Uchylita

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
samploom
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Uchylita

Príspevok od používateľa samploom »

Poznáte vos svojom okolí nejakého úchylaka? Ako vnímate tento výraz/definíciu Vy? Kedy má podľa Vás človek nábeh stať sa "úchylakom"?
yamahaMiso
Star
Star

Príspevok od používateľa yamahaMiso »

ty si uchylak? :D tato tema tu uz urcite je
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

hmmm....nenašiel som (tému). :?

A čo sa mňa týka, bojujem celý život za svoju povahu, no niekedy sa to nepodarí a napr.moja bývalá ma označila za úchyla, keď som začal niečo "riešiť" (obchytkávať) - boli sme na jednej posteli.. keď som bol naj...ný (chýbali mi old times asi) a veru že to som nemal. Som sa idiot nechal uniesť predstavou že ju to chytí tiež :smt018 S tou nadžanosťou sa veru bojovalo veru veľmi ťažko.. a nezvládol som to vtedy. Takže sa tak trochu veru aj cítim :( Povedala to všetkým známym a vraj všetci že si zaslúžim na p... Ináč ublížil som jej tým statočne a ten sprostý pocit, že som sa mal ovládať a pod... Nuž, úplný úchyl nie som, ale stalo sa, a týmto som vyviedol riadnu blbosť a dá sa povedať že to BOLO úchylné - obťažovať... Hamba mi za to, kľudne mi dajte - karma, zaslúžim si :oops:
Ale please, skôr niečo netrálne filozofické ako osobné.. to si myslím že ak človek zdravo uvažuje tak sa báť nemusí...

P.S: Ako téma sama osebe, fakt som ju nenašiel :?
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

ja mam uchylku ze ked mam nejaku babu v icq liste napr tak od kazdej baby proste chcem fotky.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

hmm a či ja viem kto je úchylák :D Uchylák môže bť aj kamarát bo stále keď zbadá nejakú babu tak do 5min navrhne tému sex :D
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Sovietovic a Rixo, to čo ste napísali v žiadnom prípade úchylka nie je.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Tu v NR býva jeden dilinko a stále sa usmieva a pozerá na mojho kamaráta , proste vždy , raz donho aj naschval drgol a usmial sa nanho .. nevím či je uchylák ale tak maximálny čudák určite :lol:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Digital napísal:Tu v NR býva jeden dilinko a stále sa usmieva a pozerá na mojho kamaráta , proste vždy , raz donho aj naschval drgol a usmial sa nanho .. nevím či je uchylák ale tak maximálny čudák určite :lol:
Teploš je to. Asi sa mu tvoj kamarat páči :lol:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

kto neni uchyl,nech prvi hodi kamenom
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

no, mam neskodne mensie uchylky. trocha ma rajcuje SM, aj S a aj M. ale len take mierne, no, neviem opisat tu hranicu ale prosto ju mam v sebe. a myslim ze je malo veci, ktore by som nebol ochotný vyskúšať, pokial sa tým vyslovene nemrzačí telo a nieje to kaviár ani pissing. :lol: prosto z takých bežnejších vecí by som vyskúšal kdečo. Za úchyláka sa nepovažujem, som iba otvorený a liberálny v otázkach sexu.
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Ja poznam jedneho chalana co zobere holiacu penu nastrieka celu nadobu do vane a nacura nato a potom sa natom smeje .
Neviem ci je to viac :aasmile19: alebo skor na zaplakanie :?
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

BabySHAQ napísal:Ja poznam jedneho chalana co zobere holiacu penu nastrieka celu nadobu do vane a nacura nato a potom sa natom smeje .
Neviem ci je to viac :aasmile19: alebo skor na zaplakanie :?
To nie je uchylka to je dr*nutost ... nič viac ....Ja si nemyslim ze ja mam uchylku jedine tak citit ked sa rano zobudim v posteli s partnerkou tak cela postel vonia sladkou vonou sexu ... ale to neni uchylka .....uchylka=vec pohladu na velmi neobvyklu častejsie opakujucu sa vec ktora sa danemu pozorovatelovi velmi protiví .... ja by som skor povedal ze tie veci co som ja skusil nie su uchylne ale tak trochu exebiciozne ..... asi tak :wink:
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

erytrocyt napísal:Sovietovic a Rixo, to čo ste napísali v žiadnom prípade úchylka nie je.
myslis?mne sa zda ze je minimalne divne a dost sa zato hanbim :oops: .a kdo je vlastne uchyl[to len aby som mal rozumny argument]
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Rixo, ak to nejako príliš nepreháňaš a hneď od nej nežiadaš jej fotky erotického charakteru, alebo príliš veľa fotiek, je to normálne. Aj ja chcem vidieť s kým si píšem :wink:
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

ja som uchyl na topanky :D vzdy sa musim pozriet kto co ma na nohach
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

awtt napísal:ja som uchyl na topanky :D vzdy sa musim pozriet kto co ma na nohach
V pohodeee, ja tiež každému pozrem na obuv a nemyslím si, že je to úchylka. :wink:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Neviem, ci je uchylka, ale som nadmerne zatazeny na Asiatky. Strasne by som chcel mat za frajerku Asiatku. Tu je zopar prikladov, ake sa mi pacia. A vsetky su 18+, nebojte sa. :)

Obrázok Obrázok Obrázok
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

p4ra tak v tejto uchylke sa s tebou zhodnem (nie ako bmw vs. americke rachotiny) azijatky su aj podla mna fest fajne holky...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

neviem ci je to uchylka.. taky skor monkov syndrom. Proste ked si raz klepnem o stol ruku, musim aj dalej vytukat nejaky rytmus (we will rock you napr :D ). Dalej som si isty ze je som zamkol byt, ale aj tak sa cez cele schodisko vratim naspet a skontrolujem ci je naozaj zamknute, prejdem meter a aj tak este raz stuknem (ano myslite si ze som debil.. ale som celkom normalny :D). Najhorsie je ked ma chyti taketo neico v aute. Pri kazdej nerovnosti alebo ked prejdeme popri strome, znacke a pod. musim stiahnut rit :D.. ale to ma uz chyta malo..

ano inak som v poriadku..
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

Je to relativne kto je a kto nieje uchylak.. mne sa stava obcas, ze mi uleti ruka pri dievcati, ale to je len takeee.. kamaratske:D ale ked vidim, ze to dievcatu vadi, tak urcite prestanem.. mne sa to snad hnusi viac ako dievcatu, ked by som ju mal obtazovat :?

Btw, botasky? Ja si vsimam znacky oblecenia :oops: ale to len tak, ked sa nudim a tak.. posledna moznost :roll:
Napísať odpoveď