Chorvatsko
-
makaveli
King
- Kontaktovať používateľa:
bez poisteni..? to si nejaky odvazny, to nedas radsej tych 30 korun alebo kolko to stoji za den..?kukiak napísal:Na buduci rok sa chystame, tento rok nevidalo.. ist len tak autom sa na obed zbalit, vecer sadnut do auta, po dialnici sa zviest a najst si len tak niekde ubytko.. bez marze cestovnych kanc. poisteni a pod..
V chorvatsku som bol zatial 4 krat, mam prevazne dobre skusenosi. Na juhu su nadherne lokality Dubrovník a Korcula severnesie sa mi pacili Vodice a este severnejsie Krk. Jedinu zlu skusenost mam s ostrovom Cres cez ktory som prechadzal teraz v juni, ked som bol v Chorvatsku na cyklozajazde.Je to vyschnuty ostrov a jedine pekne miesto je hlavne mesto ostrova inak sa mi to nepacilo. Inak Chorvatsko odporucam,aj ked teraz je uz dost drahe. Ludia boli povecsinou prijemni aj ked vo velkych stredskach citit obcas trochu arogancie.
-
jin
VIP
Zdravím všetkých!
S kamarátmi sme sa rozhodli, že po maturách a prímačkách na VŠ by sme spolu chceli ísť na dovolenku. Minulý rok sme boli na Čiernej Hore (Sutomore) ôsmi a bolo famózne!
Tento rok by sme šli však iba komornejšia zostava - štyria a chceme ísť do Zadaru, prípadne blízkeho okolia. Nemalo by to byť nič drahé, doprava autobusom, strava nie je podmienkou. Ideálne by boli nejaké apartmány, nakoľko by sme možno troška vadili susedom. Malo by to byť začiatkom Júla. Aby ste si vedeli predstaviť, tak TU je už jeden adept.
Preto sa vás chcem opýtať, či by ste niekto z vlastnej skúsenosti nevedeli poradiť niečo v Zadare, kde ste boli po minulé roky - s partiou, kamarátmi, kde sa vám páčilo, môžete aj fotodokumentáciu, budem rád!
Dík
S kamarátmi sme sa rozhodli, že po maturách a prímačkách na VŠ by sme spolu chceli ísť na dovolenku. Minulý rok sme boli na Čiernej Hore (Sutomore) ôsmi a bolo famózne!
Preto sa vás chcem opýtať, či by ste niekto z vlastnej skúsenosti nevedeli poradiť niečo v Zadare, kde ste boli po minulé roky - s partiou, kamarátmi, kde sa vám páčilo, môžete aj fotodokumentáciu, budem rád!
Dík
-
luculiiik
Light Star
Ja som bola v Chorvátsku, konkrétnejšie v Biograde 2-krát. Cestovali sme tam cez CK autobusom. Cesta trvala 12 hodín s 3 prestávkami (už mi bolo všetko možné, ale dalo sa to prežiť
). Prvý rok sme boli ubytovaný v stane v lesíku. To bola paráda, keďže mám rada prírodu a dobrodružstvo
Druhý rok sme stan vymenili za dvojizbovú chatku. Hneď v blízkosti bolo more, mesto a všade naokolo boli rôzne bary, reštiky, stánky, živá hudba... V noci to žilo. Diskotéky, zábavy...Ľudia tam boli senzační. Presne neviem povedať, čo to stálo, ale vyšlo nás to lacnejšie, než by sme strávili 8 dní niekde na Slovensku 
-
makaveli
King
dneska nadranom som sa vratil po 10 dnoch z vodic.. co by si chcel vediet..? ak chces vediet toho viac, napis na icq.. k plazam: ziadny problem tam s nimi nebol.. su kameniste, take male kamienky, priezracne more.. je tam aj plaz s modrou vlajkou (plava plaza), ta je potom par metrov od plaze piesocna, na tu plaz su udajne tie kamienky umelo dodane, ale ta bola relativne plna, lebo tam bolo vela rodin s malymi detmi, kvoli velmi dlhemu pozvolnemu vstupu do moraMomo46 napísal:Mate tu niekto skusenosti z Vodicami?
no s kamenitymi plazami je v chorvatsku problem, ja som tam bol dva krat, raz v zadare a raz v sibeniku a ta v sibeniku bola dost o hubu, uz som bol meter v mori a stale som citil na spodku kamene a dalo sa tam blbo chodit lebo som si palce obuchal:) skus sa pozriet sem www.chorvatsko.firespace.eu tam mas popisane kde su kamenite a kde su pieskove