Uchylita
-
yamahaMiso
Star
hmmm....nenašiel som (tému).
A čo sa mňa týka, bojujem celý život za svoju povahu, no niekedy sa to nepodarí a napr.moja bývalá ma označila za úchyla, keď som začal niečo "riešiť" (obchytkávať) - boli sme na jednej posteli.. keď som bol naj...ný (chýbali mi old times asi) a veru že to som nemal. Som sa idiot nechal uniesť predstavou že ju to chytí tiež
S tou nadžanosťou sa veru bojovalo veru veľmi ťažko.. a nezvládol som to vtedy. Takže sa tak trochu veru aj cítim
Povedala to všetkým známym a vraj všetci že si zaslúžim na p... Ináč ublížil som jej tým statočne a ten sprostý pocit, že som sa mal ovládať a pod... Nuž, úplný úchyl nie som, ale stalo sa, a týmto som vyviedol riadnu blbosť a dá sa povedať že to BOLO úchylné - obťažovať... Hamba mi za to, kľudne mi dajte - karma, zaslúžim si 
Ale please, skôr niečo netrálne filozofické ako osobné.. to si myslím že ak človek zdravo uvažuje tak sa báť nemusí...
P.S: Ako téma sama osebe, fakt som ju nenašiel
A čo sa mňa týka, bojujem celý život za svoju povahu, no niekedy sa to nepodarí a napr.moja bývalá ma označila za úchyla, keď som začal niečo "riešiť" (obchytkávať) - boli sme na jednej posteli.. keď som bol naj...ný (chýbali mi old times asi) a veru že to som nemal. Som sa idiot nechal uniesť predstavou že ju to chytí tiež
Ale please, skôr niečo netrálne filozofické ako osobné.. to si myslím že ak človek zdravo uvažuje tak sa báť nemusí...
P.S: Ako téma sama osebe, fakt som ju nenašiel
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
no, mam neskodne mensie uchylky. trocha ma rajcuje SM, aj S a aj M. ale len take mierne, no, neviem opisat tu hranicu ale prosto ju mam v sebe. a myslim ze je malo veci, ktore by som nebol ochotný vyskúšať, pokial sa tým vyslovene nemrzačí telo a nieje to kaviár ani pissing.
prosto z takých bežnejších vecí by som vyskúšal kdečo. Za úchyláka sa nepovažujem, som iba otvorený a liberálny v otázkach sexu.
-
Enduro3333
Medium Professional
To nie je uchylka to je dr*nutost ... nič viac ....Ja si nemyslim ze ja mam uchylku jedine tak citit ked sa rano zobudim v posteli s partnerkou tak cela postel vonia sladkou vonou sexu ... ale to neni uchylka .....uchylka=vec pohladu na velmi neobvyklu častejsie opakujucu sa vec ktora sa danemu pozorovatelovi velmi protiví .... ja by som skor povedal ze tie veci co som ja skusil nie su uchylne ale tak trochu exebiciozne ..... asi takBabySHAQ napísal:Ja poznam jedneho chalana co zobere holiacu penu nastrieka celu nadobu do vane a nacura nato a potom sa natom smeje .
Neviem ci je to viacalebo skor na zaplakanie
-
Andi_Cibula
Addict
-
nejakymarko
Addict
-
kukiak
Addict
neviem ci je to uchylka.. taky skor monkov syndrom. Proste ked si raz klepnem o stol ruku, musim aj dalej vytukat nejaky rytmus (we will rock you napr
). Dalej som si isty ze je som zamkol byt, ale aj tak sa cez cele schodisko vratim naspet a skontrolujem ci je naozaj zamknute, prejdem meter a aj tak este raz stuknem (ano myslite si ze som debil.. ale som celkom normalny
). Najhorsie je ked ma chyti taketo neico v aute. Pri kazdej nerovnosti alebo ked prejdeme popri strome, znacke a pod. musim stiahnut rit
.. ale to ma uz chyta malo..
ano inak som v poriadku..
ano inak som v poriadku..
-
DeFeAt
Medium Professional
Je to relativne kto je a kto nieje uchylak.. mne sa stava obcas, ze mi uleti ruka pri dievcati, ale to je len takeee.. kamaratske:D ale ked vidim, ze to dievcatu vadi, tak urcite prestanem.. mne sa to snad hnusi viac ako dievcatu, ked by som ju mal obtazovat
Btw, botasky? Ja si vsimam znacky oblecenia
ale to len tak, ked sa nudim a tak.. posledna moznost 
Btw, botasky? Ja si vsimam znacky oblecenia