tak to mam radost. aspon vstanem culy do praceR1k1nko napísal:
zhnila_kachna ked chces pozerat epic movie daj si tichsie zvuk lahni si na postel a spi ! je to nuda a trapnost !!!
Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
jo, celkom gut film, celkom sa mi pacia komedie na tento styl (no vsetko ma svoje hranice a nemam rad niektore "vyumelkovane" komedie na tento styl z produkcie americanov, no tato taka, podla mna, nastastie nebola)den333 napísal:No Accepted som videl uz davnejsie...velmi dobra komedia na pobavenie ked nemas co robit...dost som sa na tom zasmial....
Pre tych co to nepoznaju:
http://www.csfd.cz/film/220913-accepted/
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Šu-Do
Redeemer
hej tu verziu som pozeral.. a hlasitost je normal ako u kazdeho ineho filmu... a film stal za kkt.. mne sa nepacil tedahojko napísal:Pozeral niekto Zodiac (Zodiac.DVDRip.XviD-DiAMOND)??? Lebo som to skusal preklikat a je tam velmi potichu zvuk, musel som dat repro na plne gule, aby bolo nieco pocut. Neviem ci je to tak rippnute alebo bude problem v kodekoch.
jo teda teda bola.. zaciatok divny.. ale potom to bola supa.. sa mi pacilmasino napísal:tento film som tu uz sopminal... pravda to bola pecka?!
EDIT:
Epic Movie.. dost haluz.. celkom sranda.. nie je to ako desnej dojak.. toto je ovela lepsie.. pacilo sa mi to.. parodie su cool..
pacilo sa mi ze tam hral tento herec.. http://www.csfd.cz/herec/20229-penn-kal/
od cias white castle je super.. tam mal paradnu ulohu
zajtra si kuknem noveho rockyho konecne... zatial som len tak pozeral a vyzeral super
jj.. je dobry... novy ROCKY sa mi pacil.. trosku kecali o minulosti ale bol super
-
Šu-Do
Redeemer
Tajemna vrazda
nemyslel som si ze je to nejaky extra film.. na hdd mi lezal peknych par mesiacov.. no teraz ked som si ho pozrel tak lutujem ze som si ho nepozrel skor...
zacalo sa to vrazdou... film sa odohrava pocas jednej noci.. a tolko zaplietok ako je v tomto filme som ece nevidel... proste prekvapenia v kazdej minute.. a koniec.. bozsky... az do uplneho konca nebolo jasne co sa deje...
film stoji naozaj za kuknutie... neznamy ja viem ale je perfektny
nemyslel som si ze je to nejaky extra film.. na hdd mi lezal peknych par mesiacov.. no teraz ked som si ho pozrel tak lutujem ze som si ho nepozrel skor...
zacalo sa to vrazdou... film sa odohrava pocas jednej noci.. a tolko zaplietok ako je v tomto filme som ece nevidel... proste prekvapenia v kazdej minute.. a koniec.. bozsky... az do uplneho konca nebolo jasne co sa deje...
film stoji naozaj za kuknutie... neznamy ja viem ale je perfektny
-
R1k1nko
Darca
hojko napísal:Pozeral niekto Zodiac
Kód: Vybrať všetko
90%. David Fincher je velmi moudrý muž. Zodiac rozhodně nepatří mezi deprese, které "osloví celou rodinu", tak jako Sedm, je to spíš film pro fajnšmekry, co si užijí fůzi sedmdesátkové fimařiny a "dnešní" mrazivé kriminálky. Hodně lidem bude chybět, že se není s kým ztotožnit, pár jich bude (podobně jako já) místy unaveno košatou stopáží - dokonalý styl ale triumfuje. Tak filigránsky a uvědoměle natočený snímek v kinech dlouho nebyl.pre fajnsmekrov !!! a ty hojko si labuznik ?
inak ten zodiac bol fakt supa malo filmov co sa na konci nevyriesia
Disturbia.DVDRip.XviD-DMT - odporucam pre ludi, ktory maju radi Teen-Thrillery. Shia LaBeouf a Sarah Roemer predviedli docela pekne vykony (Sarah bola docela sexy) a myslim, ze keby Sarah Roemer nahradila Megan Fox v Transformers bolo by to mozno o stipec lepsie aj tam. Prva hodinka kludna v style Teen hratky, druha hodinka v style Teen kriku a infarktovych scen. Naozaj film, ktory sa oplati pozriet 
Dost dobry film, asi najlepsi co som videl z prostredia o sniperoch...puls napísal:najlepsi film tohto roku co som videl bol SHOOTER odporucam kazdemu
Pravdupovediac od ZODIACa som cakal viac,ale na jedno pozretie to ujde...
Absolutna bomba na tento rok bude pre mna BOURNE ULTIMATUM, uz sa neviem dockat
-
zuzkazuzka
VIP
Ja som dnes v rámci odreagovania sa zašla na Hills have eyes 2. Bolo to (z môjho babského pohľadu) nechutne krvavé a drastické. Videla som aj jednotku a tak som do kina vošla už psychicky predpripravená. Dejovo to nebolo bohvie čo, ale tak v rámci oddychu to bolo OK. V porovnaní s jednotkou to bolo ale slabšie a tie príšery boli už dosť nerealistické.
minule som stiahol, uz ani neviem, ci jednotku alebo dvojku, ale ked som to zapol a chvilu pozeral, tak ma to absolutne nebavilo, skusil som pretocit niekde do stredu, ci to nahodou nie je len taky zaciatok, no tam to bolo tak podobne... takze som to aj hned vymazalzuzkazuzka napísal:Ja som dnes v rámci odreagovania sa zašla na Hills have eyes 2. Bolo to (z môjho babského pohľadu) nechutne krvavé a drastické. Videla som aj jednotku a tak som do kina vošla už psychicky predpripravená. Dejovo to nebolo bohvie čo, ale tak v rámci oddychu to bolo OK. V porovnaní s jednotkou to bolo ale slabšie a tie príšery boli už dosť nerealistické.
inak videl niekto half past dead 2, skryta identita, porota? mam ich totiz doma, tak ci sa mi ich oplati pozerat