Chorvatsko

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Na buduci rok sa chystame, tento rok nevidalo.. ist len tak autom sa na obed zbalit, vecer sadnut do auta, po dialnici sa zviest a najst si len tak niekde ubytko.. bez marze cestovnych kanc. poisteni a pod..
makaveli
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

kukiak napísal:Na buduci rok sa chystame, tento rok nevidalo.. ist len tak autom sa na obed zbalit, vecer sadnut do auta, po dialnici sa zviest a najst si len tak niekde ubytko.. bez marze cestovnych kanc. poisteni a pod..
bez poisteni..? to si nejaky odvazny, to nedas radsej tych 30 korun alebo kolko to stoji za den..?
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

V chorvatsku som bol zatial 4 krat, mam prevazne dobre skusenosi. Na juhu su nadherne lokality Dubrovník a Korcula severnesie sa mi pacili Vodice a este severnejsie Krk. Jedinu zlu skusenost mam s ostrovom Cres cez ktory som prechadzal teraz v juni, ked som bol v Chorvatsku na cyklozajazde.Je to vyschnuty ostrov a jedine pekne miesto je hlavne mesto ostrova inak sa mi to nepacilo. Inak Chorvatsko odporucam,aj ked teraz je uz dost drahe. Ludia boli povecsinou prijemni aj ked vo velkych stredskach citit obcas trochu arogancie.
SVANC
Novice
Novice

kurac

Príspevok od používateľa SVANC »

otporucam vodice super dovolenka ja tam idem uz asi 8 krat autom a otial chodim na vileti do okolitich miest a atd

a mesto vodice nema chibu nocni zivot to stiji zato ...

// Pis spisovne (vid pravidlo 23)! Tomasito
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Zdravím všetkých!
S kamarátmi sme sa rozhodli, že po maturách a prímačkách na VŠ by sme spolu chceli ísť na dovolenku. Minulý rok sme boli na Čiernej Hore (Sutomore) ôsmi a bolo famózne! :) Tento rok by sme šli však iba komornejšia zostava - štyria a chceme ísť do Zadaru, prípadne blízkeho okolia. Nemalo by to byť nič drahé, doprava autobusom, strava nie je podmienkou. Ideálne by boli nejaké apartmány, nakoľko by sme možno troška vadili susedom. Malo by to byť začiatkom Júla. Aby ste si vedeli predstaviť, tak TU je už jeden adept.

Preto sa vás chcem opýtať, či by ste niekto z vlastnej skúsenosti nevedeli poradiť niečo v Zadare, kde ste boli po minulé roky - s partiou, kamarátmi, kde sa vám páčilo, môžete aj fotodokumentáciu, budem rád!
Dík :)
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

bol som 3x na makarskej riviere (Promajna)bolo tam krasne isli sme tam autom ale to by nebolo nic ale ked sme sli 6 v volve s60 :-D bolo tam nice az na cestu to nebolo bohvieco okolo 900km
halaj
Novice
Novice

Príspevok od používateľa halaj »

Zdravim

Vedeli by ste mi poradit ci sa moze previest fernet do Chorvátska? Lebo idem na dovolenku a aby stoho nebol daky problem. Len niejaku jednu flasu aby som tam nemusel kupovat
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

prelej ho do flasky ice-tea :wink:
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Alebo flašku strč do Karimatky(Dúfam že sa to tak píše :D )
Mne to prešlo ked tých flašiek bolo malinko viac :D
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

pred 5 rokmi som bola v Baška vode, a bolo to fain .. ubytko v poho bungalovi ...ale mestecko malicke..a v podtate tam neboli mladi ludi a..taze som sa nudila..:D ale inac voda cista...zmrzka dobra..:)
luculiiik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa luculiiik »

Ja som bola v Chorvátsku, konkrétnejšie v Biograde 2-krát. Cestovali sme tam cez CK autobusom. Cesta trvala 12 hodín s 3 prestávkami (už mi bolo všetko možné, ale dalo sa to prežiť :D). Prvý rok sme boli ubytovaný v stane v lesíku. To bola paráda, keďže mám rada prírodu a dobrodružstvo :) Druhý rok sme stan vymenili za dvojizbovú chatku. Hneď v blízkosti bolo more, mesto a všade naokolo boli rôzne bary, reštiky, stánky, živá hudba... V noci to žilo. Diskotéky, zábavy...Ľudia tam boli senzační. Presne neviem povedať, čo to stálo, ale vyšlo nás to lacnejšie, než by sme strávili 8 dní niekde na Slovensku :D
davo2006
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa davo2006 »

tak ja dneska odchadzam do Baska Voda tak som zvedavy.co tak citam vase nazory tak sa tam tesim 8)

btw. neviete kolko tam stoji prenajatie vodneho skutra?
Momo46
Professional
Professional

Mate tu niekto skusenosti z Vodicami?
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Momo46 napísal:Mate tu niekto skusenosti z Vodicami?
celkom pekne tam je :plus:
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

za 2 a pol hodinky odchadzame z domu a ideme na makarsku rivieru (Podgora), tešíííím sa :D
Momo46
Professional
Professional

a ako su na tom plaze??
Ze tam je s nimi daky problem
Aj ja sa tesim odchadzam 27 augusta :D
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

kamenista plaz tam bola, ale odvtedy sa daco mohlo zmenit lebo ja som tam bol pred 4 rokmi
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

Momo46 napísal:Mate tu niekto skusenosti z Vodicami?
dneska nadranom som sa vratil po 10 dnoch z vodic.. co by si chcel vediet..? ak chces vediet toho viac, napis na icq.. k plazam: ziadny problem tam s nimi nebol.. su kameniste, take male kamienky, priezracne more.. je tam aj plaz s modrou vlajkou (plava plaza), ta je potom par metrov od plaze piesocna, na tu plaz su udajne tie kamienky umelo dodane, ale ta bola relativne plna, lebo tam bolo vela rodin s malymi detmi, kvoli velmi dlhemu pozvolnemu vstupu do mora
jarykem
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jarykem »

no s kamenitymi plazami je v chorvatsku problem, ja som tam bol dva krat, raz v zadare a raz v sibeniku a ta v sibeniku bola dost o hubu, uz som bol meter v mori a stale som citil na spodku kamene a dalo sa tam blbo chodit lebo som si palce obuchal:) skus sa pozriet sem www.chorvatsko.firespace.eu tam mas popisane kde su kamenite a kde su pieskove
Diestro
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Diestro »

Az rozmyslate kam do chorvatska, urcite skuste ostrov Pag a mesto Novalja. Nemozem si vynachvalit. Ked chcete vidiet ako to tam chodi, hodte si do youtube slovo "Zrce"
Napísať odpoveď