NHL (aktualne)

O športe...
J.O.S.E
King
King
Používateľov profilový obrázok

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

hojko napísal:Co tam po Aebischerovi, za ten rok sa mozno nestihne ani len rozchytat :D Radsej by uz mohol moj oblubeny klub Anaheim posilnit, aj ked asi ani netreba, ale tak preventivne by sa zislo :) Skor ma zaujima posilnenie obrany LA, ale zatial sa nic nedeje.
No si myslím, že Anaheim je dosť silny 8) a ešte získali aj Todda Bertuzziho, ktorého veľmi v láske nemám zato čo spravil Steve Moorevi :smt094 .

Obrana LA sa posilnila som to tu už písal tušímže. Prišiel Brad Stuart z Bostonu - parťak našho Zdena Cháru z obrany a takisto prišiel Tom Preissing z Ottawy, ktorý patril k najlepším v hodnotení +/- štatistike a samozrejme Lubo Višnovský podpísal na 5 rokov zmluvu, takže traja takýto určite postačia a netreba zabudať ani na Roba Blakea, ktorého rana stále stoji za povšimnutie. :)
J.O.S.E
King
King

správa

Keby niekto v budúcnosti hľadal rozpis NHL pre sezonu 2007/2008 tak to najde tu :) 8) :

http://www.nhl.com/nhl/app?month=OCT&pa ... rvice=page
J.O.S.E
King
King

správa

J.O.S.E
King
King

správa

konečne sa to začína :) , myslím nová sezona a ešte predtým sa hrajú prípravne zápasy a v nich sa mimochodom už stihol pobiť jeden zo slovenských obrov - no teda Zdeno Chára z Bostonu :wink:

http://www.nhl.cz/index.php?lng=CZ&view=vysledky

viem, že je ešte skoro klásť takúto otázku ale čo si myslíte ktoré mužstvo NHL sa najviac posilnilo :?: a kto by mal bojovať o vrchne priečky obidvoch konferencii :?:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

J.O.S.E: Uz sa tesim, najma co sa tyka stavkovania na strelcov golov. Zatial zapasy nesledujem, mal som podane pred dvomi dnami na tikete, ale vsade mi skoncila remiza :D a tak som dnes podal dalsie, uvidime... Posilnovanie som nesledoval, takze neviem povedat, ale medzi favoritov bude patrit klasicky Detroit, obhajca Anaheim, medzi silne muzstvo moze patrit tiez Buffalo, taktiez Tampa Bay.
J.O.S.E
King
King

správa

hojko napísal:J.O.S.E: Uz sa tesim, najma co sa tyka stavkovania na strelcov golov. Zatial zapasy nesledujem, mal som podane pred dvomi dnami na tikete, ale vsade mi skoncila remiza :D a tak som dnes podal dalsie, uvidime... Posilnovanie som nesledoval, takze neviem povedat, ale medzi favoritov bude patrit klasicky Detroit, obhajca Anaheim, medzi silne muzstvo moze patrit tiez Buffalo, taktiez Tampa Bay.
ty stávkuješ na strelcov golov :?: preboha to aj vyhraš :?: hej ten den čo boli same remízy sa začali poriadne kempy a vyradovanie z týchto prípravných kempov a tak je celkom namieste že dostali príležitosti iba mladí hráči, ktorí mali dosť sil a energie a tak vznikali tie remízy. Pravdupovediac aj mna prekvapili toľké remízy, ale moje Colorado :wink: uspešne zahájilo kemp, ked na ľade Phoenixu vyhrali 4:3 pp,
k tým mužstvam: Detroit a Anaheim súhlasim s tebou - do Detroitu prišiel Brian Rafalski z New Jersey a praktický kostra zostala s tým že všetci sú o roko starší :D Anaheim tam sa to prakticky nejako nemenilo iba prišiel Bertuzzi a Niedermayer štrajkuje či hrať alebo nehrať, V západnej konferencii si myslím, že bude medzi silných patriť Colorado po ročnej odmlke /ved posili ako Smyth, Hannan, Hlinka či Jilsson to už niečo znamena v hokeji/ a majú aj výborných mladých hráčov ako Wolski, či Šťastný a v bráne výborný Peťo Budaj
Takisto treba počítať na zapade s Dallasom či so San Jose

