hojko napísal:J.O.S.E: Uz sa tesim, najma co sa tyka stavkovania na strelcov golov. Zatial zapasy nesledujem, mal som podane pred dvomi dnami na tikete, ale vsade mi skoncila remiza

a tak som dnes podal dalsie, uvidime... Posilnovanie som nesledoval, takze neviem povedat, ale medzi favoritov bude patrit klasicky Detroit, obhajca Anaheim, medzi silne muzstvo moze patrit tiez Buffalo, taktiez Tampa Bay.
ty stávkuješ na strelcov golov

preboha to aj vyhraš

hej ten den čo boli same remízy sa začali poriadne kempy a vyradovanie z týchto prípravných kempov a tak je celkom namieste že dostali príležitosti iba mladí hráči, ktorí mali dosť sil a energie a tak vznikali tie remízy. Pravdupovediac aj mna prekvapili toľké remízy, ale moje Colorado

uspešne zahájilo kemp, ked na ľade Phoenixu vyhrali 4:3 pp,
k tým mužstvam: Detroit a Anaheim súhlasim s tebou - do Detroitu prišiel Brian Rafalski z New Jersey a praktický kostra zostala s tým že všetci sú o roko starší

Anaheim tam sa to prakticky nejako nemenilo iba prišiel Bertuzzi a Niedermayer štrajkuje či hrať alebo nehrať, V západnej konferencii si myslím, že bude medzi silných patriť Colorado po ročnej odmlke /ved posili ako Smyth, Hannan, Hlinka či Jilsson to už niečo znamena v hokeji/ a majú aj výborných mladých hráčov ako Wolski, či Šťastný a v bráne výborný Peťo Budaj
Takisto treba počítať na zapade s Dallasom či so San Jose
Vo východnej konferencii to bude dosť zaujimave, si myslím že New Jersey sa riadne oslabili odšili takí hráči ako Rafalski, Gomez čo sa prejaví na ich hre, dalej sa posilnil New York RAngers - prišli spomínaný gomez a Drury z Buffala, ale ako už pozname Rangers z minulých rokov ked mali samé hviezdy tak sa im veľmi nedarilo a to nevylučujem ani tento rok, no teda neprekvapilo by ma to osobne

Medzi silných tu bude patriť Ottawa, Tampa Bay či Atlanta
btw. nemôžem súhlasiť s tým Buffalom, ktoré sa veľmi oslabilo odišli mena ako Briere, Drury, ktorí sa podieľali najviac na úspechu Buffala aspon že si Buffalo udržalo Vaneka ale si myslím, že Buffalo v tejto sezone nebude na takých miestach v konferencii ako bolo, ale možno sa mýlim, pretože počas sezony využivali dosť mladých hráčov typu michael Ryan a Drew Stafford a možno sa im podari nahradiť Briera či Druryho