• AirSoft •
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
Lamor
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
nie je to "laser" ale kolimator.. a mas na vyber otvoreny alebo uzavrety (uzavrety je lepsi lebo nanom narozdiel od otvoreneho zamerovaci bod uvidis zretelne aj cez den)... je toho dost na nete staci pohladat na strankach municku, catusu, BAS..klasika napísal:zdravim, nevidel niekto na nejakej stranke laser na airsoft?
taky aky ma vo vybave tato M4 http://catus.sk.www7.atlantis.sk/airsof ... var&id=715
ak ano tak mi sem hodte tu stranku lebo mal som ten laser ale rozbil sa mi tak by som si rad kupil novy ale na catuse a na inych stranach som nic take nenasiel
konkretne TENTO asi tak lahko nezozenies. Musis kupit daky nový, a ak mam pravdu povedat, ten, co si tam mal by som oznacil za atrapu. Laserov mas na strankach habadej, staci si len vybrat.klasika napísal:zdravim, nevidel niekto na nejakej stranke laser na airsoft?
taky aky ma vo vybave tato M4 http://catus.sk.www7.atlantis.sk/airsof ... var&id=715
ak ano tak mi sem hodte tu stranku lebo mal som ten laser ale rozbil sa mi tak by som si rad kupil novy ale na catuse a na inych stranach som nic take nenasiel
neviem, ako u nas, ale napr. v cesku su laserové zameriavače na zbraniach celkom zakázané. Samozrejme ide o zákon, ktorý nepočítal s dákym airsoftom, na AS zbraniach to nikomu nevadí, takže s ceských obchodoch ich predávajú ako "laserové ukazovátka", pričom hneď pri tom je napísané "pozor, toto nieje laserový zameriavač, tie su v CR zakázane podľa zákona ?? paragrafu ??/?"-a je to uplne normalny laser na zbran.
O zakazanosti tlmicov nic neviem, viem iba tolko, ze AS tlmic na normalnu zbran za prve nenamontujes, a za druhe-aj keby si ho tam namontoval, tak ho pri strelbe roztrhas a na milion percent nebude fungovat ko tlmic.
a ze naco su v AS tlmice?
1.-estetická funkcia
2.-funkcne typy TLMIA, tichá strelba neni v AS odveci.
3.-zakrytie predlzenej hlavne
4.-samostatný tlmic ako predlzena hlaven
-
Lamor
Light Star
to som si nevsimol, ale kamarat ma tuto m4 a ten "laser" ani velmi nespomina/nepouziva cize asi je to riadna hovadinamademan napísal:Lamor> to mozes rovno prehlasit ze "nie je to laser ale RIS rucka", pripadne "nie je to laser ale takticky nasvecovac"![]()
Ked si vsimnes je tam prilepeny kolim, laser, svetlo, rucka, ... bohvieco este
daj link,mademan napísal:pershing> ze je to odpad a ziadny upgrade? odkial beries taketo informacie? moja nema vstavany kolim... ale ma vstavanu 120cku, sranda
pretoze to ma podla mna (a par dalsich ludi) trocha zle vnutro, tvoja ked nema kolim je P90 TR to je daco ine, a pokial dobre viem tak p90 robi len TM, ak sa mylim opravte ma ale ako som povedal je to cisto moj nazor
-
Enduro3333
Medium Professional
Takže pani nakoniec som od toho famasu sutupil a kupil som si sice trochu drahi ale celkom dobry gun v muničaku a to http://airsoft.cz/shop/product_info.php ... ts_id=1120 len je to strašny žrut baterky..... hodina strelby a 1100mA/h baterka pri kobinovani davka a strela je v čudu ....
ale som celkom spokojny... mam do toho čierne guličky tak pomaly nevidim kam strielam iba počujem ako triafam terč... musim si kupit ešte kolminator a trosku sa pohrat z vyzorom ved su tam 4 iris listy .. na to sa da upevnit teda veci xi .....Co poviete ?
hmmm, podla mna dobra volba. tato zbran sa mi paci, IMHO je velmi pekna a urcite je to dobrý AS gun. Ak ide dal by som si nan asi tlmic, s tym vyzera celkom dokonale
. také menšie taktické vybavenie, ako laser by mozno tiez nebolo zlé, ale kolimatorom uz napriklad neverim (po mojej prvej skusenosti uz zrejme v zivote ziaden nepouzijem, aj ked to bola iba atrapa a zrejme mi vznikol predsudok, nevadi, ja radšej normalne cez mieridlá).
Taký upgrade na m120 so všetkými aj menej potrebnými komponentmi by ta niekedy v buducnosti vysiel zhruba na tých 4 tisíc a verím, že tá zbraň na to poskytuje aj priestor. Baterku si dokup radšej daku do zasoby alebo daku co dlhsie vydrzi, lebo dve hodky hrania a baterka v tahu-no, nechcel by som.
inak urcite lepsia kupa nez famas. sice mam slabost pre "Les régiments étrangére" ale na trhu ziaden schopný famas nieje (inak nejaká firma by ho konecne mohla znova spravit) takze ich imitovat nemozem, aj ked k originál uniforme by som sa mozno vedel dostat aj za lacný peniaz... smola....