Vo východnej konferencii to bude dosť zaujimave, si myslím že New Jersey sa riadne oslabili odšili takí hráči ako Rafalski, Gomez čo sa prejaví na ich hre, dalej sa posilnil New York RAngers - prišli spomínaný gomez a Drury z Buffala, ale ako už pozname Rangers z minulých rokov ked mali samé hviezdy tak sa im veľmi nedarilo a to nevylučujem ani tento rok, no teda neprekvapilo by ma to osobne :) Medzi silných tu bude patriť Ottawa, Tampa Bay či Atlanta

btw. nemôžem súhlasiť s tým Buffalom, ktoré sa veľmi oslabilo odišli mena ako Briere, Drury, ktorí sa podieľali najviac na úspechu Buffala aspon že si Buffalo udržalo Vaneka ale si myslím, že Buffalo v tejto sezone nebude na takých miestach v konferencii ako bolo, ale možno sa mýlim, pretože počas sezony využivali dosť mladých hráčov typu michael Ryan a Drew Stafford a možno sa im podari nahradiť Briera či Druryho :)
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

a este si zabudol na Andreja Sekeru a Mareka Zagrapana ...ty to v Buffale roztocia 8) LETS GO BUFFALO :!:
J.O.S.E
King
King

správa

Patjo napísal:a este si zabudol na Andreja Sekeru a Mareka Zagrapana ...ty to v Buffale roztocia 8) LETS GO BUFFALO :!:
o Sekerovi pochybujem ale Zagrapan ten je vrajže veľmi dobrý hrač rýchly, veľmi dobre technický pripravený len jeho vek bol doposiaľ prekážkou a teraz by sa mohol ukázať :) , ale všetko záleži od kempu či sa mu tam bude dariť :wink:
Paťko
King
King

no prave ze Sekera ma iste miesto v zaklade .. ale dufam ze sa chyti aj Marek
J.O.S.E
King
King

správa

Patjo napísal:no prave ze Sekera ma iste miesto v zaklade .. ale dufam ze sa chyti aj Marek
to vážne :?: ci pána a ja že sa skôr dostane do základnej zostavy Zagrapan
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Pre Sabres bude citelny odchod najlepsieho hraca tymu Daniela Briera. Bude to trosku ina sezona ako minula pre nich, myslim ze tak daleko sa v PO neprebojuju.

O Sekerovi som doteraz nic nepocul, a miesto v zaklade ?? Mozes uviest zdroj pls ? Zagrapan bol tusim minuly rok nas najvyssie draftovany Slovak, dufam ze sa chyti
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

J.O.S.E: Samozrejme, treba to trosku sledovat. Na ESPN alebo tusim aj na NHL stranke mas prehlady ku kazdemu hracovi, cize ice time v zapase, statistiky. Preto si dokazes spocitat na co ma a na co nie. Ak je polovica sezony, odohranych je 40 zapasov, hrac ma na konte 20 golov, to znamena taky priemer gol na kazdy druhy zapas. Ked nakuknem do statitik a vidim, ze neskoroval napriklad 4 zapasy po sebe, tak je cast na neho vsadit. Ci ten gol streli teraz, na dalsi zapas, o dva, ci dokonca o tri, podla priemeru to malo byt uz davno a tak treba cakat. Samozrejme boli momentky, ze som dal za tisicku strelca a neskoroval siedmy ci osmy zapas po sebe (tusim to bol Satan), ale na dalsi zapas som daval Satana za 2500 korun, co pri kurze 3.00 (hrali vonku) spravilo 7500 korun, cize cisty zisk (1000+2500+manipulacny) bol okolo 3800 korun. Vsetko je to o sledovani statistik. Teraz mam v plane ist s kamaratom hned od prveho kola, stavky pol na pol, budeme vychadzat z minulorocnych tabuliek, takze Lecavalier, Hossa, Crosby, Sakic a co ja viem kto este tam bol... Dalsia moznost je podat hraca a k nemu jeden zapas, takze ak je na hraca kurz 2.5 a k tomu das zapas (napriklad na vyhru Detroitu na domacom lade) okolo 1.6, tak to spravi kurz okolo 4 a to je pri vyssom vklade uz pekny zisk. Tretou moznostou su utorkove a sobotne tipy, pretoze v tychto dnoch sa hravalo naviac zapasov, niekedy aj okolo 12 zapasov, stacilo vybrat napriklad 7 strelcov, jednu tutovku a dal si rozpisovi stavku 2 zo 7, cize dvojkombinacie. Pri kurze 2.5 ti dvojkombinacia spravi kurz 6.25 a ak si mal medzi tutovkami tri zapasy s kurzom 1.5, tak ti kuz tutoviek spravil 3.375. Samozrejme k tutovke si mohol dat jeden zapas, ci uz zapas NHL, strelca golu alebo viacej zapasov... Ak si chytil troch strelcov, tak si chytil vlastne tri tikety s kurzom 21.1 co pri vklade 100 korun na tiket znamenalo vyhru 6330 korun, avsak naklady boli vyssie, neviem to spocitat, ale tusim 21 tiketov po 100 korun + panipulacny. Ja preferujem volbu cistej stavky, tj. strelec, pripadne strelec + jeden zapas.

