Narodeniny

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Narodeniny

Príspevok od používateľa pinacolada »

zaujmama ako oslavujete?ako najsialenejsie ste oslavovali?nejake prijemne alebo neprijemne zazitky z oslav atd atd...
(s priatelmi oslavujete,nie s rodinou :P )

P.S.: pytam sa lebo ja ma v piatok narodky (sladkych 16,primam gratulacie formou SS :lol: a darceky prevodom na ucet :oops: ) a neviem co vymysliet pre kamosov aby sa im pacilo lebo mam pocit ze vsetko uz raz bolo.
ades
Guru
Guru

Re: Narodeniny

Príspevok od používateľa ades »

pinacolada napísal:ako najsialenejsie ste oslavovali?nejake prijemne alebo neprijemne zazitky z oslav
spoluziak mal 18. viac si nepamatam a dost sa za seba hanbim :oops:
mailer
Star
Star

Príspevok od používateľa mailer »

pinacolada napísal:zaujmama ako oslavujete?ako najsialenejsie ste oslavovali?nejake prijemne alebo neprijemne zazitky z oslav atd atd...

P.S.: pytam sa lebo ja ma v piatok narodky (sladkych 16,primam gratulacie formou SS :lol: a darceky prevodom na ucet :oops: ) a neviem co vymysliet pre kamosov aby sa im pacilo lebo mam pocit ze vsetko uz raz bolo.
oslavujeme skromne , v bare :)

inak tie peniaze by bolo lepsie cez paypay , potom... :?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Mam presne o 3 dni. A uz poslednych 6-7 rokov ich neoslavujem nijako specialne. Vlastne vobec. Kedze mi tentokrat vyjdu na sobotu, asi spravim radost sebe a priatelke a zoberiem ju do Aquaparku, do Senca. Robim cely tyzden, takze je to jediny mozny cas, kedy sa mozem ist kupat. Budem tam s nou cely den a budem mat pekne narodeniny.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ked som bol maly tak klasika torta, darceky, navstevy... teraz uz neoslavujem. napriklad som neoslavil ani svoju 18ku :? a uvedomil som si to po par tyzdnoch :D 20ku som tiez neoslavil, ale najblizsie uz asi zoberiem kamaratov na pivo :lol:
tak isto neoslavujem ani meniny :wink:
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

mam dost rad oslavy s kamaratmi, ked nieco oslavuju napr. narodky... ale nemam rad svoje oslavy neviem preco :?
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

ja oslavujem s rodinkou vecinou ...

:)

a inak na pifku iba ...
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Nj, tie naj rady na narodeninove oslavy su od ludi, ktori narodeniny neoslavuju :D

pina, ked som mal tvojich 16, dovliekol som do partie sekt De Luxe, ktory som buchol, kazdy si dal nejakeho toho glga a inak vecer prebiehal ako kazdy iny vecer s partiou : ) Oslavy v pravom zmysle slova u mna zacali az od 17_ky (vtedy boli fotrovci niekde mimo a u mna skoncilo cca 30 ludi- bilancia desiva, byt nastastie bez ujmy). Neskor prisli klasika chaty, raz aj s malym pecenym prasatom a posledne roky su to uz len bary s klasickym scenarom, ktory zvykne mat zaverecnu na nejakej diskoteke. Akokolvek, kazda oslava zalezi v prvom rade od teba, kolko a ako si ochotny zainvestovat, ale aj od ludi, s ktorymi oslavujes. Ak ste dobra partia, je jedno, ci ste niekde pod branou, na ihrisku, na chate, u teba doma, v pube, bare, alebo na diskoteke...
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

na moju 19stku ma spoluziaci zobrali po skole do baru potom prisla po mna kamaratka isiel som sa domov najest, potom som dostal darcek (od spomunanej kamaratky) vecer oslava s kamaratmi hehe proste jednoduchost nic netreba vymyslat staci ak je dobra partia a narodky su super 8)
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Ja mam dnes narodky ... 17 :smt039 :smt033 :aasmile3: , ale s kamosmi pojdem oslavit az v piatok ci v sobotu tak potom napisem (ak nezabudnem heh ) ako bolo ... ale tak myslim ze bude super asi pojdeme niekde sadnut do mesta mozno i mimo mesta
Diestro
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Diestro »

