Preco su zeny taketo?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
GeeKoon
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Preco su zeny taketo?

Príspevok od používateľa GeeKoon »

jedno nechapem...vcera som sa dozvedel, ze jedna kamaratka (17r) ma vztah (pomaly uz trojrocny) ale...jednoducho ho podvadza skoro kazdy den s niekym...raz je to iba bozkavanie, inokedy nieco viac...a dokonca sa s tym ani vobec netaji...chodi do skoly v inom meste, tam ma nejakych...doma tiez inych a jej frajer je uplne ze debil pre vsetkych...netrapilo by ma to, keby to nebola ona...nedokazem pochopit, preco vlastne zeny taketo veci robia...lebo dovod nato nenachadzam ani v jej, ani v nikoho ineho pripade

EQ
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

to moze robit iba slapka,ina vec ma nenapada.
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Toto som už par krat zazil teda stretol som ženy čo toto robia ..... proste aspon v mojich pripadoch ženy u chlapa ktoreho podvadzali takto nenachadzali to čo by potrebovali (vašen , lepšie prejavovat svoje city , Alebo viacej naklonosti/pozornosti) ale svojho terajsieho priatela neopuštali z mnoho dovodov ..(byvali spolu alebo ho ešte stale mala rada ale už nie tak ako na začiatku len sa nechce s nim royist lebo ten vstah trva už dlho ... alebo byvaju spolu )proste dovodov je mnoho .... alebo je proste ta baba taka ze si rada uživa a dotyčny chalan jej už akosi nestačí tak si spravila harem .... presnejsie sa to neda opisat lebo nepoznam tu situaciu ako ju maš ty tam tak snad taketo vysvetlenie ti bude stačit.....
GeeKoon
Expert
Expert

takto...kur*a nie je...to urcite nie...asi to bude o tom, ze jej nieco chyba...ale komplikovane na tom je to, ze:

1. nadava na toho svojho, ale aj tak sa k nemu vzdy vrati

2. netaji sa s tymi ostatnimi, ale jej staremu to asi az tak oci nekole

tak ja uz teraz fakt nechapem, ci som taka konzerva alebo sa svet za par rokov tak zmenil...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Jaj deti. Nazyvajte pomaly kazde dievca, kt. ma rada sex kurvou. kur*a je ta, kt. si za sex pyta peniaze, kt. sa necha zivit inym a pod.. Tato holka ma iba rada sex. Nechce sa uplne viazat. Mozno je jej dobre s jej frajerom, lebo sa ma s kym porozpravat, ist na kavu, do kina a pod., ale ju neuspokojuje dostatocne v posteli, tak si hlada ine cesty. Je mlada, skusa, nevie co chce. Co hned na nu vybiehate, ze kur*a? Ak je nieco, co nenavidim, tak je to nazyvanie zien kurvami.

ALE!, neobhajujem jej spravanie, lebo pre jej sucasneho frajera to musi byt urcite tazke.
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mr.Jack »

je mladá a chce si užívať... poznám takých žien v posledne dobe dosť... :( :(
...ale oni zistia že je to poriadna pi.... čo robia ale potom už bude neskoro....
:( :(
..ja ich proste nemusím, ale tiež ma to trápi, lebo niektoré su aj moje kamošky... a ked vydím ako si ničia život...
GeeKoon
Expert
Expert

Mr.Jack napísal:je mladá a chce si užívať... poznám takých žien v posledne dobe dosť... :( :(
...ale oni zistia že je to poriadna pi.... čo robia ale potom už bude neskoro....
:( :(
..ja ich proste nemusím, ale tiež ma to trápi, lebo niektoré su aj moje kamošky... a ked vydím ako si ničia život...
presne toto som mal namysli...ze vidim, ako si nici zivot...a to podvadzanie, to nie je vzdy iba sex...teda skor malokedy...ale aj tak je to podvadzanie
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Jediná odpoveď - je mladá, nedospelá a má potrebu si užiť.
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Tak zalezi ako definujes podvazanie ....Moj pripad -Mal so priatelku lenze raz sa mi ozvala jedno uplne uzasna baba (kamoška ) ktoru som strasne chcel pretiahnut (som sexualne zalozeny človek ,čo ale neznamena ze neviem byt verny ze pretiahne každu babu čo uvidim)A proste ja som sa a nou aj vyspal a moja priatelka (o tom nevedela ) šla na disku sama lebo ja som nemohol som bol v robote na nočnej ...ona sa na diskoteke trochu opila a olizovala s jednym kamošom ... par dni na to mi povedala ze je koniec ze už ma ona nelubi. V mojich očiach ja som moju babu nepodviedol lebo bol to iba sex nič viacej a moje city sa k mojej priatelke NEZMENILI ... a ona ma podviedla lebo ona sa olizovala a jej city ku mne sa zmenili ....

A mal som jednu sexualnu priatelku čo mala normalne priatela ale strašne na neho nadavala ... ale bola snim lebo spolu byvali ...
GeeKoon
Expert
Expert

dobre, viem preco to robi = nedospela, nevie co chce...ale este jedna vec...ako jej pomoct otvorit oci??? lebo ked jej niekto na to nieco povie, tak vzdy to konci "to je moj zivot" a este ma sklon sa lutovat
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Dobre vam hovori. Dajte jej pokoj. Ona na to pride sama, ze kedy asi staci a kedy si najst niekoho na seriozny vztah. Je to jej sukromna vec a nie je jej v com otvarat oci. Ako sa hovori:

Mudry clovek sa uci na chybach inych, len blbec sa uci na vlastnych.

