K810i Vs U600

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Juroro
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

K810i Vs U600

Príspevok od používateľa Juroro »

Prosím Vás poradte. Jeden z týchto by som mal brať na paušál, len neviem ktorý. Osobne som skôr za samsung, ale chcem si to nechať potvrdiť. ďakujem.
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

ja by som bral k810i
Juroro
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Možeš prosím Ťa napísať aj dôvod?
low-rider
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa low-rider »

... poradte co mam kupit? sportak alebo jeep ?....dal si na porovnanie 2 uplne odlisne telefony , musis si sam vybrat ci ti ide viac o image alebo funkcie....k810 je perfektna,tiez by som ti ju doporucil,s tym samsungom som sa este nestretol...
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

tu je porovnanie http://www.mobilmania.cz/default.aspx?c ... =854%2c873 a ja by som bral tiez k810i kvoli fotaku :)
Juroro
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

ja to chcem nejako skĺbiť dokopy...Funkcie aj image. Asi je naozaj ten ericsson funkciami lepší, aj keď nič podstatné mimo videohovoru, no ten ma nezaujíma... naozaj neviem či Kúpiť v t-mobile k800i , či zobrať u600, alebo nakoniec počkať na k810i...
hitman
VIP
VIP

Príspevok od používateľa hitman »

mh a co zobrat k810i alebo N73?
dik
Juroro
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

N73. AJ ja by som túto fínku volil, ale až taký drahý telefón mi netreba.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

zalezi najma od narokov uzivatela - kazdy kladie doraz na nieco ine.

Niekedy je smiesne pozorovat ako sa niekto nahana za spustou funkcii, ktore vyuzije jedine na cavovanie pred kamosmi :) Osobne mam k telefonu taky vztah, ze mnozstvu funkcii sa nejak nebranim, ale priorita je u mna design, velkost. Telefon vyuzivam len na telefonovanie, prilezitostne SMS a este ako budik. MP3, video v telefone neuznavam - je to len vybijac baterky, a nejak sa sustredit na kvalitu fotaku ktorym zachytim sem tam nieco v rychlosti, je u mna zbytocne. Na zaklade tychto mojich kriterii by som si teda vyberal takto:

1. miesto ma u mna Samsung U600. Dovod: Tenucka, lahucka designovka od samsungu, s ktoreho SW som este nemal problem, je svizny a rychly.. Sice nepodporuje 3G, ale pri mojom pouzivani by som ho najskor ani nevyuzil.
2. miesto SonyErricsson K810i - stale sympaticky aj lahky telefon, u SE sa mi lubia tie tehlicky, ale designovo a prevedenim to na Samsung proste nema.. Funkcne nadupany telefon, voci ktoremu mam vyhrady zrejme len co sa ovladania tyka (viem je to sila zvyku, ale SE som nikdy neprisiel na chut).
3. miesto zo spominanych mobilov - Nokia N73 - nemozem si pomoct, otec ho ma, a neviem ho inac zhodnotit ako skaredu velku neforemnu tehlu, ktoreho rychlost v porovnani so samsungom zaostava. Funkcne tiez nadupany telefon, vdaka symbianu so sirokymi moznostami rozsirenia v otazke funkcnosti zo spominanej trojice nema chybu, avsak prave symbian so sirokymi moznostami je zaroven aj brzdou v pouzivani tohto telefonu - ale jedna sa o subjektivny pocit, ani po niekolkych dnoch som si nebol schopny nan zvyknut.

Radsej teda ostanem u "hlupych" telefonov, aj ked s mensim mnozstvom funkcii, ale zato zaujimavym designom... Ale kazdy maame priority ine, tak si vyberte :)
Juroro
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Tak som si nakoniec dal objednať K810i...(u nás sa totiž ešte dopredáva k800i, majú posledný :) )
Uvidím, potom dám vedieť. Ďakujem všetkým čo prispeli
Lucasss
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lucasss »

KoCi napísal:Radsej teda ostanem u "hlupych" telefonov, aj ked s mensim mnozstvom funkcii, ale zato zaujimavym designom...
uplne s tebou suhalsim, kedysi som bazil po telefonoch ktore boli nadupane funkciami a aj tak som ich pouzival len prvy tyzden...takze momentalne volim stylovku...zajtra si idem po U600vku :D
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

mam U600...cca tyzden a som spokojny ;)...nelutujem...tiez som vahal a chcel zobrat K810...ale ked som ju uvidel na zivo :oops:
je to skvely telefon, aj ked tie dotykove tlacidla su take....no niekomu treba zvyknut si :D...mne to problem nerobilo :)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Povedz mi ktore tlacidla na akom telefone niesu dotykove? :D
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

jooj Dieg0...chytaj ma tu za slovicka :D
uz bola neskora noc...tak dotykove senzory :P...
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

zobral by som U700 :wink:
Napísať odpoveď