TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
SuDo to nemozes mysliet vazne to co si napisal. Ano dal si ma zvnutra, ale je*ol si do mna, bol som rad ze som neskoncil na tom betonovom rohu. Gwixt bol za nami, musel to cele vidiet. Nepisem, ze kvoli tomu som prehral, to ani nahodou, ale troska sebareflexie by nezaskodilo. Za cele preteky som svoje auto oprel trikrat - prvykrat ty a dvakrat jemny kontakt s murom.
Hojko to trapnejsiu vyhovorku nemas ako to, ze si nemal natrenovane? To za pol hodinu by si natrenoval? LOL
Start pretekov - prekvapivo bezproblemovy
http://www.sendspace.com/file/l3o4wz
Pre DRAGA specialne
http://www.sendspace.com/file/n2b1bl
Final Lap
http://www.sendspace.com/file/w1u509
Hojko to trapnejsiu vyhovorku nemas ako to, ze si nemal natrenovane? To za pol hodinu by si natrenoval? LOL
Start pretekov - prekvapivo bezproblemovy
http://www.sendspace.com/file/l3o4wz
Pre DRAGA specialne
http://www.sendspace.com/file/n2b1bl
Final Lap
http://www.sendspace.com/file/w1u509
-
PAIN
Light Professional
Pre mna dobry zavod, neviem ci 3. miesto este niekedy zopakujem (aj to len vdaka gwixtovi ktory siel na 2 pitstopy), chcem sa ospravedlnit za start, som stlacil asi o 0.5 sek neskôr brzdu ako bolo treba a niekoho som zo zadu nabural, dufam ze sa mu nic vaznejsie nestalo ale nebol som jediny kto tam mal kontakt. Obvzlast mi je luto hojka pretoze dnes mal rychlost a zvadzali sme par kôl pekne suboje spolu s Matrikom, neskôr uz len snim.
takze
1) to ako sudo predbiehal tomaseho som nevidel ale sudo tiez nejazdi moc fer ked je za niekym trocha pomalsim ... vid moj vyjazd v Oscherslebene (tiez som bol prvy) a s casti pokazene preteky
2) start bol ok ako pre koho ... ZASE som to schytal v prvej zakrute
(myslim ze take oranzove auto to bolo)
3) potom co som sa dostal na 3. miesto tak som ta tomase permanentne dohanal tak 0.5 sek na kolo a ked som ta predbehol (tesne po tom co si ma takmer vytlacil na travu .. chybali milimetre) tak si ma vytlacil na mantinel (mozno kontakt nebol ale keby som chcel zostat na trati tak by bol)
4) potom som uz spravil chybu .. auto zlte takze som siel do boxov skoro (co som ale asi robit nemusel
)
5) NAJLEPSI BOD
.. po vyjazde z boxov mi nabehla aktualizacia NODu a skoncil som na mantineli so zltym autom ... takze zavod bol OVER ...
potom som uz len jazdil sam dokonca ...
1) to ako sudo predbiehal tomaseho som nevidel ale sudo tiez nejazdi moc fer ked je za niekym trocha pomalsim ... vid moj vyjazd v Oscherslebene (tiez som bol prvy) a s casti pokazene preteky
2) start bol ok ako pre koho ... ZASE som to schytal v prvej zakrute
3) potom co som sa dostal na 3. miesto tak som ta tomase permanentne dohanal tak 0.5 sek na kolo a ked som ta predbehol (tesne po tom co si ma takmer vytlacil na travu .. chybali milimetre) tak si ma vytlacil na mantinel (mozno kontakt nebol ale keby som chcel zostat na trati tak by bol)
4) potom som uz spravil chybu .. auto zlte takze som siel do boxov skoro (co som ale asi robit nemusel
5) NAJLEPSI BOD
potom som uz len jazdil sam dokonca ...
-
Šu-Do
Redeemer
kde v oscherslebene ?? sak ste ma predbehli 4... aky vyjazd ?? predbehol som paina a potom vas zvysnych troch.. a NIKOHO som sa ani nedotkol.. vas troch som dal v tej dlhsej pravotocivej zakrute pred sikanou...gwixt napísal:1) to ako sudo predbiehal tomaseho som nevidel ale sudo tiez nejazdi moc fer ked je za niekym trocha pomalsim ... vid moj vyjazd v Oscherslebene (tiez som bol prvy) a s casti pokazene preteky![]()
a nehram agresivnu jazdu.. ked vidim ze nemam sancu predbehnut alebo mam ale s kontaktom tak do toho suboja nejdem.. pretoze nexcem poskodit HLAVNE seba.. a samozrejme protijazdcu.. za cely CUP som nikoho nevyblokoval neotocil neznicil
EDIT:
super.. nurbugring.. to je pekna trat..
ta taka rychla sikana jedina co tam bola co sa cezobrubniky jazdila ... ja som prvy opatrne som siel nech to tam hned nepokazim a zrazu BUM som na trave a ty (a dasli 2-3) ma veselo obiehas .... asi tak nejak to boloŠu-Do napísal:kde v oscherslebene ?? sak ste ma predbehli 4... aky vyjazd ?? predbehol som paina a potom vas zvysnych troch.. a NIKOHO som sa ani nedotkol.. vas troch som dal v tej dlhsej pravotocivej zakrute pred sikanou...
