval skutocnou zbranou.Theking napísal:no ja neviem, podla mna je to zbytocne putanie pozornosti...
zmazané. bližšie iNFO v pravidláchjuraj-w napísal:prominte z ot ale kde su prispevky ktere sem tu napsal?!