jáj, ty si to kupil v muničáku? tak neni problém, pokial viem, tak tam sú dosť ústretoví. Choď, buď tam treba dačo doštelovať-to ti spravia-alebo reklamacia no.
pershing napísal:sak chod, mali ti tam vyskusat gun ked si ho kupoval
zo začiatku aj fungovala prvi den čo som ju kupil/nabil bateriu a vecer som ju bol vonku s kamošmi testovat a saq som pisal ze pri teste zrala bateriu jaq svina .....len tieto problemi sa objavili az teraz....
Enduro3333 napísal:Kua gun mam ani nie týžden a už je pokazený.....
ASpon sa zdá ... dam do neho nabitú bateriu prepnem z lock na semi par krat vystreli ...prepnem na auto ...nič spušt stlačam no nič prepnem na semi taktiež nič Dam lock ..znovu semi a stale nič .... gulička tam určite neni zaseknuta proste nestrila... a poistka čo mam napojenu hned za bateriou (už tam bola ked som dostal na kamošovom gune som poistku nevidel .)je v poriadku neprepalena ..... baterka je OK ked som ju na sekundu dal do skratu z meračom a dal som si zmerat A tak kludne dala 10A skoro mi odpalila merak .... A možem ist naspat do muničaku na reklamaciu ....
Michal daj si do toho tlacny zasbnik a pojde to bez problemov. Kazdy ti povie ze tie velkokapacitne zasobniky na to natacanie maju muchy i ked su lepsie ako tlacne.
Dedomil napísal:Michal daj si do toho tlacny zasbnik a pojde to bez problemov. Kazdy ti povie ze tie velkokapacitne zasobniky na to natacanie maju muchy i ked su lepsie ako tlacne.
Ale kua zastav sa u mna osobne a ja ti ukazem v com je chyba ......proste motorcek ani necavakne ani nevystreli nič proste ako keby som nestlačil spušt ....pritom ju stlačam...
Enduro3333 napísal:Ale kua zastav sa u mna osobne a ja ti ukazem v com je chyba ......proste motorcek ani necavakne ani nevystreli nič proste ako keby som nestlačil spušt ....pritom ju stlačam...
Dedomil napísal:nemas tam zaseknutu gulicku niekde ?
Ech ty maš v hlave guličku ......miesto mozgu ... už je to na reklamačke do tyzdna dvoch sa mi ozvu no ked mi reklamačny listok vypisoval typek v predajni na zdrap papiera tak ma tam skoro plesklo o zem ...... ze nemaju aspon na to nejake tie protokolove papiere omg saq im ludia davaju do ruk Air soft zbranie za niekolko desta tisic do ruk a oni ti na oplatku daju iba zdrap papiera ... porazilo by ma .... a skoro hej ...
aj ja poznam take stranky ale to su hluposti je to lacne ale je to od uplne neznamych znaciek....................mozno tokio morui classic army su tam lacnejsie maximalne o 2 tisicky ale dovoz stoji uz len tolko:D takze mas uplne jedno ci si to tu kupis alebo tam........a k tym lacnym zbraniam su to smejdi nekupovat ked uz kupis tak si kup ich viac aby si ich mohol vyuzivat aspon ten tyzden:D:D