-
t0m4s3
Admin
Gwixt nepamatam sa skutocne ze kedy si ma ty predbehol v tomto zavode. Nesniva sa ti tak trosku? Na zaciatku si sa drzal ako kliest, potom si uz len stracal, prip. si znizil stratu z dvoch sekund na sekundu a pol, ale od 10teho kola si bol za mnou dost daleko.
Dalsie preteky v stvrtok 18.00 Nurburgring 41kol.
http://tomase.org/toca3
Dalsie preteky v stvrtok 18.00 Nurburgring 41kol.
http://tomase.org/toca3
-
Šu-Do
Redeemer
asi tak nejak to nebologwixt napísal:ta taka rychla sikana jedina co tam bola co sa cezobrubniky jazdila ... ja som prvy opatrne som siel nech to tam hned nepokazim a zrazu BUM som na trave a ty (a dasli 2-3) ma veselo obiehas .... asi tak nejak to bolo
pozor gwixt... ja som bol za tebou len v PRVOM kole do polky trate... PRED TOU SIKANOU SOM VAS OBEHOL... hapes.. takze som nemohol byt za tebou... bol som pred tebou
lol ... ok tak som ta nepredbehol .... ale ako inak som mohol byt pred tebou??? to bolo presne v ten okamih ako som zacal stracat ... lebo som mal poskodene auto po vyjazde (asi to 10. kolo)...t0m4s3 napísal:Gwixt nepamatam sa skutocne ze kedy si ma ty predbehol v tomto zavode. Nesniva sa ti tak trosku? Na zaciatku si sa drzal ako kliest, potom si uz len stracal, prip. si znizil stratu z dvoch sekund na sekundu a pol, ale od 10teho kola si bol za mnou dost daleko.
na 1000% som si isty ze v tej sikane som bol prvy ... to si proste nevyhadas .. tak ako si nevyhadas ze si ma tam oprel ...pozor gwixt... ja som bol za tebou len v PRVOM kole do polky trate... PRED TOU SIKANOU SOM VAS OBEHOL... hapes.. takze som nemohol byt za tebou... bol som pred tebou
-
Šu-Do
Redeemer
gwixt..
prva zakruta po starte... ja so vysiel z trate.. 3 ste ma obehli.. ty tomase a pain..
v nasledujucej zakrute som predbehol paina..
potom ide jemna dolava a potom ece hned na to dalsia dolava... a potom dlhaaa doprava.. no a v tej som vas dvoch dal z vonkajsku.. takze potom ide ta SIKANA:.. lenze v nej som bol ako prvy,... takze newiem o co ti ide..
prva zakruta po starte... ja so vysiel z trate.. 3 ste ma obehli.. ty tomase a pain..
v nasledujucej zakrute som predbehol paina..
potom ide jemna dolava a potom ece hned na to dalsia dolava... a potom dlhaaa doprava.. no a v tej som vas dvoch dal z vonkajsku.. takze potom ide ta SIKANA:.. lenze v nej som bol ako prvy,... takze newiem o co ti ide..
-
t0m4s3
Admin
Tak nevyhadam? A co to zmeni? Ja sa hadat nepotrebujem, ja som skoncil druhy co bolo maximalne mozne miesto, kedze prve ma rezervovane SuDo. A ak sa chces mstit, nech sa paci, mozes to skusit.gwixt napísal:na 1000% som si isty ze v tej sikane som bol prvy ... to si proste nevyhadas .. tak ako si nevyhadas ze si ma tam oprel ...
tomase to bolo sudovi lebo on ma urcite na tej zakrute pred sikanou neobehol
urcite nie zvonku lebo som bol na lavom okraji a ranu som schytal ked som uz bol v sikane do praveho boku ....
ja sa nechcem hadat ale takto to bolo ... dnes ten noris bol vcelku v ramci prijatelnych noriem a nikdy som nemal v umysle niekomu nieco oplacat ...
len ma to proste stve .. este aj ten extra bod mi o stotinu usiel
urcite nie zvonku lebo som bol na lavom okraji a ranu som schytal ked som uz bol v sikane do praveho boku ....
ja sa nechcem hadat ale takto to bolo ... dnes ten noris bol vcelku v ramci prijatelnych noriem a nikdy som nemal v umysle niekomu nieco oplacat ...
len ma to proste stve .. este aj ten extra bod mi o stotinu usiel
-
t0m4s3
Admin
Nurburgring 1.05.90 a uprimne netusim kde by som mohol nieco ubrat, ta trat je uplne priserna, samy hrbol.
