1x dlhe 3xkratke pipnutie - odpalena grafika??
1x dlhe 3xkratke pipnutie - odpalena grafika??
Mam dosku Asus M2A-VM HDMI a grafiku Asus GF 8600GT. Problem je v tom ze som chcel napojit pocitac na TV a ked som ho napojil tak len 1x dlhe 3x kratke zapipanie a obraz nenaskocil. Skusil som to viac krat a nic. Neskor som napojil len monitor a vysledok ten isty 4x pipnutie. Urcite je problem s grafikou lebo ked ju odpojim tak v pohode fahcim na doskovej VGA. Co moze byt s tou grafikou? Odpalil som ju? alebo je na vine doska? nemam teraz moznost odskusat moju grafiku na inom PC tak to skusam takto 
nemoze to byt napriklad aj s PCIe slotom
uz vymyslam ale tak racej prist o tu "super" dosku ako o tu grafiku 
// hmm k doske som dostal HDMI kartu co je na PCIe slot.. strcil som ju do PC a vo Windowse mi nevyhodilo ze sa nasiel novy hardwer alebo nieco podobne... s HDMI nemam skusenosti a tak neviem ci sa hardware najde az po pripojeni nejakeho zariadenia na tu hdmi kartu ... je to v poriadku ze nenaslo nic??
// hmm k doske som dostal HDMI kartu co je na PCIe slot.. strcil som ju do PC a vo Windowse mi nevyhodilo ze sa nasiel novy hardwer alebo nieco podobne... s HDMI nemam skusenosti a tak neviem ci sa hardware najde az po pripojeni nejakeho zariadenia na tu hdmi kartu ... je to v poriadku ze nenaslo nic??