(s priatelmi oslavujete,nie s rodinou
P.S.: pytam sa lebo ja ma v piatok narodky (sladkych 16,primam gratulacie formou SS
spoluziak mal 18. viac si nepamatam a dost sa za seba hanbimpinacolada napísal:ako najsialenejsie ste oslavovali?nejake prijemne alebo neprijemne zazitky z oslav
oslavujeme skromne , v barepinacolada napísal:zaujmama ako oslavujete?ako najsialenejsie ste oslavovali?nejake prijemne alebo neprijemne zazitky z oslav atd atd...
(s priatelmi oslavujete,nie s rodinou)
P.S.: pytam sa lebo ja ma v piatok narodky (sladkych 16,primam gratulacie formou SSa darceky prevodom na ucet
) a neviem co vymysliet pre kamosov aby sa im pacilo lebo mam pocit ze vsetko uz raz bolo.
no praveze teraz to bude soda.naj kamosi su prec a ostali len ludia ktorych mam sice rad ale nebude to ono.no aj tak sa tesim.kupim to de luxeTomasito napísal:Nj, tie naj rady na narodeninove oslavy su od ludi, ktori narodeniny neoslavuju![]()
pina, ked som mal tvojich 16, dovliekol som do partie sekt De Luxe, ktory som buchol, kazdy si dal nejakeho toho glga a inak vecer prebiehal ako kazdy iny vecer s partiou : ) Oslavy v pravom zmysle slova u mna zacali az od 17_ky (vtedy boli fotrovci niekde mimo a u mna skoncilo cca 30 ludi- bilancia desiva, byt nastastie bez ujmy). Neskor prisli klasika chaty, raz aj s malym pecenym prasatom a posledne roky su to uz len bary s klasickym scenarom, ktory zvykne mat zaverecnu na nejakej diskoteke. Akokolvek, kazda oslava zalezi v prvom rade od teba, kolko a ako si ochotny zainvestovat, ale aj od ludi, s ktorymi oslavujes. Ak ste dobra partia, je jedno, ci ste niekde pod branou, na ihrisku, na chate, u teba doma, v pube, bare, alebo na diskoteke...
Klasika ako za poslednych rokov. Vyspim sa fajne do obedu... Dam sa doporiadku.. Kona sa neake male posedenie s rodinou kde dostanem neake financie na vecer,pozereme kolace,dobra atmosfera a tak...(nieco ako vianoce skoropinacolada napísal:zaujmama ako oslavujete?ako najsialenejsie ste oslavovali?nejake prijemne alebo neprijemne zazitky z oslav atd atd...
(s priatelmi oslavujete,nie s rodinou)
P.S.: pytam sa lebo ja ma v piatok narodky (sladkych 16,primam gratulacie formou SSa darceky prevodom na ucet
) a neviem co vymysliet pre kamosov aby sa im pacilo lebo mam pocit ze vsetko uz raz bolo.