Chcem preteky posunut na 19.00, vyhovuje to kazdemu?
Takze nikto sa neozval, beriem ze teda suhlasite. Moc natrenovane nema, takze na stupne vitazov asi pomyslat nebudem. Zajtra 19.00. Budte ready. A kto viete naisto ze pojdete, napiste na icq, nech mam prehlad, ze kolko nas bude.
Chcem preteky posunut na 19.00, vyhovuje to kazdemu?
Takze nikto sa neozval, beriem ze teda suhlasite. Moc natrenovane nema, takze na stupne vitazov asi pomyslat nebudem. Zajtra 19.00. Budte ready. A kto viete naisto ze pojdete, napiste na icq, nech mam prehlad, ze kolko nas bude.
-
Šu-Do
Redeemer
takze... v screene poslednom je prvy zavod
zacal sa tym ze startoval ako prvy gwixt.. mal maj qualify..
potom ok.. v prvej zakrute som sa prepadol az na 4 miesto..
no a tak to islo az do zakruty pred sikanou.. tak tomase vytlacil gwixta a ten urobil hodiny.. v podstate ho to len otocilo o 180° a isiel spiatockou po LAVEJ strane... tak som isiel po pravej kedze bola polka trate volna.. no ale gwixt sa xcel asi otocit.. bohuzial som bol hned pred nim... v rychlosti okolo 200Km/h a bol to moment.. tocil volantom dolava a tym padom bol okamzite v strede trate na sirku auta.. takze BUM... myslim si ze to poriadne rozj*balo aj jeho... ja som bol komplet RED... ale isiel som do boxov.. (v boxoch by komplet oprava trvala 49sek..ale mal by som zisk aspon 2 bodov urcite. ale tomase to vypol.. kedze znicil gwixtovi zavod..
takze 2 start.. v qualifi som bol prvy... gwixt druhy.. na starte ok.. na prvej zakrute som prebrzdil a tym gwixt isiel predomna.. pekne isiel celych 14 kol kym neprisli boxy.. asi si neuvedomil ze je tam ostra zakruta v najazde do boxov , isiel rychlejsie ako mal.. pneu uz oranzove.. takze zatacanie auta nic moc... takze PRASK to tam.. v tom kole som isiel do boxov aj ja.. a hned som bol za nim... nastastie nebol na cele ulicke a tak som ho zprava obehol.. no a tym sa prenho zavod definitivne skoncil.. bol rozbity... a newiem preco isiel hned v tom kole na dalsiu zastavku... asi to slahol ece inde...
zacal sa tym ze startoval ako prvy gwixt.. mal maj qualify..
potom ok.. v prvej zakrute som sa prepadol az na 4 miesto..
no a tak to islo az do zakruty pred sikanou.. tak tomase vytlacil gwixta a ten urobil hodiny.. v podstate ho to len otocilo o 180° a isiel spiatockou po LAVEJ strane... tak som isiel po pravej kedze bola polka trate volna.. no ale gwixt sa xcel asi otocit.. bohuzial som bol hned pred nim... v rychlosti okolo 200Km/h a bol to moment.. tocil volantom dolava a tym padom bol okamzite v strede trate na sirku auta.. takze BUM... myslim si ze to poriadne rozj*balo aj jeho... ja som bol komplet RED... ale isiel som do boxov.. (v boxoch by komplet oprava trvala 49sek..ale mal by som zisk aspon 2 bodov urcite. ale tomase to vypol.. kedze znicil gwixtovi zavod..
takze 2 start.. v qualifi som bol prvy... gwixt druhy.. na starte ok.. na prvej zakrute som prebrzdil a tym gwixt isiel predomna.. pekne isiel celych 14 kol kym neprisli boxy.. asi si neuvedomil ze je tam ostra zakruta v najazde do boxov , isiel rychlejsie ako mal.. pneu uz oranzove.. takze zatacanie auta nic moc... takze PRASK to tam.. v tom kole som isiel do boxov aj ja.. a hned som bol za nim... nastastie nebol na cele ulicke a tak som ho zprava obehol.. no a tym sa prenho zavod definitivne skoncil.. bol rozbity... a newiem preco isiel hned v tom kole na dalsiu zastavku... asi to slahol ece inde...