Ponuka na brigadu

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
ades
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Ponuka na brigadu

Príspevok od používateľa ades »

Zdravim. Mam moznost ponuknut brigadu v aquaparku, ktory sa otvaar 1.8.2007 v Galante (http://www.galandia.sk) a potrebujeme plavcikov. Podmienkou je zachranarsky kurz (musi byt) a kurz prvej pomoci (ak nie je, vydrzime). Plat je vzhladom k narocnosti prace slusny, 60Sk/hod. Robi sa vzdy 2 dni od rana od 8:00 do priblizne 23:00, potom 2 dni volna. Vsetko je maximalne zautomatizovane, preto je povinnostou plavcika pred otvorenim rozlozit lehatka, otvorit slnecniky, maximalne nieco vystriekat wapkou alebo povysavat bazen vysavacom, ktory netreba ovladat, lebo chodi sam :P Po zaverecnej treba zlozit slnecniky a lehatka. Medzitym mozete sediet v chladku pod slnecnikom a balit slecny (alebo chlapov :wink: ). Najlepsie je, ak by to bol niekto z okolia, napr. Sered, Sala, Sladkovicovo a podobne. Tiez by som bol velmi vdacny, ak viete nahodou o niekom, kto je volny a ma tento kurz, prosim povedzte mu o tom, pripadne mi napiste SS o blizsie info. Zaroven by som prosil admina a modov, aby mi to nezmazali, ide o naozaj surnu vec a ja uz neviem kam sa obratit. Dakujem :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Ponuka na brigadu

Príspevok od používateľa Kibo »

ades napísal:Plat je vzhladom k narocnosti prace slusny, 60Sk/hod. Robi sa vzdy 2 dni od rana od 8:00 do priblizne 23:00, potom 2 dni volna
vtipne, neuraz sa, ale za ten plat neviem, sice brigada, ale aj tak - vysmech, a na taku dlhu pracovnu dobu dva dni po sebe toho asi moc nezachrani, treba lepsi system :wink:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

preboha.. ktory kkt ti bude robit 13 hodin
tolko nerobia ani normalne zamestnani ludia.. na to brigadnici
.. a za 60sk... :roll:
nemate tam smeny ci co ?
ades
Guru
Guru

ja tak robim a nie som kkt. mozes mi prosim povedat, kto ti plati za to, ze sa opalujes a kupes? :wink: a robime na smeny, som pisal ze 2 dni robis a 2 dni volno... mam plno moznosti ist robit za 100/hod, ale ako som povedal: nenarobis sa vobec a este sa aj zabavis :)
edit: ked sa to tak vezme, tak "robis" dokopy asi 3 hodiny, co je vyse 200Sk/hod. keby si bol doma co by si robil? asi siel s kamosmi na kupalisko :D
Šu-Do: mnoho normalne zamestnanych ludi sa narobi omnoho viac za omnoho nizsi plat
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Ades ma podla mna pravdu rozhodne to nie je zly plat vzhladom na narocnost prace. Dost lakave akurat neviem kolko ludi ma ten zachranarsky kurz :?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

no co ti ja vim teraz je uz asi neskoro zhanat ... inak je to celkom pohodova robotka .. kamaratka to robila dva roky po sebe a inak si pochvalovala ... robila sice kazdy den ale na smeny ... ale fakt neni moc spolocnosti, ktore ti platia za testovanie lehatiek a teploty vody v bazene :-) ... a oni mali este aj vsetko all inclusive v ramci normlanej spotreby :-P ...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