Taký upgrade na m120 so všetkými aj menej potrebnými komponentmi by ta niekedy v buducnosti vysiel zhruba na tých 4 tisíc a verím, že tá zbraň na to poskytuje aj priestor. Baterku si dokup radšej daku do zasoby alebo daku co dlhsie vydrzi, lebo dve hodky hrania a baterka v tahu-no, nechcel by som.
-
Enduro3333
Medium Professional
Tlmič na to sa neda dat musel by som v podstate cely predok kompletne vymenit ... a pači sa mi to aj bez toho .... Laser masku , a baterku si kupim buduci mesiac lebo teraz tych 13 000sk ma uz dost vytazilo ... lebo musim si platiti učty aj stravu oblecenie a samozrejme chcem ist na nejake ti festivaly.... a hej to s tou bateriou som nečakal to bude asi tým ye je to už vylepšený mechabox preto to žere viacej ......Kamarat ma koliminator na m16 a ma ho pekne nastavený a striela mu to pekne presne ... ale aj mieritka su v pohode ... ešte dominam tu invisible (cierne gulicky) municiu a potom kupim niečo farebne ... lebo fakt človek nevidi kam to lieta.... iba občas zazre kam to letí .....Sepiroth napísal:. Ak ide dal by som si nan asi tlmic, s tym vyzera celkom dokonale. také menšie taktické vybavenie, ako laser by mozno tiez nebolo zlé, ale kolimatorom uz napriklad neverim (po mojej prvej skusenosti uz zrejme v zivote ziaden nepouzijem, aj ked to bola iba atrapa a zrejme mi vznikol predsudok, nevadi, ja radšej normalne cez mieridlá).
Taký upgrade na m120 so všetkými aj menej potrebnými komponentmi by ta niekedy v buducnosti vysiel zhruba na tých 4 tisíc a verím, že tá zbraň na to poskytuje aj priestor. Baterku si dokup radšej daku do zasoby alebo daku co dlhsie vydrzi, lebo dve hodky hrania a baterka v tahu-no, nechcel by som.![]()
-
Enduro3333
Medium Professional
Diki K+ a ešte mam ked davam davku tak mi to občas bere blbo kuličky ze jednu nevystreli a potom aj dve tri naraz .....to ma trosku stve napr kamoš s M16 tento problem nema.....pershing napísal:to ma 1000ku motorcek, napr kalach ma 700vku...preto to tolko zere, ale nerob si starosti, ked chces ti poradim jak splasit batt dobru, si daj vyskladat z clankov v modelarstve, aj lacnejsie, ale nemozes rovno kupit ale treba cakat..
-
Enduro3333
Medium Professional
gule invisible čierne 0,21g ale aj biele 0,25g a robi mi to iste .... zasobnik ku zbrani na 480guličiek ...na rychlo nabijanie ..s tym kolieskom pod zasobnikom pri semi strelbe nie je tento problem probrlem sa objavuje iba pri full auto .... spravi to cca každych 4 až 5 guličiek ....pershing napísal:ake gule pouzivas?
aky zasobnik?
to moze byt najskor problem v zbrani...pusti FULL, a tak ti nic nevynecha?
ci davky myslis SEMI? ci ako po 3-4 gulach?
moze byt ze hopup je zle nastaveny...
-
Enduro3333
Medium Professional
Kua gun mam ani nie týžden a už je pokazený.....
ASpon sa zdá ... dam do neho nabitú bateriu prepnem z lock na semi par krat vystreli ...prepnem na auto ...nič spušt stlačam no nič prepnem na semi taktiež nič Dam lock ..znovu semi a stale nič .... gulička tam určite neni zaseknuta proste nestrila... a poistka čo mam napojenu hned za bateriou (už tam bola ked som dostal na kamošovom gune som poistku nevidel .)je v poriadku neprepalena ..... baterka je OK ked som ju na sekundu dal do skratu z meračom a dal som si zmerat A tak kludne dala 10A skoro mi odpalila merak ....
A možem ist naspat do muničaku na reklamaciu ....
ASpon sa zdá ... dam do neho nabitú bateriu prepnem z lock na semi par krat vystreli ...prepnem na auto ...nič spušt stlačam no nič prepnem na semi taktiež nič Dam lock ..znovu semi a stale nič .... gulička tam určite neni zaseknuta proste nestrila... a poistka čo mam napojenu hned za bateriou (už tam bola ked som dostal na kamošovom gune som poistku nevidel .)je v poriadku neprepalena ..... baterka je OK ked som ju na sekundu dal do skratu z meračom a dal som si zmerat A tak kludne dala 10A skoro mi odpalila merak ....