No su pripady, ked toto asi neplati. A toto by mal byt jeden z nich. Sama sa popali a zisti, ze kedy asi stacilo.
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

GeeKoon napísal:dobre, viem preco to robi = nedospela, nevie co chce...ale este jedna vec...ako jej pomoct otvorit oci??? lebo ked jej niekto na to nieco povie, tak vzdy to konci "to je moj zivot" a este ma sklon sa lutovat
No ked ma sklon takehoto alibizmu tak treba to tvrdo zniči treba ju chvilku sledovat zobrat zo sebou jej frajera a nech sa pozera vlastnými očami čo jeho priatelka robi ....(ked sa o tom dopočuje to nema taky efekt ako ked to vidi na vlastne oči )a on jej potom poriadne vynada a pusti ju k vode ... alebo potom ešte možnost čislo dva ... nehat ju tak nech sam padne na hubu(obrazne) a pouči sa sama.... obavam sa ze jedine čo pomoze je možnost čislo dva že sa proste sama musí popalit ...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

p4ra napísal:Jaj deti. Nazyvajte pomaly kazde dievca, kt. ma rada sex kurvou. kur*a je ta, kt. si za sex pyta peniaze, kt. sa necha zivit inym a pod.. Tato holka ma iba rada sex. Nechce sa uplne viazat. Mozno je jej dobre s jej frajerom, lebo sa ma s kym porozpravat, ist na kavu, do kina a pod., ale ju neuspokojuje dostatocne v posteli, tak si hlada ine cesty. Je mlada, skusa, nevie co chce. Co hned na nu vybiehate, ze kur*a? Ak je nieco, co nenavidim, tak je to nazyvanie zien kurvami.

ALE!, neobhajujem jej spravanie, lebo pre jej sucasneho frajera to musi byt urcite tazke.
súhlasím s tebou. Takisto je aj kopu chlapov, ktorí robia toto isté a navyše ostatní ho majú za veľkého frajera a borca.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

ruky prec od takych..kym to nedospeje
DYLYNO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DYLYNO »

ja mám tiež jednu takú kamarátku, ktorá tiež porieši s každým druhým a pritom má chalana, s ktorým je asi dva roky..je schopná to potiahnuť s dvoma naraz, a keď sa jej opýtam, že prečo sa tým chalanom nerozíde (čo je s ním dva roky) , tak povie že ho ľubi...no podľa mňa je to tak, že je to jej prvý chalan, s ktorým sa vychrápala a je to proste už len zvyk, že sú spolu...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

V prvom rade by osm chcel poopraviť názov témy, ktorý sa mi zdá byť prílišne generalizovaný. Všetky ženy nie sú takéto, ty tu opisuješ konkrétny prípad. Teraz k veci. Dievča si očividne rado užíva a ešte nie je dospelé. Ale nechápem jednému - ako to, že to ten chalan nezistil ešte. Buď ju slepo idealizovane ľúbi a nechce o ňu prísť za žiadnu cenu, alebo je vážne slepý. Každopádne ak sa rozprávame o trojročnom vzťahu, tak je to dosť zarážajúcu. Inak zamysleli ste sa aj nad alternatívou (prepáčte, ak to tu už je vyslovené, nečítal som celý topic), že chalan o tom už vie? A zostáva s ňou iba z už spomenutého titulu slepej lásky? Teraz možno iba fantazírujem, no stretol som sa už aj s takýmto prípadom, aj keď do takéhoto extrému (tri roky) to zasa nezašlo...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:ruky prec od takych..kym to nedospeje
Toto je tiez opcia, ako to vyriesit.
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

Myslim že ženske čo toto robia len maju radi pozornost aby sa mohla vytahovat pred svojimy este debilnejšimy kamoškami
schw33k
Guru
Guru

Re: Preco su zeny taketo?

Príspevok od používateľa schw33k »

GeeKoon napísal:jedno nechapem...vcera som sa dozvedel, ze jedna kamaratka (17r) ma vztah (pomaly uz trojrocny) ale...jednoducho ho podvadza skoro kazdy den s niekym...raz je to iba bozkavanie, inokedy nieco viac...a dokonca sa s tym ani vobec netaji...chodi do skoly v inom meste, tam ma nejakych...doma tiez inych a jej frajer je uplne ze debil pre vsetkych...netrapilo by ma to, keby to nebola ona...nedokazem pochopit, preco vlastne zeny taketo veci robia...lebo dovod nato nenachadzam ani v jej, ani v nikoho ineho pripade

EQ
tak vravíš, že Ťa podvádza :)

V každom prípade nevidíme do ich situácie , či už majú nejaký voľnejší vzťah alebo niečo podobné... pokiaľ nie , pre mňa je to potom švandra , žumpa a všeličo iné
Nepochopím , načo sa takéto dievčatá ešte viažú ...
A nechápem ani tých jonatánov , čo sú s takýmito švandrami dlhšie ako 1 noc
GeeKoon
Expert
Expert

Re: Preco su zeny taketo?

schw33k napísal:tak vravíš, že Ťa podvádza :)
mna nepodvadza, ono je to sice trosku komplikovanejsie...ale nie, o mna nejde...ja sa len nechcem pozerat na to, ako zabija vsetky vztahy co kedy mala takymto detinskym spravanim...a som si isty, ze ked zabije ten posledny tak budem dobry nato, ked sa bude treba niekomu postazovat a vyzalovat na pleci...lenze ako ju mozem potom vypocut a tvarit sa, ze s nou sucitim, ked som jej hovoril, ze takto nakoniec dopadne uz takto dlho???
jin napísal:V prvom rade by osm chcel poopraviť názov témy, ktorý sa mi zdá byť prílišne generalizovaný. Všetky ženy nie sú takéto, ty tu opisuješ konkrétny prípad.
dobre, beriem...ako by si to nazval ty?
Napísať odpoveď