Do stavkovej chodi jeden chlapil, ktory preferuje tutovky + kombinacie strelcov a mesacne dokaze spravit 50 tisic cisteho. Mimo NHL sezony ho nevidiet, ale 29.9. sa uz objavi :)

Nemam ulozene tie tikety, pretoze som malokedy pozeral online, ale napriklad tu mam jednu ukazku: Gaborik da gol :)
Paťko
King
King

Drago napísal: O Sekerovi som doteraz nic nepocul, a miesto v zaklade ?? Mozes uviest zdroj pls ? Zagrapan bol tusim minuly rok nas najvyssie draftovany Slovak, dufam ze sa chyti
zdroj je z oficialnej stranky Sabres ked pisu ze obranca Teppo Numminen musi ist na operaciu srdca a Sekera ho pravdepodobne nahradi
J.O.S.E
King
King

správa

Hojko- zaujimavý štyl podávania ja ked ti môžem poradiť tak zo strelcov budú určite dominovať Lecavalier /u neho si nie som istý či sa chyti na začiatku ligy, pretože v minulej sezone sa chytil on aj celá tampa až v druhej časti ligy. :) /, určite bude na čele od začiatku Oveckhin alebo Malkin /tomu v presilovkach bude asistovať Crosby a určite nebude chýbať v elite strelcov/ dokonca si myslím, že tu zo začiatku bude patriť aj Patrik Eliaš, pretože niekto bude dávať tie goly, ktoré daval Gomez a kto iný ako Eliaš by to mohol byť, dalej zo západu by sa mohol prebrať po nie príliš vydarenej sezone Jonathan Cheechoo, ktoremu asistuje výborny nahrávač Joe Thornton a ešte aby motyka nevystrelila v podobe Vallteriho Fillpullu z Detroitu, ktorý je mladý a perspektívny hráč :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

J.O.S.E: Lenze na Lecavalierho to nebude zrejme az taky dobry kurz, ku koncu sezony dokonca davali na neho kurz okolo 1.8 na superovom lade, co je dost malo, napriklad na Jagra, Demitru, Gaborika bolo aj 3.5, na Hossu okolo 3.5. Uvidim ako sa este rozhodnem a ci pojdem od zaciatku alebo si pockam na to, kym nestrelia gol zo tri zapasy.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Podla mna tutovky su hraci ako Iginla, Kovalchuk, Lecavalier ci Cheechoo
Paťko
King
King

ked sa nezrani Gaborik a bude matstalu podporu Demitru tak mozu byt spolu velmi vysoko ... budu mat 2 body za zapas a je to vyriesene :D
Paťko
King
King

dnes hrali v priprave Sekera aj Zagrapan ale Sabres prehrali 1:4 :( ....sekera sa pobil :twisted:
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

Patjo napísal:dnes hrali v priprave Sekera aj Zagrapan ale Sabres prehrali 1:4 :( ....sekera sa pobil :twisted:
Andrej Sekera bol moj spoluziak :) , sry za spam
Paťko
King
King

Re: re

Monako2 napísal:Andrej Sekera bol moj spoluziak :) , sry za spam
zozen mi jeho original dres a nech sa nan podpise cele Sabres...postovne zaplatim ,dakujem :)
Napísať odpoveď