Ked mal kamos uz dost davnejsie 18, jedine a vlastne aj posledne co si pametam je ze som si povedal: "Ha, vypil som skoro liter ceresne a nic mi neni" :lol:
Ale k tvojmu problemu. Az mas kese, urcite by sa patrilo pozvat kamosov na kofolu :wink: A ono sa uz nejako zabavite. Myslim ze nema cenu nieco nasilu planovat, bo to je potom take umele a neni to taka sranda.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Tak v tomto teple icte určite na chatu , niekde pri vodu a tam sa večer kvalitne odpálte :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Digital napísal:niekde pri vodu
Hehe :D Ale najlepšie fakt na nejakú chatu..lebo teraz zvykne v hocijakom podniku byť zatracene teplo..:(
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Tomasito napísal:Nj, tie naj rady na narodeninove oslavy su od ludi, ktori narodeniny neoslavuju :D

pina, ked som mal tvojich 16, dovliekol som do partie sekt De Luxe, ktory som buchol, kazdy si dal nejakeho toho glga a inak vecer prebiehal ako kazdy iny vecer s partiou : ) Oslavy v pravom zmysle slova u mna zacali az od 17_ky (vtedy boli fotrovci niekde mimo a u mna skoncilo cca 30 ludi- bilancia desiva, byt nastastie bez ujmy). Neskor prisli klasika chaty, raz aj s malym pecenym prasatom a posledne roky su to uz len bary s klasickym scenarom, ktory zvykne mat zaverecnu na nejakej diskoteke. Akokolvek, kazda oslava zalezi v prvom rade od teba, kolko a ako si ochotny zainvestovat, ale aj od ludi, s ktorymi oslavujes. Ak ste dobra partia, je jedno, ci ste niekde pod branou, na ihrisku, na chate, u teba doma, v pube, bare, alebo na diskoteke...
no praveze teraz to bude soda.naj kamosi su prec a ostali len ludia ktorych mam sice rad ale nebude to ono.no aj tak sa tesim.kupim to de luxe :D na to mam smak uz dlhsie a asi to bude vecer rovnaky jak stale.chcel som kusa zmenit miesto ale nejak sa neasla vola kvoli mne ist dakde.kaslat na to.best firennds su best friends a ti su v riti.. :cry:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

najlepsia bola 18tkana dozvukoch! all in one! :D
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

neoslavujem moc,nechcem sa opijat,proste len budem robit co ma bavi a to je ze si zahram cs a pojdem ku kamoske pokecat.
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

na mojich 15 som si zavolal najlepsich kamosov (5),zapalili sme vodnu fajku a tak jak sme tam boli 9-ti,tak sme sa s tej vodnej fajky spraskali az do neba :lol:
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

pinacolada napísal:zaujmama ako oslavujete?ako najsialenejsie ste oslavovali?nejake prijemne alebo neprijemne zazitky z oslav atd atd...

Klasika ako za poslednych rokov. Vyspim sa fajne do obedu... Dam sa doporiadku.. Kona sa neake male posedenie s rodinou kde dostanem neake financie na vecer,pozereme kolace,dobra atmosfera a tak...(nieco ako vianoce skoro :P ) Potom sa orzlucim a idem za partiou do mesta sa poriadne rozmontovat do komy :lol:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

oslava narodenin u mna prebieha v dvoch "turnusoch"
1. v pribehu vikendu(niekedy aj dvoch) ma navstivi cela rodina..ved to poznate...
2. najblizsi piatok k narodkam sa za 4 hodiny sundam lebo moja filozofia je ze "oslavy su na to, aby sa na ne nepamatalo" :lol:

ja mam svoj sviatok v novembri, nexcel by som opijat teraz v lete, fuj
Diestro
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Diestro »

mirak2 napísal:nexcel by som opijat teraz v lete, fuj
Preco, v lete je to v pohode. Usetris. Das si jedno pivo a ako keby si si dal dve :D
Napísať odpoveď