1x dlhe 3xkratke pipnutie - odpalena grafika??

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
sharky-no
King
King
Používateľov profilový obrázok

1x dlhe 3xkratke pipnutie - odpalena grafika??

Príspevok od používateľa sharky-no »

Mam dosku Asus M2A-VM HDMI a grafiku Asus GF 8600GT. Problem je v tom ze som chcel napojit pocitac na TV a ked som ho napojil tak len 1x dlhe 3x kratke zapipanie a obraz nenaskocil. Skusil som to viac krat a nic. Neskor som napojil len monitor a vysledok ten isty 4x pipnutie. Urcite je problem s grafikou lebo ked ju odpojim tak v pohode fahcim na doskovej VGA. Co moze byt s tou grafikou? Odpalil som ju? alebo je na vine doska? nemam teraz moznost odskusat moju grafiku na inom PC tak to skusam takto :?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Moze byt, ze ti klakla graficka karta. Ak nemas moznost odskusat svoju kartu inde, tak to zober do servisu, nech tu kartu oni skusia pichnut do nejakeho stroja. Bude to trvat do 5 minut vsetko dokopy a budes vediet, na com si.

Vela stastia.
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

nemoze to byt napriklad aj s PCIe slotom :? uz vymyslam ale tak racej prist o tu "super" dosku ako o tu grafiku :(

// hmm k doske som dostal HDMI kartu co je na PCIe slot.. strcil som ju do PC a vo Windowse mi nevyhodilo ze sa nasiel novy hardwer alebo nieco podobne... s HDMI nemam skusenosti a tak neviem ci sa hardware najde az po pripojeni nejakeho zariadenia na tu hdmi kartu ... je to v poriadku ze nenaslo nic?? :roll:
Napísať odpoveď