Myslia si baby ze sme svine ?
Mi sme mali minule nabozenstvo a presne to sme rozoberali a sestricka nam hovorila ze pred nami hovorila s inou triedou (same baby) a ze presne to hovorili ze sme svine ze mi toto a hento sak viete dost nas teda poohovarali .......tak chlapi vieme uz co robia baby ked su spolu: riesia kto z nas je väcsia svina
.......... ale mi sme taky isty a ked sme sami tak tiezz co to poohovarame ...ale vsetko treba s mierou 
Každé dievča z času na čas povie, že chalani sú svine. Ale vtedy na to máme nejaký dôvod. Občas vás hádžeme všetkých do jedného vreca. No a čo. Veď aj vy to robíte
A okrem toho aj vy ste priznali, že poznáte takých chalanov, na ktorých toto tvrdenie padne ako uliate. A je jasné, že nie sú všetci chalani svine.
A my to vieme.
Každá z nás má zopár kamarátov o ktorých by niečo také nikdy nepovedala, lebo sú super, dá sa s nimi o všetkom pokecať, je s nimi sranda a vždy nám vedia zdvihnúť náladu.
A takých chalanov by sme nikdy nevymenili ani za 100 kamošiek
A okrem toho aj vy ste priznali, že poznáte takých chalanov, na ktorých toto tvrdenie padne ako uliate. A je jasné, že nie sú všetci chalani svine.
A my to vieme.
Každá z nás má zopár kamarátov o ktorých by niečo také nikdy nepovedala, lebo sú super, dá sa s nimi o všetkom pokecať, je s nimi sranda a vždy nám vedia zdvihnúť náladu.
A takých chalanov by sme nikdy nevymenili ani za 100 kamošiek
....... asi tak niejak ale myslim ze proste ak sa baba sklame tak vtedy prichadza ta chvila (nie u vsetkych ) ze proste zmeni na nas nazor vtedy do seba huci ze vsetci sme svine a tak nemusi dat sancu otvorit sa niekomu novemu co potom mrzi chalana ktory mal zaujem dostat sa do jej srdca a v konecnom dosledku ked baba pochopi ze nie vsetci sme svinejimino napísal:jasne, ze to nemyslia vazne. chlapi su svine, zeny su svine, ale su aj dobre zeny a dobri muzi. je to o charaktere
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
jo chlapy sú svine.. viem to aj podla seba.. som už ublýžil veľa dievčatám a prečo? pre pobavenie.. ale to je minulosť už som sa uvedomil.. ale to je jedno .. chcel som len to povedať že chlapi majú väčšie sklony napr. k nevere ako baby.. pre nich je to skôr fizycké a pre ženy psychické ... no ale ženy tiež vedia byť poradne beštie... a už ked sú tak je to ešte horšie ako pri chlapoch lebo mi "hlupáci" to robíme v podstate nevedome ale iny to majú premyslené do poslednej bodky a v tom je to podla mna horšie
Chlapy su svine ale zase aj baby su ine bosorky
Staci si precitat niekolko tem a hned zbadate ze raz ublizuje on jej potom dajaka na svojho zabudne atd. atd. podla mna sa neda povedat ze chlap je zly a zena dobra. To by bolo moc idealizovane... Skor by som povedal Niektori muzi su svine a niektore zeny su svine 
-
triple
Guru wannabe
jj my sme mali s frendami taký projekt sme počekovali fotky z netu nie veľmi úžastné aby nás neodhalili a pak sme sa neskutočne udrbávali na tom akí sú chlapy je***.... ty vole ja som s tým musel prestať lebo som to už nezvládal a začínal som sa hanbiť zato že som chlapTe-wei napísal:Chlapi sú prasne a neskutočne naivné. Stačí ak si dáte na pokeci ženský nick, nejakú peknú foto a hodíte na sklo dvojzmyselnosť, alebo ani to nemusíte a už to ide... mi ostal len rozum stáť...
-
petogeforce
Zablokovaný
-
Mrs_Chocolate
Light Expert
-
dew6
Light Star
Musíš uznať, že to na vás chlapov väčšinou zaberá...sundevil napísal:obycajne baby hovoria: chlapi su svine, teda okrem teba milacik
Inak zastávam názor, že vieme byť rovnako veľké svine, ako vy...
Záleží od situácie, energie a emócií, ktoré práve prúdia našou mysľou.
Aj vy chlapi viete byť riadni chrapúni, keď treba, však? No a my si potom ideme vyplakať oči do vankúša...
.. s tym uplne nesuhlasim ja by som povedal ze niektore viete byt i väcsie svine ako midew6 napísal:Inak zastávam názor, že vieme byť rovnako veľké svine, ako vy...
-
Shark NX
Addict
Pravda ... ale vsetko su zas zasrane skatulky ...
Piatim chalanom slo len o jedno ... Sex ... tymto nadobudne nazor ze su chlapi bezcitne ku*** a svine
Stretne dalsieho co to s nou mysli uplne vazne lenze ona si povie dalsi ...
Neda mu ani jednu sancu a co spravi nic ... (moj Pripad) aj kamaratky co ma poznali jej hovorili ze som normalny atd ... prd pomohlo
Cize Damy a Pani ... neskatulkovat
Piatim chalanom slo len o jedno ... Sex ... tymto nadobudne nazor ze su chlapi bezcitne ku*** a svine
Neda mu ani jednu sancu a co spravi nic ... (moj Pripad) aj kamaratky co ma poznali jej hovorili ze som normalny atd ... prd pomohlo
-
triple
Guru wannabe
tak ale 5 z 5tich je pre ňu privysoké score.....aj teba by to nasralo ver tomuShark NX napísal:Pravda ... ale vsetko su zas zasrane skatulky ...
-
triple
Guru wannabe
jo je to pravda... ale ked dajú šancu tak je ok.. ja som napr. jednu takú presne včera dostal... som stretol jednu babu a teiž nemala nejaké dobré skúsenosti no a ešte ja z mojimi rečami že by som ju pomyloval no nedodal som na dôveryhodnosti.. síce to bolo myslené ako fun ale ona tak nezobrala.. a aj napriek tomu sa mi ozvala a včera zistila že niesom taký "hajzel" ako som sa javil. a sama mi povedala.. že je rada že ma hned nezaradila medzi tých ostatných a dala mi šancu..Shark NX napísal:Ano ale rozhodne by som to nezavrel tym ze baby su bezcitne ku***![]()
Za to u bab to nieje problem
takže sä aj výnimky ale môžem povedať že strašne málo to je pravda.