Ponuka na brigadu
Ponuka na brigadu
Zdravim. Mam moznost ponuknut brigadu v aquaparku, ktory sa otvaar 1.8.2007 v Galante (http://www.galandia.sk) a potrebujeme plavcikov. Podmienkou je zachranarsky kurz (musi byt) a kurz prvej pomoci (ak nie je, vydrzime). Plat je vzhladom k narocnosti prace slusny, 60Sk/hod. Robi sa vzdy 2 dni od rana od 8:00 do priblizne 23:00, potom 2 dni volna. Vsetko je maximalne zautomatizovane, preto je povinnostou plavcika pred otvorenim rozlozit lehatka, otvorit slnecniky, maximalne nieco vystriekat wapkou alebo povysavat bazen vysavacom, ktory netreba ovladat, lebo chodi sam
Po zaverecnej treba zlozit slnecniky a lehatka. Medzitym mozete sediet v chladku pod slnecnikom a balit slecny (alebo chlapov
). Najlepsie je, ak by to bol niekto z okolia, napr. Sered, Sala, Sladkovicovo a podobne. Tiez by som bol velmi vdacny, ak viete nahodou o niekom, kto je volny a ma tento kurz, prosim povedzte mu o tom, pripadne mi napiste SS o blizsie info. Zaroven by som prosil admina a modov, aby mi to nezmazali, ide o naozaj surnu vec a ja uz neviem kam sa obratit. Dakujem 
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ponuka na brigadu
vtipne, neuraz sa, ale za ten plat neviem, sice brigada, ale aj tak - vysmech, a na taku dlhu pracovnu dobu dva dni po sebe toho asi moc nezachrani, treba lepsi systemades napísal:Plat je vzhladom k narocnosti prace slusny, 60Sk/hod. Robi sa vzdy 2 dni od rana od 8:00 do priblizne 23:00, potom 2 dni volna
ja tak robim a nie som kkt. mozes mi prosim povedat, kto ti plati za to, ze sa opalujes a kupes?
a robime na smeny, som pisal ze 2 dni robis a 2 dni volno... mam plno moznosti ist robit za 100/hod, ale ako som povedal: nenarobis sa vobec a este sa aj zabavis
edit: ked sa to tak vezme, tak "robis" dokopy asi 3 hodiny, co je vyse 200Sk/hod. keby si bol doma co by si robil? asi siel s kamosmi na kupalisko
Šu-Do: mnoho normalne zamestnanych ludi sa narobi omnoho viac za omnoho nizsi plat
edit: ked sa to tak vezme, tak "robis" dokopy asi 3 hodiny, co je vyse 200Sk/hod. keby si bol doma co by si robil? asi siel s kamosmi na kupalisko
Šu-Do: mnoho normalne zamestnanych ludi sa narobi omnoho viac za omnoho nizsi plat
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
no co ti ja vim teraz je uz asi neskoro zhanat ... inak je to celkom pohodova robotka .. kamaratka to robila dva roky po sebe a inak si pochvalovala ... robila sice kazdy den ale na smeny ... ale fakt neni moc spolocnosti, ktore ti platia za testovanie lehatiek a teploty vody v bazene
... a oni mali este aj vsetko all inclusive v ramci normlanej spotreby
...
no ved to, ze ked ho maju dospeli, su zamestnani vacsinou ako zachranari v nejakej organizacii. zo studentov ho maju taki, co napriklad zavodne plavali a taki vacsinou zostavaju v domovskom bazeneVesper napísal:Ades ma podla mna pravdu rozhodne to nie je zly plat vzhladom na narocnost prace. Dost lakave akurat neviem kolko ludi ma ten zachranarsky kurz
-
RainbowSix
Light Professional
-
erytrocyt
VIP
Ja si ho teraz idem urobiťades napísal:no ved to, ze ked ho maju dospeli, su zamestnani vacsinou ako zachranari v nejakej organizacii. zo studentov ho maju taki, co napriklad zavodne plavali a taki vacsinou zostavaju v domovskom bazenea tiez si studak riadne rozmysli, ci da vyse 3000 za kurz
podla mna by zamestnavatel nemal kurz platit, dalo by sa to velmi lahko vyuzit: niekam prides, zaplati ti kurz, ktoreho platnost je myslim 5 rokov. urobis si ho a odides odtial. prides k druhemu zamestnavatelovi a teoreticky si mozes narokovat preplatenie sumy, takze na tom zarobis. ale to je take divne, kaslite na to... 
prave som to chcel napisat, kto ti v dnesnej dobe nieco zaplatipinco napísal:zamestnávateľ by mal platiť?! Ty chceš ísť robiť alebo zamestnávateľ?
nejde o to, ze by sa to ludom nezdalo, ide o to, ako som pisal aj vyssie, ze zachranarsky kurz je nevyhnutny. a malo ludi ho ma...roman3x napísal:co tu citam, tak mam dojem, ze budem robit 3h denne, potom sa mozem kupat a balit holky, ok?
To ze zhanas cloveka na poslednu chvilu asi znamena, ze sa to viac ludom nezdalo ako bohvie co, zas podla mna pre studenta 60Sk mimo blavu nemusi byt vela, robi sa aj za menej, pravda bez potreby kurzu.
modom: pravdepodobne moj "problem" nevyriesim, ak chcete, mozte lock. dakujem
A kde si to ides dat spravit? Keby sa v tom aquaparku nerobilo od 08:00 tak by to bola pecka... byvam trochu od ruky a vlak tam mam o 08:04erytrocyt napísal:Ja si ho teraz idem urobiťA vyjde ma na okolo 4000, s tým, že dostanem priamo európsky certifikát
-
erytrocyt
VIP
Devo159: tuto - http://www.cervenykriz-ke.sk/