V pohode praca. Keby som bol este student a z okolia, tak hned idem. Opalovat baby a dostavat za to peniaze? Co moze byt lepsie!? :)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

jojo inak pre info, ked robis casnika (brigada) tak dostane 5O Sk na hodinu a narobis sa jak svina, jedine niekde ked sa robia akcie davaju po 22:oo 1OOSK na hodinu

cize tych 6O sk za sedenie na stolicke a slnenie sa je super ca$h
ades
Guru
Guru

Vesper napísal:Ades ma podla mna pravdu rozhodne to nie je zly plat vzhladom na narocnost prace. Dost lakave akurat neviem kolko ludi ma ten zachranarsky kurz :?
no ved to, ze ked ho maju dospeli, su zamestnani vacsinou ako zachranari v nejakej organizacii. zo studentov ho maju taki, co napriklad zavodne plavali a taki vacsinou zostavaju v domovskom bazene :( a tiez si studak riadne rozmysli, ci da vyse 3000 za kurz
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

kurz by mal zaplatit zamestnavatel. . .
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ef.K0 napísal:kurz by mal zaplatit zamestnavatel. . .
ale toto je brigada, nie TPP
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa RainbowSix »

jj musim suhlasit zamestnavatel bi mal platil kurz ale nie na brigade a podla mna tasko dakoho zozenies tim odborom ale ponuka velmi dobra
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

ades napísal:no ved to, ze ked ho maju dospeli, su zamestnani vacsinou ako zachranari v nejakej organizacii. zo studentov ho maju taki, co napriklad zavodne plavali a taki vacsinou zostavaju v domovskom bazene :( a tiez si studak riadne rozmysli, ci da vyse 3000 za kurz
Ja si ho teraz idem urobiť :) A vyjde ma na okolo 4000, s tým, že dostanem priamo európsky certifikát :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

RainbowSix napísal:jj musim suhlasit zamestnavatel bi mal platil kurz ale nie na brigade a podla mna tasko dakoho zozenies tim odborom ale ponuka velmi dobra
zamestnávateľ by mal platiť?! Ty chceš ísť robiť alebo zamestnávateľ?
ades
Guru
Guru

podla mna by zamestnavatel nemal kurz platit, dalo by sa to velmi lahko vyuzit: niekam prides, zaplati ti kurz, ktoreho platnost je myslim 5 rokov. urobis si ho a odides odtial. prides k druhemu zamestnavatelovi a teoreticky si mozes narokovat preplatenie sumy, takze na tom zarobis. ale to je take divne, kaslite na to... :lol:
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

pinco napísal:zamestnávateľ by mal platiť?! Ty chceš ísť robiť alebo zamestnávateľ?
prave som to chcel napisat, kto ti v dnesnej dobe nieco zaplati :lol: ty chces ist robit nemas potrebnu kvalifikaciu a myslis ze ti to zamestnavatel zaplati? urcite NIE. Zaplatil by MOZNO keby zamestnanec vykonaval nejaku cinnost a zamestnavatel by ho chcel preradit na nieco ine, tak by mu sprostredkoval rekvalifikacny kurz...
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa roman3x »

:P co tu citam, tak mam dojem, ze budem robit 3h denne, potom sa mozem kupat a balit holky, ok?
To ze zhanas cloveka na poslednu chvilu asi znamena, ze sa to viac ludom nezdalo ako bohvie co, zas podla mna pre studenta 60Sk mimo blavu nemusi byt vela, robi sa aj za menej, pravda bez potreby kurzu.
ades
Guru
Guru

roman3x napísal::P co tu citam, tak mam dojem, ze budem robit 3h denne, potom sa mozem kupat a balit holky, ok?
To ze zhanas cloveka na poslednu chvilu asi znamena, ze sa to viac ludom nezdalo ako bohvie co, zas podla mna pre studenta 60Sk mimo blavu nemusi byt vela, robi sa aj za menej, pravda bez potreby kurzu.
nejde o to, ze by sa to ludom nezdalo, ide o to, ako som pisal aj vyssie, ze zachranarsky kurz je nevyhnutny. a malo ludi ho ma...
modom: pravdepodobne moj "problem" nevyriesim, ak chcete, mozte lock. dakujem
devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa devo159 »

erytrocyt napísal:Ja si ho teraz idem urobiť :) A vyjde ma na okolo 4000, s tým, že dostanem priamo európsky certifikát :)
A kde si to ides dat spravit? Keby sa v tom aquaparku nerobilo od 08:00 tak by to bola pecka... byvam trochu od ruky a vlak tam mam o 08:04 :-D a este nemam kurz (keby sa vyriesili tie dva problemy tak by som tam uz bol ) :roll:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Napísať odpoveď