akurat dnes som bol fotit v KE lietadla, no nenafotil som moc skor videa, pretoze pristup k drahe v KE je otrasny, akurat ku 19 je celkom dobry az nato ze v KE sa nejak neorientuju podla vetra abo co, bo fukalo oproti 19, teda po 01, ale predsa obidve lietadla pristali na 01
Let lietadlom
ano mas pravdu, tieto lietadla maju dobry vykon...teraz objednala skyjurop asi 50-70 ks neviem presne...
akurat dnes som bol fotit v KE lietadla, no nenafotil som moc skor videa, pretoze pristup k drahe v KE je otrasny, akurat ku 19 je celkom dobry az nato ze v KE sa nejak neorientuju podla vetra abo co, bo fukalo oproti 19, teda po 01, ale predsa obidve lietadla pristali na 01
a sme tam boli nachystani pekne ze pekna foto bude 
objednali ich 32, potom to ešte zvýšili o 10 alebo 12 alebo tak nejak, a áno u nás sa s vetrom neserú, pokiaľ nieje naozaj silný vietor pristávajú zásadne na 01 (možno aby sa nemuseli vracať k terminálu), tak isto štartujú v drvivej väčšine z 19... môžem sa spýtať skade si fotil ?pershing napísal:ano mas pravdu, tieto lietadla maju dobry vykon...teraz objednala skyjurop asi 50-70 ks neviem presne...
akurat dnes som bol fotit v KE lietadla, no nenafotil som moc skor videa, pretoze pristup k drahe v KE je otrasny, akurat ku 19 je celkom dobry az nato ze v KE sa nejak neorientuju podla vetra abo co, bo fukalo oproti 19, teda po 01, ale predsa obidve lietadla pristali na 01a sme tam boli nachystani pekne ze pekna foto bude
-
Tomasko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ntb nemas?kinjeril napísal:Hosi, co nevidiet ma caka dost dlha cesta lietadlom (cca 13H). Nemate neake napady, ako "zabit" cas? Nepredpokladam, ze vydrzim pocuvaj MP3 cely ten cas, takze neake napady by sa zisli. Co napr robite vy pri takych dlhych letoch?
Btw, letim so Singapour Airlines. Ake maju letusky?
knihy necitas?
rad spis?
takéto http://www.uniformfreak.com/1singaporeairlines.htmlkinjeril napísal: Btw, letim so Singapour Airlines. Ake maju letusky?
19 -> od radiomajaku (VOR/DME) cca, tam niekdeSteju napísal:objednali ich 32, potom to ešte zvýšili o 10 alebo 12 alebo tak nejak, a áno u nás sa s vetrom neserú, pokiaľ nieje naozaj silný vietor pristávajú zásadne na 01 (možno aby sa nemuseli vracať k terminálu), tak isto štartujú v drvivej väčšine z 19... môžem sa spýtať skade si fotil ?
01 -> spoza plotu
no podla mna tieto kroky robi preto aby nad mesto nelietali lietadla ... tam je dost procedur pri priblizeni a odlete..
kj: PDA to isti, +kopec filmov
-
zuzkazuzka
VIP
Kinjeril - ja som absolvovala niekoľko dlhých letov a môžem povedať, že mi ubehli oveľa rýchlejšie ako tie dvojhodinové. Počas celého letu nám stále nosili nejaké jedlo, vlhké utierky, vodu, časopisy.... Stále niečo. Okrem toho bežalo súbežne niekoľko filmov a mohli sme si vybrať, ktorý budeme pozerať. Boli tam aj nejaké (nie veľmi náročné) PC hry a tuším aj net.
Okrem toho bola časť letu v noci a tak som prespala asi šesť hodín.
Neboj, fakt to dosť rýchlo ubehne.
Okrem toho bola časť letu v noci a tak som prespala asi šesť hodín.
Neboj, fakt to dosť rýchlo ubehne.
-
Tomasko
Guru wannabe
no to mozno vsetko ani nevyuzijes... este si pospis a prejde to rychlokinjeril napísal:Plan je takyto: Bangkog, Singapur, Kuala Lumpur.
Njn, dikez za rady vsetkym. Beriem si MP3, neaku tu knihu, a of course aj NB. Beriem si aj neake CD/DVD, takze ked budu v lietadle "premietat" neake koniny, tak budem cumakovat do notasu.
-
dudinko
Light Professional
Asi ee, slovenske aerolinie nikdy nemali bussines class. To museli byt skor Airslovakia, oni maju v jednom zo svojich lietadiel (B757) BC.Tomasko napísal:inak minuly rok som letel so slovenskymi aeroliniami (uz minulost) na Kretu chartrovy let... mal som 4 rad business triedu![]()
good priestor
- Prílohy
-
- ps_boeing757.gif
- (31.79 KiB) 367 stiahnutí