pff kamo ja som prestal po troch roko intezívneho fajčenia zo dna na den bez cigy celé dva roky.. a pak sa to nejak vrátilo a už sa nodvraciaKeso napísal:Cim dalej sa to zhorsuje naprv 10-iny za mesiac potom za tyzdnen a teraz tak 15-20 denne.ale neda sa a neda prestat som to skusal kolkokrat. moj rekord bol 3/4 roka bez cigy...
Fajcite?
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
triple
Guru wannabe
Re: fuj
tak jo pri jedlo to je fuj.. tak ale treba brať ohlad aj na tieto nedostatky ludia sme rôzni.. ked sa dokáže tolerovať chlast tak prečo nie cigy?Maros.14 napísal:Je to strasne neznasam to. Hlavne ked v Restyke fajcia a ja tam jem.
Mali by sa spravit take proti fajciarske zakony ako v UK.
-
zuzkazuzka
VIP
-
BeBe
Light Expert
mno ten chlast dokaze konzumovat jedina osoba, ale ked si fajciar zapali, tak to konzumuju ludia 3 metre okolo nehotriple napísal:ked sa dokáže tolerovať chlast tak prečo nie cigy?
ako nevravim, nech si zapalia, ale nech laskavo beru ohlad na nefajciarov, ktorym je to casno veeeelmi nepriemne
to ako keby som si otvoril flasku a nutil ludi naokolo dat si loga
inac ja mam na nefajciarov velmi zly nazor...skodi to zdraviu, smrdi to znecistuje to ovzdusie, a casto aj okolie (95% fajciarov ti ohorok hodi len tak dade na zem
-
triple
Guru wannabe
je to v podste to isté.. ked totálne natrtkaný človek otravuje všetkých okolo.. jo vtedy to už všetkím vadí ale kým si dáva prvé a druhého panáka na nikto nič nevaraví.. lae ked sa dá fajčiar prvú - - druhú cigu tak je zle.. no síce nemá zmysel sa tu hádať či čo... le každý normálny fajčiar ide do miestnosti pre fajčiarov a tam si dá obed napr.. a ja aj ked sedím s ludmi ktorých nepoznám a cem si dať cígo tak sa spýtam či im to nebude vadíť a ak hej tak idem si vonku zapáliť a hotovoBeBe napísal:mno ten chlast dokaze konzumovat jedina osoba, ale ked si fajciar zapali, tak to konzumuju ludia 3 metre okolo neho![]()
ako nevravim, nech si zapalia, ale nech laskavo beru ohlad na nefajciarov, ktorym je to casno veeeelmi nepriemne![]()
to ako keby som si otvoril flasku a nutil ludi naokolo dat si loga![]()
-
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
-
triple
Guru wannabe
tak jo ja si pifko a ranajšíu kávičku resp. každú kávičku bez cigi ani predstaviť neviem...RomanB napísal:Stým upokojením to u mňa vôbec nefunguje , naopak sa ešte viac roztrasem. No a k dobrému pivku a ráno ku kávičke je fajn , ale aj tak musím stým prestať.
ale aj ja by som cel prestať.. nemá to zmysel ved
chod do prirody sportuj najdi si neco ine len aby si nemyslel na fajcenie zuvacky pomohli aj mojmu kamaratovi zuje ich stale a niekedy mi skor pripada ze zuje tabak
inac myslim ze zuvacky ani ine prostriedky nikdy nebudu ucinnejsie ako pevna vola a ked sa prekonas a prestanes fajcit tak ti bude dym smrdiet a uz nikdy nedas cigu do ust....
dodo
dodo
Jsne je to kazdeho osobna vec
Ja neviem ako by som sa bozkaval s babou ktora fajci (cigarety, aby ste si nemysleli nieco ine
) vsak to je ako keby som lizal popolnik.....
A este jednu vec nechapem ako moze niekto vyhadzovat kazdy den za cigarety 70sk
pritom nema poriadne co dat do huby za tie prachy si kupim radsej nieco do ust alebo nejake znackove veci na ktorych som zavisly...
dodo
A este jednu vec nechapem ako moze niekto vyhadzovat kazdy den za cigarety 70sk
dodo
-
Digital
Guru
To by si pochopil keby si dlhé roky fajčil... A baba si može dať žuvačkudodo_mt napísal:Jsne je to kazdeho osobna vecJa neviem ako by som sa bozkaval s babou ktora fajci (cigarety, aby ste si nemysleli nieco ine
) vsak to je ako keby som lizal popolnik.....
A este jednu vec nechapem ako moze niekto vyhadzovat kazdy den za cigarety 70skpritom nema poriadne co dat do huby za tie prachy si kupim radsej nieco do ust alebo nejake znackove veci na ktorych som zavisly...
![]()
dodo